blade_pan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2005 Πρεπει να ειναι φετες...Θα παιζουν τα games απο τις υπαρχοντες κονσολες? Για το δε XBOX2 διαβασα εχει ATI X800 πανω και ειναι στα 3GHz... Το psp της sony το φορητο game player τι λεει?το εχει κανεις? A ρε Gran Turismo 4 τι μας κανεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Μάρτιος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 XBOX 2 τελος του χρονου μαλλον και ps3 κανα χρονο αργοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 28, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Ωραια!θα παιζουν τα games του 1 στο 2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Μάρτιος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Κοιτα, για το Xbox δεν ξερω αλλα ειναι πολυ πιθανο.Για το PS3 ειναι σιγουρο γιατι αυτη ειναι μια τακτικη της Sony.Οσο για το PSP λενε οτι ειναι πολυ καλο με γραφικα επιπεδου PS2 αλλα το μονοπροβλημα το ειναι η μικρης διαρκειας μπαταρια του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morius Μάρτιος 28, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Παίδες εδώ ακόμα δεν έχω χορτάσει ακόμα το PS2 Θα πέρνει τσίπ :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 4, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Kαι τα 2 θα ειναι ΓκαματαΑνετα μπορεις να πεις οτι ειναι Ηigh end υπολογιστεςXBOX2-Dual Xenon CPU at 3.0GHz-256 Ram (δεν χρειαζεται παραπανω δεν τρεχει Windows ΧP εξαλλου)-ATI R500 (H επομενη γενια του Χ800 με Shader 3.0 υποστηριξη !!! )-Hard disk will be optionalPS3-Sony-IBM Processor named Core at 4 GHZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!-256 RAM-Νvidia Geforce 6 card ( καλυτερη απο το 6800 Ultra!!!)Mαλιστα σκεφτομαι αντι να κανω αναβαθμιση στο PC μου να αγορασω μια τετοια κονσολα θα μου κοστισει λιγοτερο και θα μου κρατησει και περισσοτεροΑρχική απάντηση από blade_pan [28-03-2005 15:17] Ωραια!θα παιζουν τα games του 1 στο 2? Mαλλον οχιΤο XBOX 2 θα εχει εντελως διαφορετικο hardware και διαφορετικη τεχνολογια απο το ΧΒΟΧ 1Δεν ειναι συμβατααλλα το ιδιο θα ισχυει και για το Playstation 3 πιθανων (Θα Χρησιμοποιει καρτα Geforce πλεον)Δηλαδη φτου και απο την αρχη να περιμενεις για καινουργιους τιτλους....κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 4, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot Kαι τα 2 θα ειναι ΓκαματαΑνετα μπορεις να πεις οτι ειναι Ηigh end υπολογιστεςXBOX2-Dual Xenon CPU at 3.0GHz-256 Ram (δεν χρειαζεται παραπανω δεν τρεχει Windows ΧP εξαλλου)-ATI R500 (H επομενη γενια του Χ800 με Shader 3.0 υποστηριξη !!! )-Hard disk will be optionalPS3-Sony-IBM Processor named Core at 4 GHZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!-256 RAM-Νvidia Geforce 6 card ( καλυτερη απο το 6800 Ultra!!!)Mαλιστα σκεφτομαι αντι να κανω αναβαθμιση στο PC μου να αγορασω μια τετοια κονσολα θα μου κοστισει λιγοτερο και θα μου κρατησει και περισσοτερο πιστευω οτι τα pc θα παντα προτοπορα στα παιχνιδια γιατι καθε τοσο εχουμε και καινουριες τεχνολογιες ενο στα xpox,ps2 κ.τ.λ περναει περισσοτερος καιρος για να βγαλουν κατι καινουριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 4, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot.....XBOX2-Dual Xenon CPU at 3.0GHz........ IBM PowerPC θα εχει αν θυμαμαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 4, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 11:09] πιστευω οτι τα pc θα παντα προτοπορα στα παιχνιδια γιατι καθε τοσο εχουμε και καινουριες τεχνολογιες ενο στα xpox,ps2 κ.τ.λ περναει περισσοτερος καιρος για να βγαλουν κατι καινουριο Το προβλημα ειναι ομως κοστιζουν παρα πολλη τα PC.....και δεν μπορουμε να κανουμε καθε λιγο και λιγακι αναβαθμιση για να μπορουμε να παιξουμε το DOOM3 για παραδειγμα σε μια καλη αναλυση και με ενα καλο Αντιalliazing και γενικα με αξιοπρεπες γραφικα(800χ600 with low detail graphics is not a option..)Τωρα και με την ανοδο του ΦΠΑ ανεβηκε και αλλο η τιμη στα προιοντα για Υπολογιστεςκαι γενικος καθε χρονο και χειροτερα παμε με το Ευρω και σιχαθηκα να κανω συνεχεια αναβαθμισεις και να χαλαω χοντρα φραγκα για κατι που θα ξεπεραστει μετα απο κατι μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 4, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 11:14] IBM PowerPC θα εχει αν θυμαμαι καλα. ΕditΝαι σωστα για PowePC τεχνολογια προκειται αλλα το ονομα ειναι διαφορετικο Διαβασε εδω για να δεις http://xbox.gamespy.com/xbox/microsoft-xbox/594331p1.html?fromint=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Απρίλιος 4, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot [Σήμερα, στις 13:04] Δεν ειναι συμβατααλλα το ιδιο θα ισχυει και για το Playstation 3 πιθανων (Θα Χρησιμοποιει καρτα Geforce πλεον)Δηλαδη φτου και απο την αρχη να περιμενεις για καινουργιους τιτλους....κλπ Kαι το PS2 εχει διαφορετικο hardware απο το PSone αλλα παιζει τα παλια παιχνιδια...Ε και τι να λεει που θα εχει GeForce? Εαν εχεις μια 6800GT σημαινει οτι δεν μπορεις να παιξεις παλαιοτερα παιχνιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 4, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 μπορεί να φτιάξει εξομοίωση η sony για το ps2.αυτό έκανε και στο ps2 για να παίζει του ps1 νομίζω.μόνο έτσι, πάντως έχει την ισχύ να το κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Απρίλιος 4, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2005 Οπα λαθος.. τωρα διαβασα οτι κατα βαση ο κορος του psx ειναι ιδιος με αυτον του ps2 για αυτο και εχει την συμβατοτητα.Εχουν ιδιο Ι/Ο chip λεει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.