panos 12 Απρίλιος 24, 2017 #41 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2017 οχι με κλειστα τα δεδομενα δεν με αφηνε, απλα καθε μερα το ιδιο μυνημα εστελνε οτι συνδεθηκατε στο ιντερνετ με 1Ε ευτηχως μου βαλανε μια προστασια για να το ανοιγω λεει απο site τους το ιντερνετ day pass αλλα παλι ερχοταν το μυνημα και ελεγε δεν μπωρειτε να συνδεθειτε γιατι εχετε φραγη, αυτη την ασφαλεια τελος παντων, μιλησα εκει με την εξυπηρετηση μου λενε φταιει το κινιτο σου, και οτι το smartphone δεν ειναι διακοπτης να το κλεινουμε τα δεδομενα και οτι ειναι αφης, αρα μενει ανοιχτο, κατι τρελα μου λεγανε, μονο το 1Ε με γυρισαν πισω τα υπολοιπα τα ξοδεψα λενε, εκανα ενα speed αδικαιολογιτη χρηση με ειπανε, στην αρχη λεω θα ειναι τιποτα δωρο της cosmote, μετα καταλαβα οτι παιρνει λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Απρίλιος 24, 2017 #42 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2017 Όπως το περιγράφεις είναι σαν να έχεις κάποια εφαρμογή που προσπαθεί να συνδεθεί στο internet. Βρες την εφαρμογή, κάνε και σκαν ακόμα και για ιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Απρίλιος 24, 2017 #43 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2017 τωρα δεν μου το κανει αλλο εχει περιπου ενα μηνα που σταματησε, θα το φτιαξαν το προβλημα φενεται, αλλα μη με κοροιδευουν κατα μουτρα, ενταξει δεμ ξερω και πολλα απο το android και απο κινητα αλλα οχι και έτσι ειπαμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts