Harrisxr650 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2017 καλησπερα σε ολους, ξερετε που μπορω να βρω καλυμμα για τα 5.25 bay? mesh cover για την ακριβεια μου λειπει ενα απο το cosmos μου και μου την δινει να το βλεπω ετσι... ψαχνω κατι τετοιο ή παρομοια ενναλακτικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 21, 2017 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2017 πριν 52 λεπτά, το μέλος Harrisxr650 έγραψε: καλησπερα σε ολους, ξερετε που μπορω να βρω καλυμμα για τα 5.25 bay? mesh cover για την ακριβεια μου λειπει ενα απο το cosmos μου και μου την δινει να το βλεπω ετσι... ψαχνω κατι τετοιο ή παρομοια ενναλακτικη Αυτο εννοεις; http://www.cmstore-usa.com/cosmos-ii-5-25-drive-bay-cover/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrisxr650 Μάρτιος 21, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος tommybertsen έγραψε: Αυτο εννοεις; Cosmos II 5.25" Drive Bay Cover - Cooler Master Store περισσοτερο κατι σαν και αυτο.. αλλα αν δεν βρω με βλεπω ν ακαταληγω σε κατι τετοιο... το κακο ειναι οτι εχω και fan controller Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 21, 2017 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2017 Δυσκολο... Δε βλεπω να υπαρχει καπου, ουτε στα ebay που κοιταξα (μονο για το haf ειναι ετσι mesh-ed ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrisxr650 Μάρτιος 21, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2017 thanks @tommybertsen τα ειδα και εγω αυτα,, ηλπιζα να γνωριζει καποιος κατι πιο συντομο και οχι αγορα απο εξωτερικο.... απλο πλαστικο μαυρο μηπως ξερει κανεις? πληρωνω οσο οσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 21, 2017 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2017 (edited) Ειχα απο ενα Coolermaster N400 και το χαρισα (και το κουτι χαρισα και το 5.25 cover που ειχε μεινει) , πραγματικα αν το ηξερα, θα το κρατουσα και θα στο εφερνα, μιας και μετακομιζω Αθηνα σε 1 μηνα Βεβαια δε ξερω αν θα σου εκανε... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 21, 2017 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrisxr650 Μάρτιος 21, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2017 μιλαμε εχω αδειασει ολες τις κουτες μου να βρω ενα καλυμμα... εχω βρει hardware εποχης 386 και δεν βρισκω ενα ελεεινο καλυμμα εστω και ασπρο... μεχρι και χειριστηριο για spectrum zx128+ βρηκα... ευχαριστω παντως , θα κοιταξω μηπως υπαρχει κανενα spare στην δουλεια αυριο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrisxr650 Μάρτιος 23, 2017 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 Βρέθηκε! Απο μέλος γειτονικού forum .το τοπικ μπορεί να κλειδωθεί Ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάρτιος 23, 2017 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 On 21/3/2017 at 10:04 ΜΜ, το μέλος Harrisxr650 έγραψε: μεχρι και χειριστηριο για spectrum zx128+ βρηκα τι πως που ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts