deninho Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20, 2017 το CM Alcor μου, δεν άντεξε την πίεση του WoT, και τα έφτυσε το δεξί κλικ. Χρειάζομαι κάτι προς αντικατάσταση, και σε καλή τιμή. Δηλαδή, το απόλυτα μεγαλύτερο ποσό που δίνω είναι 30 αφρό, όσα είχα δώσει και για το Alcor, αφού ούτως ή άλλως είναι αναλώσιμα Σα σχήμα και μέγεθος με έχει βολέψει πολύ του Alcor, που μοιάζει με τα παλιά intellimice. Θέλω οπωσδήποτε έξτρα κουμπάκια για μπρος πίσω σε browsing, αλλαγή dpi on the fly, και ο,τι άλλο κουμπάκι έχει έξτρα, καλοδεχούμενο. Μιλάμε για ετοιμοπαράδοτα στην Αθήνα. Πάω τώρα Μολ ξέρω γω το παίρνω και γυρνάω σπίτι να παίξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 20, 2017 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2017 Rival 100 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 21, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2017 πριν 5 ώρες, το μέλος Rusty_Cookie έγραψε: Rival 100 δυστυχώς δεν υπάρχει άμεσα διαθέσιμο (στα λεφτά που δίνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts