ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2017 Όσες φορές πραγματοποίησα αγορές από το συγκεκριμένο "κατάστημα" δεν κατάφερα να βρω πουθενά τις αποδείξεις. Δεν εκδίδουν; Στο tinydeal τις βρίσκεις στις πληροφορίες της εκάστοτε παραγγελίας. Όχι τίποτε άλλο αλλά τις χρειάζομαι για το αφορολόγητο. Ευτυχώς είναι μικροποσά, αλλά φασούλι φασούλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 19, 2017 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2017 Το αλιεξπρες δεν ειναι 1 κατάστημα αλλα χιλιάδες σε μια ενιαία πλατφόρμα πωλήσεων Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 21, 2019 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2019 Δεν έχω ξαναπαραγγείλει από αυτούς; Από θέμα "κάλυψης" αγοραστή είναι οκ; πχ σε σύγκριση με το ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάϊος 21, 2019 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 21, 2019 Ναι, φούλ. Αρκεί να μη σε νοιάζει πότε θα έρθει το προϊόν. Αν δεν έχει έρθει εντός του ορίου κάνεις dispute και κερδίζεις πρακτικά πάντα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Μάϊος 22, 2019 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2019 On 3/19/2017 at 7:20 PM, ΣτοΠαραΠεντε said: Όσες φορές πραγματοποίησα αγορές από το συγκεκριμένο "κατάστημα" δεν κατάφερα να βρω πουθενά τις αποδείξεις. Δεν εκδίδουν; Στο tinydeal τις βρίσκεις στις πληροφορίες της εκάστοτε παραγγελίας. Όχι τίποτε άλλο αλλά τις χρειάζομαι για το αφορολόγητο. Ευτυχώς είναι μικροποσά, αλλά φασούλι φασούλι... Με κάρτα δεν αγοράζεις; Το αφορολόγητο χτίζεται από την κάρτα. Δεν χρειάζεσαι τις "αποδείξεις". Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 22, 2019 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2019 Μόλις τώρα, το μέλος gdp77 έγραψε: Με κάρτα δεν αγοράζεις; Το αφορολόγητο χτίζεται από την κάρτα. Δεν χρειάζεσαι τις "αποδείξεις". 19/3/2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 21, 2019 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2019 On 21/5/2019 at 11:32 ΠΜ, το μέλος honda22 έγραψε: Δεν έχω ξαναπαραγγείλει από αυτούς; Από θέμα "κάλυψης" αγοραστή είναι οκ; πχ σε σύγκριση με το ebay. Μια χαρά είναι. Έχω πάρει πολλά μπλιμπλίκια. Πάντα κάτω από 22€ Ναι μεν ορισμένοι έχουν priority direct mail (με το οποίο έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να ΜΗΝ περάσει το δέμα από τελωνείο) , αλλά και πάλι, δεν αξίζουν τα ρίσκα. Ό,τι και αν έχω πάρει έχει έρθει κανονικότατα, το "aliexpress standard shipping" ως επιλογή, νομίζω επισπεύδει λίγο το θέμα άφιξη. Πχ, παρήγγειλα θήκες για το κινητό, 15 Μαΐου, και τις είχα στις 7 Ιουνίου, ενώ άλλα πράγματα με το free shipping, έκαναν διπλάσιο χρόνο. Το rating των πωλητών εδώ δεν νομίζω πως είναι σαν αυτό του Ebay, αλλά νομίζω πως είναι περισσότερο πλασματικό. Δεν έχω πετύχει scam ακόμη. I hope I will not Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts