GEORGIOS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2017 Ψάχνω από Κίνα να βρω (λόγο κόστους ) τέτοιου τύπου ψεκαστήρα :http://www.skroutz.gr/c/1536/PSekastires.html?keyphrase=ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ+ULV+ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ+(ΠΟΥΡΟ) Δεν ξέρω με τη περιγραφή να το ψάξω οπότε όποιος ξέρει ας βοηθήσει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 26, 2017 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2017 (edited) Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που χρειάζεσαι να έχει μπαταρία; Λόγο βάρους θα σε κουράζει περισσότερο. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 26, 2017 από rory Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Μάρτιος 26, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2017 (edited) Είναι πολύ ελαφρύ και ξεκούραστο λόγο μπαταρίας. Συνήθως έχουν μόνο 2 μπαταρίες μεγέθους D . Επειδή θέλω 6 από αυτά σκέφτηκα να κοιτάξω σε Κίνα μιας και αυτά που πωλούνται εδώ από εκεί έρχονται . Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 26, 2017 από GEORGIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 26, 2017 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2017 Δεν είναι ελαφρύ λόγο μπαταρίας, είναι λόγο μικρού δοχείου για το υγρό. Ξέρεις πόση χωρητικότητα έχει; 1-1.5lt; Δεν έχω δει κάτι παρόμοιο πάντως. Τα έξι γιατί τα θες; Επαγγελματική χρήση; Αν ναι, δεν σε συμφέρει το συγκεκριμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGIOS Μάρτιος 27, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2017 Αν ήταν για επαγγελματική χρήση θα αγόραζα από εδώ λόγο τιμολογίου . 1 λίτρο είναι η χωρητικότητά του . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts