Jump to content

παιζει καμια βοηθεια??

loud

Recommended Posts

χαιρετε πεδια τι λεει καλα ολα??????

ειναι το προτο μου μινιμα και συγνομι για τα ορθογραφικα λαθει αλλα ειναι λογο ταχιτιτασ και συνιθιασ στα greekenglish giayto ton logo tha protimousa na sas grapso etsi mias kai oloi katalabenoume tin glosa ayti einai i common sto net

loipon tha eithela mia boitheia se kati.

an mporousate na mou stelnate oses poio polles plirofories mporousate i exete sxetika me

10gigabit ethernet tha imoun parapoli ebgnomon se esas elpizo na exete kati gia emena

thx for all guys kai ta leme..!!!!!

:banging:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γράφεις.

’νοιξε ένα έγγραφο στο Word, γράψε στα ελληνικά αυτό που θες και κάνε "Ορθογραφικό έλεγχο". Παιχνίδι είναι.

Και πολύ φοβάμαι ότι κανείς δε θα μπορέσει να σε βοηθήσει αν δεν κάνεις την ερώτησή σου στα ελληνικά...

ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ .

ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΟ ΣΑΣ ΞΑΝΑΡΟΤΑΟ ΜΗΠΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΠΛΙΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ 10GIGABIT ETHERNET?? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΠΕΔΕΣ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ . ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΑΙ ΤΗΧ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΕΔΑΚΙΑ .....

..""

ΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΙΤΕΡΑ?????

ΕΛΠΙΖΟ ΤΟΡΑ ΝΑ ΜΙΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΤΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΑ ΣΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΕΔΕΣ ΕΛΠΙΖΟ ΝΑ ΜΕ ΒΟΙΤΗΙΣΕΤΕ...

Για να μην ανοίγω νέο θέμα, μεταξύ δυο υπολογιστών με Gigabit ethernet όταν τρέχουμε σε multiplayer ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι (πχ FarCry με όλα στο full) υπάρχει καθυστέρηση ή δεν έχει σχέση?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.