Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Το pitstop lane ξεκινάει εκεί που μπαίνει αυτόματα το pit limiter. (Ξέρω, είναι περίεργο)

Όποιος έχει απορία με το καινούριο app της Kunos ή δεν έχει λύσει ακόμη το πρόβλημα του ας μου στείλει ένα PM στο steam να τον βοηθήσω.

Έγινε επεξεργασία από Stelios F.
  On 26/3/2017 at 11:10 ΠΜ, το μέλος Stelios F. έγραψε:
Το pitstop lane ξεκινάει εκεί που μπαίνει αυτόματα το pit limiter. (Ξέρω, είναι περίεργο)

Άντε να το πετύχεις σωστά.
3 φορές μπήκα, 3 φορές πάνω από 80...
Μεγάλη μ@λακια...

Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1

Λοιπόν παρατήρησα ότι ακριβώς εκεί που μετράει το pit entry , ο τοίχος δεξιά έχει ένα κόκκινο κενό στις διαφημίσεις.
Φαίνεται καθαρά και στο video που ανέβασα.
Δεν ξέρω αν είναι εκεί τυχαία ή επί τούτου αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως σημάδι.

Η γραμμή ξεκινά αμέσως στο τέλος του κόκκινου.

Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μη τους λες τα κολπα σου βρεεε..Ασε να παρουν καμμια ποινη μηπως κερδισεις καμμια θεση :p

Να ζητήσω συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα μετά την εκκίνηση στην τρίτη στροφή - πάγωσε η οθόνη μου επί δύο δεύτερα 10 μέτρα πριν την στροφή και οδηγούσα στα τυφλά... Συγνώμη ξανά από @fatalara @PolomanGR και όποιον άλλο έμπλεξα στη φάση.

• Like 2

Ρε καθίκια, γιατί δεν λέτε στον @uhu πως οι αλλαγές στη Ferrari πρέπει να γίνονται στισ 7200rpm και το σπάει το εργαλείο? :D

• Like 1

Αυτο το αγχος όταν βλέπεις LMP στον καθρεύτη και είσαι σε σκατένιο σημείο δεν υπάρχει!

• Like 2

Ψιλό μέτριος αγώνας.

Αποφάσισα να κάνω 25γύρους με mediums και 15 με softs.

Στα ντουμπλαρίσματα δεν ήμουν τυχερός, ένιωθα πως πάντα πετύχαινα αμάξια σε στροφές κ έχανα 2-3 δευρ στον γύρο + το παραπάνω βάρος, μου έκανα ένα +27 από τον χορό των pit stops.

Τελικά τα λάστιχα δεν πολύ άντεξαν και είχα 97% στον 25ο γύρο.

Με πέρασε κ ο @Thodoris1884 ο οποίος μάλλον είχε κάποια ατυχία και μπήκε πιο νωρίς.

Όταν επιτέλους έβαλα τα softs , ήμουν στα +33 από Θοδωρή.

Με τα softs πήγα αέρα και κατάφερα και τον έφτασα στα +7, ρίχνοντάς του 3 δευτ στον γύρο! Αχ να είχα ακόμα 2,3 γυράκια...

Συγχαρητήρια στους (προσωρινούς) νικητές (να δούμε τα cuts που θα έχουμε άπειρα)...

On 26/3/2017 at 7:10 ΜΜ, το μέλος Stelios F. έγραψε:

Ρε καθίκια, γιατί δεν λέτε στον @uhu πως οι αλλαγές στη Ferrari πρέπει να γίνονται στισ 7200rpm και το σπάει το εργαλείο? :D

Expand  

thanks for the tip.

Λίγο αργά βέβαια.:(

(edited)
  On 26/3/2017 at 7:30 ΜΜ, το μέλος uhu έγραψε:

thanks for the tip.

Λίγο αργά βέβαια.:(

Expand  

Το είδα στο stream :) (ότι αλλάζεις πολύ αργά)

Έγινε επεξεργασία από Stelios F.

Μη πω καμιά κουβέντα βέβαια για το εργαλείο που ήθελε 3 ζευγάρια soft για να βγάλει το 30γυρο...

Καταρχήν ένα μεγάλο σόρρυ στα τιμέτια μου αλλά δυστυχώς έπρεπε να φύγω κ μόλις πριν λίγο γύρισα.

Συγχαρητήρια σε ποντιούχους κ σε όσους τερμάτησαν.

Βάζω να δω το στρίμ.

• Like 1

Ωραίος ο Bratsos, ειδα λίγο τωρα... πολύ καλη περιγραφή ....

@jumaru99 , κάπου στο 1:17 ειναι οι μάχες  μας... 

θα ανεβάσεις το replay?

Παιδιά βλέπω το stream, πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά , μπράβο...

Ευχαριστούμε για την κάλυψη και διαφήμιση @Etern4L , ελπίζω να το διασκέδασες έστω και λίγο :)

• Like 7