anonymous-root Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2017 Είμαι σε αναζήτηση τροφοδοτικού, και έχω ρίξει μια ματιά στις διάφορες μάρκες που προτείνονται (EVGA, XFX, SuperFlower). Seasonic δεν κοιτάω, γιατί έχω 2/2 που μου βγάλαν πρόβλημα. SuperFlower βλέπω μόνο διαθεσιμότητα από e-shop / pc1.gr. Λέω να κοιτάξω και τα Be Quiet. Προτείνονται καθόλου; Έχει να μας πει κανείς εντυπώσεις από ποιότητα κατασκευής, θόρυβο, αξιοπιστία; Ισχύς 550 - 650 W (αν και τα 650 ίσως να είναι υπερβολή). Χρήματα εώς 100 (το πολύ). ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 29, 2017 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2017 Εχω με be quiet SFX 400αρι , εχω να πω τα καλυτερα . Το εχω ξεκοιλιασει και ακομα ειναι σκυλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάρτιος 29, 2017 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2017 Πάρε το RM-x 550, τσουχτερό αλλά 10 χρόνια εγγύηση. Το έχει κάνει review ο Άρης στου toms. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts