konnos Μάρτιος 22, 2017 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2017 Λέει server is running a different protocol. Μάλλον επειδή κατέβηκε το update μόλις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάρτιος 22, 2017 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2017 - Added reversed grid races: The race session will be restarted in reversed grid order based on the standings of the previous race. Players disqualified in the first race will start from the back of the grid in the second race, regardless of their position being within the reversed grid range. @Oxide Burnedbrain σκέψου το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάρτιος 22, 2017 Author #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2017 21 minutes ago, Georgiadis Giorgos said: - Added reversed grid races: The race session will be restarted in reversed grid order based on the standings of the previous race. Players disqualified in the first race will start from the back of the grid in the second race, regardless of their position being within the reversed grid range. @Oxide Burnedbrain σκέψου το Τι,να το μοιράσουμε,μισούς γύρους κανονικά και μετά τους υπόλοιπους reversed? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 22, 2017 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2017 Βάλτε και swap για τον @Stelios F. για να μάθει πως δουλεύει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKosmas Μάρτιος 22, 2017 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2017 επειδή ειμαι στο minorating C, δεν με βαζει στο server (einai AB).... μπηκα να τρεξω σε servers me C na ξανανέβω σε B alla τίποτα......το black flag που εφαγα την περασμένη εβδομάδα δεν το ξεχνάει το manorating μάλλον ...... ειναι ευκολα να γινει ΑΒC? ή αμα μπώ αυριο με το password δεν θα έχω πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 23, 2017 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 Το αλλαξα σε C για να μπορεις να μπεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Μάρτιος 23, 2017 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 Password? Μπας και μπω καμία ώρα το μεσημέρι, αλλιώς θα τρώω σκόνη τελευταίος. Άντε να μπει και κανένας αργός να βλέπω και κανέναν. Πολλοί pros μαζευτήκατε εδώ μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 23, 2017 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 ???? δεν εχει μπει ακομα password. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Μάρτιος 23, 2017 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 Α οκ, υπέθεσα πως είχε. Δεν μπήκα χθες γιατί είχε γίνει μόλις το update και το βράδι είχε σουρβάιβορ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKosmas Μάρτιος 23, 2017 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 Ιάσονα δεν αλλαξε σε C.. ακομα ΑΒ ειναι. Μολις δοκιμασα και δεν μς βαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 23, 2017 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 Ε μιλα και εσυ πως πρεπει να κανω restart τον σερβερ Για δοκιμασε τωρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάρτιος 23, 2017 Author #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 Δε θα μπορέσω και εγώ σήμερα να τρέξω,μου έτυχε μια υποχρέωση ακριβώς την ώρα του αγώνα.. Θέλετε να τον κάνουμε αύριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgiadis Giorgos Μάρτιος 23, 2017 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 Επειδή δε μας κόβω να μαζευόμαστε σήμερα πάνω από 5 άτομα... Ας γίνει η τράμπα και ας πάει αύριο το κόμπο, που θα είμαστε 6 Ε τι λέτε? Spoiler Και πλέον σε αυτό το σημείο δεν ξέρω και γιατί ακόμα προσπαθούμε... Ας το γυρίσουμε σε Κυριακές να μπαίνουν τουλάχιστον 2 άτομα παραπάνω. Αφού δε τραβάει η ομάδα Ή μπορούμε να κάνουμε και το άλλο. Να γυρίσουμε το server σε practice only και να το κάνουμε greek hotlapping server -ο χρήστης έχει σαρκαστική διάθεση... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Μάρτιος 23, 2017 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 Όταν τα ελεγε ο @liakjim γελάγατε!!!! Κυριακη εχει survivor 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Μάρτιος 23, 2017 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 Και σήμερα έχει αποχώρηση και θα πέσει το θάψιμο της αρκούδας, ΔΕ χάνονται αυτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Μάρτιος 23, 2017 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 1 hour ago, GeoF1 said: Όταν τα ελεγε ο @liakjim γελάγατε!!!! Κυριακη εχει survivor Αφού ρε Τζόρτζ εσύ όπως κ ναχει δεν τρέχεις. Κ για μένα καλύτερα αύριο. 1 hour ago, Georgiadis Giorgos said: Επειδή δε μας κόβω να μαζευόμαστε σήμερα πάνω από 5 άτομα... Ας γίνει η τράμπα και ας πάει αύριο το κόμπο, που θα είμαστε 6 Ε τι λέτε? Hide contents Και πλέον σε αυτό το σημείο δεν ξέρω και γιατί ακόμα προσπαθούμε... Ας το γυρίσουμε σε Κυριακές να μπαίνουν τουλάχιστον 2 άτομα παραπάνω. Αφού δε τραβάει η ομάδα Ή μπορούμε να κάνουμε και το άλλο. Να γυρίσουμε το server σε practice only και να το κάνουμε greek hotlapping server -ο χρήστης έχει σαρκαστική διάθεση... Τζίνο έχουμε κάθε Κυριακή το Wamta -με 20 συμμετοχές κ πάνω σε κάθε αγώνα- κ αρκετοί από μας ούτε για αυτό προλαβαίνουν-έχουν διάθεση/όρεξη να κάνουν πράκτις,δεν το βλέπω απαραίτητα κακό να μην μπορούν όλοι πάντα. Ας υπάρχει μια ελαστικότητα σχετικά με τη μέρα κ ας καταλάβουμε οτι μπάινουμε όποτε μπορούμε/θέλουμε κ όχι για αβαρεία. Τώρα αν κάποιος θέλει να τρέχει κάθε μέρα υπάρχει το RD καθώς κ οι Street Fight σέρβερς. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Μάρτιος 23, 2017 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 20 minutes ago, sosna said: Τζίνο έχουμε κάθε Κυριακή το Wamta -με 20 συμμετοχές κ πάνω σε κάθε αγώνα- κ αρκετοί από μας ούτε για αυτό προλαβαίνουν-έχουν διάθεση/όρεξη να κάνουν πράκτις,δεν το βλέπω απαραίτητα κακό να μην μπορούν όλοι πάντα. Τώρα αν κάποιος θέλει να τρέχει κάθε μέρα υπάρχει το RD καθώς κ οι Street Fight σέρβερς. Πες τα... Μη ξεχνάμε και το SRS Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάρτιος 23, 2017 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 Μάαααλον θα μπω σήμερα. Θέλετε να σπάσουμε το race σε 2 μικρότερα με reverse grid για το δεύτερο, να δοκιμάσουμε και το νέο feature???? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aKosmas Μάρτιος 23, 2017 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 @akis_z80 καλή ιδέα...μέσα για αλλαγή για αυριο δεν έχω πρόβλημα ....και σημερα παλι δεν έχω αυριο ισως μπορέσει και ο ιάσονας , που θα λειπει και αυτός σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxide Burnedbrain Μάρτιος 23, 2017 Author #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2017 Θα μπορέσω τελικά σημερα! Στάλθηκε από το MotoE2(4G-LTE) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts