Jump to content

Thermalright XP-90C

vdeseris

Recommended Posts

Εγώ από υδρόψυξη δεν έχω ιδέα, αλλά έχει αναφερθεί εδώ στο forum ότι για να στήσεις ένα καλό σύστημα με νερό θες μια 250 άρα στην ξεφτίλα ή μήπως κάνω λάθος; Εγώ πάντως 63 θα τα έδινα, εδώ με αυτήν που έχω τώρα (SLK 948U) σε idle έχω 42C και σε load 49C, καλύτερα δηλαδή από ένα Reserator....και από θόρυβο τίποτα, να είναι καλά ο 9άρης Εnermax.

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από SirGeorge [Σήμερα, στις 00:30]

Εγώ από υδρόψυξη δεν έχω ιδέα, αλλά έχει αναφερθεί εδώ στο forum ότι για να στήσεις ένα καλό σύστημα με νερό θες μια 250 άρα στην ξεφτίλα ή μήπως κάνω λάθος; Εγώ πάντως 63 θα τα έδινα, εδώ με αυτήν που έχω τώρα (SLK 948U) σε idle έχω 42C και σε load 49C, καλύτερα δηλαδή από ένα Reserator....και από θόρυβο τίποτα, να είναι καλά ο 9άρης Εnermax.

Λάθος κάνεις φίλε ,,, με 250 ευρώ δεν στήνεις ''νερο στην ξεφτίλα''

Στηνεις και *αμω τα νερά .

Αποτι βλέπω έχεις και Α64 που συνεπάγεται με μικρά θερμικά φορτία στο σύστημα ψύξης . Οπότε με το reseator θα ήσουν και χαμηλότερα , μην ξεχνάμε όμως πώς το reseator είναι παθητικό σύστημα , ΕΧΕΙ μικρή αντλία , και γενικά είναι ένα σύστημα που δεν χαρακτηρίζεται για τις επιδόσεις του . , .

• 8 months later...

sorry για το thread digging :p

Ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για αυτό το ανεμιστήρακι

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.804036.

Πρόκειται να αερίσει την xp90 σε έναν 3800x2.

Βασικά είναι η μόνη που είχε το eshop με ball bears και tach report.

Από χαρακτηρίστηκα φαίνεται πολύ καλή: 2000rpm / 41.7 cfm - 25.9 dba

Θα κάνει δουλεία με την xp90? Θα μπορέσω να τον clockarω στα 2300-2400?

thanx!!

2300-2400 πιθανοτατα θα τα πιασεις με το default ρευμα.και ο 3800+ ειναι πολυ κρυος αν δεν δωσεις πανω απο 1.45.εγω θα σου προτεινα να παρεις ανταπτορα απο 9αρη σε 12αρη και να βαλεις επανω εναν coolermaster silent.πραγματικα ησυχα με καλη αποδοση στις 1500στροφες.

το συγκεκριμενο Sharkoon παντως δεν ειναι και πολυ ησυχο.

32 dB δεν ειναι λιγα.........

Οπως βλεπεις στην εικονα φιλε NTG ειναι 47.5... Δυστηχως εβγαλε λαθος τo S&M στο τριτο loop με την cpu στα 2400 @ 1.45volt ... Παραξενο παντως γιατι ολα φαινεται να δουλευουν τελεια (superpi ,παιχνιδια κτλ)

Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 00:33]

Γιατί τόσα πολλά (1.45 Vcore) για 2400 ????? :eek:

Δεν σηκώνει τα default Vcore σε αυτή την ταχύτητα ?

Οντως! Δοκιμασες με 1,35-1,375 και δεν παιζει?

Αρχική απάντηση από nec

Οπως βλεπεις στην εικονα φιλε NTG ειναι 47.5... Δυστηχως εβγαλε λαθος τo S&M στο τριτο loop με την cpu στα 2400 @ 1.45volt ... Παραξενο παντως γιατι ολα φαινεται να δουλευουν τελεια (superpi ,παιχνιδια κτλ)

:o

Nομιζα οτι η εικονα αφορουσε την μαμα ψυκτρα...δεν πολυασχοληθηκα μαζι της!!

Και η θερμοκρασια αυτη (το 47,5) ειναι με ανοιχο κουτι?(και το 47,5 σε ιδιες συνθηκες με το μαμα 58?)

υ.γ

τωρα ειδα οτι εχεις και διπυρηνο!

oxi oxi το screenshot ηταν με την xp90 και ανοικτο κουτι! με την μαμα εφτανε 58-59 ..Πραγματικα μεγαλη διαφορα...

Αλλα παιζει προβλημα!!!

Σημερα αφησα το s&m (loop,100% stress) να τρεχει ολο το βραδυ σε stocks speeds (2000 @ 1.35v) και το πρωι ειδα errors στην fpu! :(

επεσα σε γραβιερα η μου φαινεται?!

Αρχική απάντηση από nec [Σήμερα, στις 12:15]

oxi oxi το screenshot ηταν με την xp90 και ανοικτο κουτι! με την μαμα εφτανε 58-59 ..Πραγματικα μεγαλη διαφορα...

Αλλα παιζει προβλημα!!!

Σημερα αφησα το s&m (loop,100% stress) να τρεχει ολο το βραδυ σε stocks speeds (2000 @ 1.35v) και το πρωι ειδα errors στην fpu! :(

επεσα σε γραβιερα η μου φαινεται?!

Ελα και το S&M με τις ωρες του κι αυτο...μια τα περναει ολα..την αλλη κολλαει στο Fpu η Psu...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.