Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους,θελω να με βοηθήσετε γιατι οπου και ποιον να ρωτησω δεν έχει ιδεα,ή λεει τα δικα του :p ...Θέλω μια κάμερα για να τραβάω Βίντεο κυρίως και λιγότερο φωτογραφίες, ξεκινησε με την σκεψη μιας d3300 μετα καταλαβα οτι η καμερα ειναι πολυ μετρια για βίντεο... μετα πήγε το μυαλο μου σε μια 70d και μια 750-760d καθως διαβασα φοβερά σχόλια και για τις 2.Μετά απ ολα αυτα ενας φιλος μ ειπε να κατευθυνθώ σε mirrorless ....εχωωωω μπερδευτεί όσο δεν πάει... Λογικά θα αγοράσω μεταχειρισμένη οπότε μεχρι τα 500-600 ευρώ μεταχειρισμένης μπορώ να τα διαθέσω ...και παραπάνω ίσως εαν αξιζει παρα πολύ..Ευχαριστώ εκ των προτέρων
(διαφωτίστε με αρχικα εαν χρειαζομαι mirrorless-dslr-videocamera , έχω ήδη gopro hero 3+black & hero 4 silver) !

Κατ'αρχάς, εσύ ξέρεις αν χρειάζεσαι επιπλέον κάμερα, αν δε σε καλύπτουν αυτά που ήδη έχεις.

Στα λεφτά που δίνεις, 2 μηχανές ξέρω που αξίζει να τις κοιτάξεις: Canon 750D & Nikon D3300. Mirrorless μόνο η Lumix GH4 μου έρχεται στο μυαλό, μόνο, που με φακό, κάνει 1,5 χιλιάρικο. Μετά υπάρχει και η Sony A7S II που μόνο το σώμα κάνει πάνω από 3 χιλιάρικα :hehe:

Δες την Panasonic g7. Παρόμοιος sensor με την GH4 (καλό 4Κ/30), αλλά κομμένη (αρκετά). Δε θα σε φτάσουν τα $ για κάνα φακό όμως.

Εναλλακτικά βρες καμιά eos-m, παίζουν πολύ φτηνά,  να έχεις και ρέστα για accessories/κάνα φακό.

On 4/3/2017 at 5:07 ΜΜ, το μέλος deninho έγραψε:

Κατ'αρχάς, εσύ ξέρεις αν χρειάζεσαι επιπλέον κάμερα, αν δε σε καλύπτουν αυτά που ήδη έχεις.

Στα λεφτά που δίνεις, 2 μηχανές ξέρω που αξίζει να τις κοιτάξεις: Canon 750D & Nikon D3300. Mirrorless μόνο η Lumix GH4 μου έρχεται στο μυαλό, μόνο, που με φακό, κάνει 1,5 χιλιάρικο. Μετά υπάρχει και η Sony A7S II που μόνο το σώμα κάνει πάνω από 3 χιλιάρικα :hehe:

Προφανως ρωτάω εαν καποιος έχει αποψη για καθαρα βιντεο ....ξερω οτι 750d - 700d -d3300 ειναι πολυ καλές για φωτογραφια :p ..απλα δεν εχω αποψη για τις βιντεο-ικανοτητες τους...και οσα και να δεις σε βιντεο εαν δεν ξερει κανεις απο 1ο χερι... :S 

On 4/3/2017 at 7:51 ΜΜ, το μέλος Volrath έγραψε:

Δες την Panasonic g7. Παρόμοιος sensor με την GH4 (καλό 4Κ/30), αλλά κομμένη (αρκετά). Δε θα σε φτάσουν τα $ για κάνα φακό όμως.

Εναλλακτικά βρες καμιά eos-m, παίζουν πολύ φτηνά,  να έχεις και ρέστα για accessories/κάνα φακό.

Εοs-m ειναι αρκετα παλια ετσι δν ειναι?.... 
Panasonic dmc-G7 εννοεις? μμμ θα τ ψαξω :p