PolomanGR Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2017 (edited) Θα χρειαστω ενα ακομα πισι,το οποιο δεν χρειαζεται ναναι τουμπανο,οποτε θα κανω το εξης,θα αγορασω κουτι τροφοδοτικο για εκεινο,και θα του περασω καποια τωρινα μου κομματια,κυριως επεξεργαστη μητρικη ραμ για να τα αλλαξω αυτα εγω. Με την καινουργια σειρα της amd εχω μεγαλο διλλημα αν αξιζει. Εχω βρει και το σκεφτομαι για 7700k Αsus prime z270-A και 2x8gb corsair 2400hz στα 630 ή με τον 7600k στα 540. Εγω τον χρησιμοποιω τον υπολογιστη κυριως για assetto corsa (οκ και πολλα αλλα παιχνιδια αλλα 9 στις 10 ωρες παιζω αυτο?) και photoshop,οπως και τις απλες καθημερινές δραστηριοτητες (browsing office),με τον βασικό μου στοχο να ειναι να συνεχίσω να τα κανω αυτα απροβληματιστα για οσο το δυνατον περισσοτερο καιρο,και να σηκωνει το VR που μελοντικα πιθανοτατα θα παρω. Επισης θελω μια προταση για ομορφο σοβαρο κουτι γιατι θα ειναι πρωτη μουρη σε μαγαζι,σχετικα οικονομικο,και ενα τροφοδοτικο επισης καλο και οικονομικο για τον 1055,και μια 5850. Θα κοπει τιμολόγιο για ολα,οποτε χρειαζομαι ειτε ελληνικο μαγαζι ειτε καποιο ευρωπαικο που να μπορει να στειλει τιμολογιο (δεν ειναι πολλα αποτι εχω καταλαβει σε παλαιότερη αναζητηση).Επισης μπορουν να παρθουν κομματι κομματι. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 18, 2017 από PolomanGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 18, 2017 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2017 (edited) Θα προσπαθησω να βοηθησω στο 2ο σκελος της ερωτησης, γιατι στο πρωτο απαντας μονος σου (αφου βρηκες κατι απο τα παραπανω, προχωρας Θα διαλεγα τον 7700Κ για κατι ισως λιγο παραπανω Future proof ή θα περιμενα να πεσουν λιγο οι ryzen ή να διορθωθουν οι πρωτες bugιες που φαινεται να υπαρχουν - και ο 7600Κ μια χαρα επιλογη ειναι για αυτα που θες να κανεις btw). Οσον αφορα λοιπον αυτο, ενα κουτακι μουρατο και πολυ καλο, ειναι αυτο. Υπαρχει και χωρις Tempered Glass στο 15ρι λιγοτερο. Αν το μπατζετ ειναι θεμα, το 15ρι ειναι σημαντικο. Εχει πολλα κουτια μουρατα, αλλα αυτο ας πουμε συνδυαζει και την ποιοτητα (κρυβεις μια χαρα τα καλωδια στο power supply shroud). Οριστε και ενα καλο τροφοδοτικο και ενα ακομη, αν και εχει φτηνοτερα που θα κανουν ανετα τη δουλεια σου (παραδειγμα 1 , παραδειγμα 2). Εξαρταται απο το μπατζετ που εχεις διαθεσιμο. ΥΓ: Αν δουλευει ενα συστημα πολλες σερι ωρες, θα προτεινα καποιο ποιοτικοτερο (το πρωτο XFX ειναι πολυ ποιοτικο με japanese caps και ΟΕΜ Seasonic , εχω την BRONZE εκδοση, και παιζει 24/24 7/7 λεμε, ξεχναει να κλεισει το μηχανημα Υστερα πας στην κατηγορια των 90+ € , οπου βρισκεις modular και ακομη ποιοτικοτερα τροφοδοτικα) Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 18, 2017 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάρτιος 18, 2017 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2017 Γίνε πιο συγκεκριμένος για τα χρήματα που διαθέτεις αν και πάνω κάτω θα κινηθείς σε αυτά που γράφει ο τομυ. Κουτιά για πιο "μουράτια " σε NZXT και Phanteks https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia/m/821_7922/NZXT_or_Phanteks.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Μάρτιος 18, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2017 Το μπατζετ για τα πρωτα ειναι εκει γυρω 550 με 650 οπου καθεται καλυτερο το vfm,απλα ειμαι λιγο amd "fanboy",και ακομα και ετσι δεν με "επεισαν" οι ryzen,και ψαχνω επιβεβαίωση?. Εγραψα εγω τι σκεφτομαι σαν καλυτερη επιλογη τωρα,καποιος μπορει να προτείνει αλλη μητρικη η ραμ (να δωσω κατι παραπανω για 3000mhz πχ αξιζει,η αλλη μητρικη με παρομοιες δυνατοτητες πχ το sli με ενδιαφερει). Και πιο συγκεκριμενες τιμες που εχω: 7700κ 330 Asus z270-a 170 Corsair 2400 2x8gb 120 Το κουτακι δεν χρειαζεται ναναι κατι εντυπωσιακο,απλος να φαινεται ομορφα στο γραφειο,το τωρινο κουτι ειναι ασχημο,κλασικο κουτι οεμ του 15αρικου,σκεφτομουν κατι στο 50αρη,αλλα ισως αξιζει αυτο που προτεινε ο τομυ,η αριστερη μερια δεν θα φαινεται οποτε το τζαμακι δεν με ενδιαφέρει. Το πισι θα δουλευει κυριως ωραριο αγοράς,οποτε θα δω τι μπορω να βολεψω. Για κουτι-τροφοδοτικο δεν υπαρχει συγκεκριμενο μπάτζετ,εως και αυτα που προταθηκαν πάντως ειμαι κομπλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 18, 2017 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2017 Κανε κατι να φαινεται το τζαμι , μουρακλα λεμεε Περα απο την πλακα, ειμαι ανοιχτος σε ολα σαν προτασεις, οταν πρεπει να μου γινουν αυτες. Απλα συνηθως ξερεις, οι περισσοτεροι καταληγουν σε αυτα που ειχαν ηδη κοιταξει εξ'αρχης (τεινει να γινει νομος στα φορουμ ). Οτι σηκωνει καλυτερα η τσεπη σου. Μια χαρα επιλογες ειναι imho. Ισως μπορεις να εξοικονομησεις καποια χρηματα με τους επερχομενους ryzen 5 αλλα δεν ξερω αν αξιζει η αναμονη. Εσυ αποφασιζεις! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Μάρτιος 19, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2017 It is done,τα πηρα οπως τα εγραψα στην αρχη,εχω και μια H70 που ταιριαζει απο οτι βλεπω και δεν θα χω το σαπιο στοκ. Κουτι θα παω μαλλον σε κατι απλο,και τροφοδοτικο ενα απο τα xfx,well see. Ευχαριστω και τους δυο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts