Mill Ιούνιος 5, 2005 #201 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Η fujitsu-siemens p19-2 παντως απο mindfactory 520 euro τελικη τιμη με ελεγχο καμμενων πιξελ και μεταφορικα κανει...Ψηνομαι ασχημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Ιούνιος 5, 2005 Author #202 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Πάρτη και πιστεύω ότι τελικά δε θα το μετανοιώσεις. Αν λάβουμε υπόψιν ότι έχει το ίδιο πανελ με L778 (800 ευρώ από Mindfactory) τότε πρέπει να αξίζει πολύ! ’ντε ακόμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Ιούνιος 5, 2005 Author #203 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2005 Τελικά μου φαίνεται ότι το topic αυτό μετατράπηκε από δικό μου προβληματισμό για αγορά οθόνης σε πλήρη οδηγό. Έχουμε φτάσει αισίως τα 203 posts (11 σελίδες) και συνεχίζουμε... ΟΛΕΕΕΕΕ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Ιούνιος 6, 2005 #204 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2005 Δεν ειναι δικος σου προβληματισμος μονο Ιδιες οθονες με ενδοιαφερουν και μενα πανω-κατω χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Ιούνιος 7, 2005 #205 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Σημερα θα εκανα παραγγελια την fujitsu-siemens απο το mindfactory αλλα δε τα καταφερα με το site τελικα Θα ειχα καποια βοηθεια για να τη κανω αλλα τελικα δε μου τη δωσανε.Δε πειραζει εμεις να ειμαστε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Ιούνιος 7, 2005 Author #206 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Και δεν την παρήγγειλες τελικά; Πότε δηλαδή με το καλό θα την παραγγείλεις; Ααααααααχ αυτά τα Γερμανικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούνιος 7, 2005 #207 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2005 Καμμιά πληροφορία όσων αφορά το πότε έρχεται η P19-2 ελλάδα? Προς το παρον , βρήκα μόνο την Ρ19-1 από ελληνικό online shop και αυτή στα 539 euro Το κακό είναι πως είμαι αρκετά διστακτικός όσων αφορά αγορές από καταστήματα του εξωτερικού , κυρίως με το όλο θέμα της εγγύησης που δεν ξέρω τι παίζει και κατά πόσο θα με ταλαιπωρήσει σε περίπτωση που αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα στο μέλλον χτύπα ξύλο , και χρειάζομαι οθόνη μέχρι το τέλος Ιουνίου το αργότερο Οπότε ή πάμε μέσω γερμανίας , ή ελπίζουμε να έρθει σύντομα ελλάδα , ή καταφεύγουμε σε άλλη επιλογή Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Ιούνιος 8, 2005 Author #208 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Κοίτα κι εγώ ήμουν αρνητικός για αγορά από έξω, αλλά εδώ μου είπαν ότι δε χρειάζεται. Είναι δυνατόιν να μην είναι αξιόπιστο το mindfactory Που βγήκε το πρώτο Online shop του 2004 στη Γερμανία;Τώρα για τις εγγυήσεις δεν ξέρω τι παίζει. Δεν το έχω ψαξει. Επίσης κάποιος είχε πει ότι το πρώτο δεκαήμερο του Ιούνη θα έρθει η οθόνη Ελλάδα. Είναι 8 σήμερα. Μάλλον θα αργήσει κι άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Ιούνιος 8, 2005 #209 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2005 Καλα αμα περιμενετε απο Ελλαδα την συγκεκριμενη οθονη...καλα κρασα.Και σε τι τιμη θα τη βρειτε ΟΤΑΝ ερθει...γαμα τα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CaptainMilo Ιούνιος 9, 2005 #210 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Εγώ πάντως αποφάσισα -μετά από ένα μήνα και βάλε ψάξιμο- και θυσίασα τα "θεωρητικά" responses για την ποιότητα και αύριο παραγγέλνω την eizo 768 . 581 euro τελική , παραπάνω από καλά για 19άρα οθόνη της τάξης eizo Και από βδομάδα στα χεράκια μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Ιούνιος 9, 2005 #211 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Φυσικά δεν την πήρες για παιγνίδια υποθέτω,οπότε το R.T.δεν σε απασχολεί.Πολλή καλή επιλογή έκανες.Θα σε ικανοποιήσει σίγουρα με το παραπάνω. Και πολλή καλή τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfvlachos Ιούνιος 9, 2005 #212 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2005 Παιδια συγνωμη αν λεω βλακειες(noob here) αλλα αυτη δεν ειναι η fujitsu-siemens που ψαχνετε?Την σκεφτομαι και εγω γιαυτο ρωταω...http://www.greek-shops.de/eshop/design3/index.po?ShopID=45&ProdNr=1023220 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mill Ιούνιος 10, 2005 #213 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Δε λες βλακειες.Μια χαρα τα λες =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούνιος 10, 2005 #214 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Γεια χαρα σε ολους εχω να ποσταρω στο lab εδω και πολλους μηνες λογω πανελληνιων και επειδη εχω 28,8 kbps μεχρι να μου ανοιξουν τη πορτα της dsl οι οτετζιδες και ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω και τισ 11 σελιδες μιας και θελει μιση ωρα για να ανοιξει η καθε μια θα ηθελα ενα καλο παιδι να μου απαντησει σε καποιες ερωτησεις..λοιπον θελω να παρω και εγω καινουργια μιας και εχω μια 17 crt εδω και 5 χρονια και λεω να παρω μια 19αρα lcd που να ειναι πολυ καλη στα παιχνιδια κυριως σε λογικη τιμη (εδωσα τωρα τελευταια 1000 ευρω μονο στα μαθηματικα....) και θα ηθελα να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω και μιας και λιγο noobaki ακομα θελω να μου πειτε ποια ειναι τα καλυτερα χαρακτηριστικα (φωτεινοτητα, χρονος αποκρισης κτλ....) THX!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Ιούνιος 10, 2005 #215 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 Για να μη κάθομαι να εξηγώ με τις ώρες τα διάφορα υπέρ και κατά και αφού είπες ότι δεν μπορείς να διαθέσεις πολλά,σου προτείνω την LG 1915s και πιστεύω ότι θα σε ικανοποιήσει πλήρως.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168227 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιούνιος 10, 2005 #216 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2005 CaptainMilo και εγώ παράγγηλα την ίδια οθόνη σήμερα. 580 τελική τιμή. Δεν υπάρχει όμως διαθέσιμη στα κεντρικά οπότε θα περιμένω απο 2 μέχρι και 10 μερες.Αν περασουν οι μέρες και δεν την φέρει τότε πάω σε LG 1980 Q ή σε καμιά sony στα ίδια λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Ιούνιος 11, 2005 #217 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2005 Αρχική απάντηση από Artist_ [Σήμερα, στις 00:19] CaptainMilo και εγώ παράγγηλα την ίδια οθόνη σήμερα. 580 τελική τιμή. Δεν υπάρχει όμως διαθέσιμη στα κεντρικά οπότε θα περιμένω απο 2 μέχρι και 10 μερες.Αν περασουν οι μέρες και δεν την φέρει τότε πάω σε LG 1980 Q ή σε καμιά sony στα ίδια λεφτά. Αν δεν φέρει την ΕΙΖΟ μη πας σε LG1980Q.Καμιά σχέση η δυο τους.Η LG είναι πανάκριβη γι αυτά που προσφέρει.Πάνε κατ΄ευθείαν στην Nec MultiSync LCD1980FXi.Παρ΄όλο που είναι επαγγελματική οθόνη,είναι και στα παιγνίδια άψογη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geolast Ιούνιος 12, 2005 Author #218 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Απ'ότι είδα στο γιαπωνέζικο σsite Της EIZO ανακοινώθηκε η επόμενή μου οθόνη... EIZO S1910, speaker-less overdriven monitor... (L778 χωρίς ηχεία) http://www.eizo.co.jp/products/lcd/s1910/index.html http://www.eizo.co.jp/products/lcd/s1910/spec.html Στην Ευρώπη θα ονομάζεται (απ'ότι λένε στο prad.de) L769-AS (Arc Swing)... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Ιούνιος 12, 2005 #219 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 παιδια και η http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168236 ειναι καλη η οχι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eye Ιούνιος 12, 2005 #220 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2005 Αρχική απάντηση από geolast [Σήμερα, στις 12:08] Απ'ότι είδα στο γιαπωνέζικο σsite Της EIZO ανακοινώθηκε η επόμενή μου οθόνη... EIZO S1910, speaker-less overdriven monitor... (L778 χωρίς ηχεία) http://www.eizo.co.jp/products/lcd/s1910/index.html http://www.eizo.co.jp/products/lcd/s1910/spec.html Στην Ευρώπη θα ονομάζεται (απ'ότι λένε στο prad.de) L769-AS (Arc Swing)... :) Η επόμενή σου οθόνη πολύ καλή αλλά λίγοι θα μπορέσουν λόγω τιμής να την αποκτήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.