liakjim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2017 (edited) Λοιπόν είναι λογικό που το UPS του τίτλου ( το οποίο το πήρα λόγω καλών αξιολογήσεων), δεν αντέχει το PC της υπογραφής όταν αυτό είναι σε gaming? Σβήνει αμέσως. Χρησιμοποίησα αυτό το guide http://outervision.com/power-supply-calculator Που μου έβγαλε Recommended UPS rating = 600VA Εγώ λοιπόν πήρα 850. Γιατί δεν αντέχει ούτε 2-3 λεπτά να το σβήσω σαν άνθρωπος? Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 10, 2017 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάρτιος 10, 2017 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2017 (edited) Αν θεωρησουμε οτι εχεις συνδεδεμενο επανω μονο το κουτι και τη οθονη , τοτε το μονο λογικο συμπερασμα ειναι οτι η μπαταρια του ειναι ψοφια. Αλλα τωρα που βλεπω καλυτερα τα χαρακτηριστικα του Ups , ειναι μαλλον ανεπαρκες. Ας δουμε τι θα πουν και οι αλλοι. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 10, 2017 από tyxeros Checked the specs Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 10, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2017 πριν 30 λεπτά, το μέλος tyxeros έγραψε: Αν θεωρησουμε οτι εχεις συνδεδεμενο επανω μονο το κουτι και τη οθονη , τοτε το μονο λογικο συμπερασμα ειναι οτι η μπαταρια του ειναι ψοφια. Αλλα τωρα που βλεπω καλυτερα τα χαρακτηριστικα του Ups , ειναι μαλλον ανεπαρκες. Ας δουμε τι θα πουν και οι αλλοι. Το UPS είναι καινούργιο. Όσο για το ανεπαρκές, ορίστε ένα screenshot με το φορτίο σε gaming. 62%. Είναι όντως ανεπαρκές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 11, 2017 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 και εγώ την μπαταρία σκέφτηκα στη αρχή αλλά είναι καινούργιο.(μπορεί βέβαια να είναι ελαττωματικό).δοκίμασε άλλη συσκευή να δεις αν έχει ίδια συμπεριφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 11, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 και εγώ την μπαταρία σκέφτηκα στη αρχή αλλά είναι καινούργιο.(μπορεί βέβαια να είναι ελαττωματικό).δοκίμασε άλλη συσκευή να δεις αν έχει ίδια συμπεριφοράΤί συσκευή να δοκιμάσω? Τον σταθερό δεν τον ξανά βάζω, ήδη έφαγε 3 black outs χθες... Μπορώ να βάλω ωμικό φορτίο πχ μια μικρή τοστιέρα που έχω?Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 11, 2017 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 Βαλε και το χερι σου αν θες Περα απο την πλακα, γιατι να μη μπορεις να βαλεις μια οποιαδηποτε συσκευη ; Τι αλλαζει ; (ενημερωτικα ρωταω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 11, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 Σκοπός του UPS είναι να προστατεύει , ε δεν τραβάω την τύχη μου στα άκρα! edit: να πάρει, η τοστιέρα είναι 750W. Θα δοκιμάσω κάτι άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 11, 2017 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 Του έβαλα 2 μίξερ, έφτασε 68% φορτίο, άντεξε αλλά έσβησε σε 10''.... Το αφήνω 1-2 κύκλους φόρτισης - ξεφόρτισης και αν δεν , το γυρνώ πίσω και πάω σε αυτό. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάρτιος 11, 2017 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 10 hours ago, liakjim said: Το UPS είναι καινούργιο. Όσο για το ανεπαρκές, ορίστε ένα screenshot με το φορτίο σε gaming. 62%. Είναι όντως ανεπαρκές? Λεγοντας ανεπαρκες , εννοουσα οτι ισως δεν σου δινει αρκετο χρονο για να σταματησεις οτι κανεις ( και οταν παιζεις συνηθως δεν σωζεις οποτε θες ) να αποθηκευσεις και να κλεισεις τον υπολογιστη με ασφαλεια. Απο οτι ελεγε στο site " Mε ισχύ 850VA και αυτονομία 10-15min (100W) σας απελευθερώνει..." αρα στην χειροτερη περιπτωση αν τραβας 300W πρεπει να σου κρατησει περιπου 3 λεπτα. Επισης στο site που υπολογισες τα Watt που καει ο υπολογιστης σου δεν ειδα να εχει πεδιο για να υπολογισεις και την οθονη ποσο τραβαει. Για αυτο ήμουν επιφυλακτικος για την επαρκεια. Αν δεις οτι δεν βγαζεις ακρη.... πηγαινε για το APC αφοβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 11, 2017 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 Στο sreenshot με το παιχνίδι από πίσω, είναι με όλα εντός ( PC, οθόνη 47W κ ρούτερ) και είναι μόνο στο 62%. Δεν έχω απαίτηση να κρατήσει μισή ώρα, αλλά 1-2 λεπτά ίσα ίσα να τον κλείσω με ασφάλεια. Αυτός δεν είναι ο σκοπός του? Τελικά πάντως μάλλον έπεσα σε προβληματικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Μάρτιος 11, 2017 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 Αν αυτο που σου δειχνει ειναι σωστο , πρεπει να σου κραταει παραπανω. Αρα κατι δεν παει καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Μάρτιος 12, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2017 Νέο τεστ μετά από 2 κύκλους φόρτισης 55% φορτίο μόνο και Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 12, 2017 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2017 Ελαττωματικες μπαταριες, το πας πισω για ελεγχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
wak Απρίλιος 9, 2017 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2017 On 11/3/2017 at 11:12 ΠΜ, το μέλος tyxeros έγραψε: APC δεν αξίζει καθόλου, 1) σφυρίζει, 2) το πλαστικό μυρίζει υπερβολικά, 3) όχι Γερμανικά προϊόντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Απρίλιος 10, 2017 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2017 17 hours ago, wak said: Εγω δεν ειπα τετοιο πραγμα ποτε. 1)Οταν σφυριζει/βουίζει ειναι καλο σημαινει οτι δουλευει, το λεει και ο Βεγγος. 2)Ειναι σημα κατατεθεν της χωρας κατασκευης, αν δεν μυριζει δεν ειναι γνησιο ή το εχει ανοιξεια αλλος ποιο πριν 3)Made in China Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts