Jump to content

Προτάσεις για 19άρα LCD

geolast

Recommended Posts

Εγώ θα πρότεινα γενικά 20" μιας και 1600X1200 έχει και μικρό dot αλλά είναι πολλά τα λεφτά ’ρη!!

Τεσπα, η δική μου εμπειρία ερχόμενος από CRT είναι ότι στην αρχή τον προσέχεις τον μεγαλύτερο κόκκο αλλά μετά από μερικές μέρες το συνηθίζεις.

• Replies 249
  • Created
  • Last Reply

Πριονέτο βαλτός είσαι;;; :p :P :p ’κου εκεί εικοσάρα. Εκεί που σχεδόν είχαμε κατασταλλάξει στη 19άρα και τώρα σκεφτόμαστε και τη 17άρα, να έχουμε και την 20άρα να μας απασχολεί... Θα τρελαθώωωωωωωωωω. Πάντως κάτι άλλο που το ρωτάω συνεχώς. Ξέρει κανείς αν η EIZO θα βγάλει κάποιο μοντέλο σαν L578, L778 αλλά χωρίς ηχεία;

Αρχική απάντηση από geolast [Σήμερα, στις 21:16]

Ξέρει κανείς αν η EIZO θα βγάλει κάποιο μοντέλο σαν L578, L778 αλλά χωρίς ηχεία;

Οχι:)

Τι οχι?Εγω παλι εχω ακουσει πως προς το τελος του χρονου θα βγαλει μοντελα σαν 578/778 αλλα χωρις τα ηχεια.

Και εγώ σκεφτόμουνα και είμαι πολύ κοντά στην NEC 1970GX που είχα διαβάσει γενικά καλά σχόλια καθώς θέλω μια οθόνη για λίγο από όλα (κείμενο, video και παιχνίδια). Αλλά στο τεστ του PCmag δίνει πολύ χαμηλή βαθμολογία στην ομοιομορφία του contrast. Ισχύει αυτό; Είναι τόσο χάλια τα πράγματα; Το καλό με τις NEC είναι και η εγγύηση που δίνουν σε σχέση με την Samsung τουλάχιστον...

1970GX πολυ καλη για games και ψιλοχρηση desktop αλλα για θεαση ταινιων και πιο επαγγελματικα πραγματα δε λεει :unsure:

Τελικά διάβασα σε κάποια reviews του εξωτερικού αρκετό κράξιμο στην 1970GX. Λένε ότι γυαλίζει υπερβολικά και κάποια άλλα μικροπροβλήματα, ενώ σε κάποια φόρουμ την εκθειάζουν. Γενικά κράζανε ότι τα TN+Film panels δεν κάνουν για 19αρες οθόνες. Εσείς πιστεύετε ότι η 1980Fxi είναι καλύτερη από την 1970GX?

Πάντως προσπάθησα να βρω κάπου να έχουν NEC για να την δω από κοντά αλλά δεν βρήκα. Παρεπιπτόντως στο Πλαίσιο το βιντεάκι που έχουν βάλει είναι απαράδεκτο καθώς είναι χαμηλής ποιότητας...

Το καλό με τις NEC είναι και το zero-pixel... Η Fujitsu δίνει τέτοια εγγύηση στην p19-2?

Αμα δεις μερικά post πιο πριν θα δεις για την εγγύηση της Fujitsu-Siemens. Τώρα για τη σύγκριση των ΝΕC δεν έχω εμπειρία. Πάντως απ'ότι λέει ο Πριονέτο καλύτερη θα είναι η NEC 1980fxi. Αν δεν είσαι σίγουρος πάρτην και μετά τον πλακώνουμε μαζί... :p :P :p

p.s. Όντως το βιντεάκι του πλαισίου είνια χάλια... Γκρρρρρρρρ...

Αρχική απάντηση από geolast [Σήμερα, στις 11:03]

Πάντως απ'ότι λέει ο Πριονέτο καλύτερη θα είναι η NEC 1980fxi. Αν δεν είσαι σίγουρος πάρτην και μετά τον πλακώνουμε μαζί... :p :P :p

:tw: :tw:

Αρχική απάντηση από geolast [Σήμερα, στις 11:03]

Αμα δεις μερικά post πιο πριν θα δεις για την εγγύηση της Fujitsu-Siemens. Τώρα για τη σύγκριση των ΝΕC δεν έχω εμπειρία. Πάντως απ'ότι λέει ο Πριονέτο καλύτερη θα είναι η NEC 1980fxi. Αν δεν είσαι σίγουρος πάρτην και μετά τον πλακώνουμε μαζί... :p :P :p

p.s. Όντως το βιντεάκι του πλαισίου είνια χάλια... Γκρρρρρρρρ...

Έχεις δίκιο, αλλά διάβασα 10 σελίδες, ε μου ξέφυγε η εγγύηση.. 2 pixel λέει.. αν είναι εγγυημένα καλή η NEC :banging: σε συνδιασμό με τα zero pixel έχει προβάδισμα..

Εσύ τελικά με όλο αυτο το ψάξιμο στην NEC 1980Fxi κατέληξες; την πήρες ή θα την πάρεις;

Δεν κατάλαβες... Απλά θα σε βοηθήσω να τον πλακώσεις. :p :P :p

Εγώ δεν κατέληξα ακόμα. Και ούτε πρόκειται μέσα στα επόμενα 100 χρόνια όπως το κόβω. :p Βασικά σκέφτομαι τη Fujitsu-Siemens (λόγω S-PVA). Αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρος για τις επιδόσεις της οπότε και πάλι το σκέφτομαι. Μετά υπάρχει και η περίπτωση να μου αρκεί μια 17άρα. Οπότε και πάλι το σκέφτομαι. Μωρε ας έβγαζε η EIZO αντίστοιχες L578, L778 χωρίς ηχεία και θα σου λεγα ποια θα έπαιρνα. Και πάλι το σκέφτομαι. Είμαι αναναποφάσιστος τι να κάνουμε; :)

Αρχική απάντηση από geolast [Σήμερα, στις 14:08]

Μωρε ας έβγαζε η EIZO αντίστοιχες L578, L778 χωρίς ηχεία και θα σου λεγα ποια θα έπαιρνα. Και πάλι το σκέφτομαι. Είμαι αναναποφάσιστος τι να κάνουμε; :)

Αφού δίνεις 900 για μία L778 γιατί δεν παίρνεις μια 20" ;

Ε είπαμε δε δίνω 900 ευρω. Θα έδινα 900 ευρώ αν έβγαζε τέτοια μοντέλα οπότε θα μάζευα ακόμα για 7-8 μήνες λεφτά... Πάντως σου είπα. Μη με πορώνεις με τις εικοσάρες γιατί θα αρχίσω να το σκέφτομαι. Μμμμμ... 20άρα wide. Πωπωωωωωω πόρωση!

Αρχική απάντηση από geolast [Σήμερα, στις 15:19]

Ε είπαμε δε δίνω 900 ευρω. Θα έδινα 900 ευρώ αν έβγαζε τέτοια μοντέλα οπότε θα μάζευα ακόμα για 7-8 μήνες λεφτά... Πάντως σου είπα. Μη με πορώνεις με τις εικοσάρες γιατί θα αρχίσω να το σκέφτομαι. Μμμμμ... 20άρα wide. Πωπωωωωωω πόρωση!

Με 612.25 παίρνεις μια 20" DELL 2005FPW widescreen!!:p

Τη P19-2 θα παρεις geolast...αστους να τραγουδανε :p H 20'' θελει μετα αλλες μαγκιες.Εχει native αναλυση πιο υψηλη,αρα χρειαζεται πιο δυνατο μηχανημα κλπ.Και παιχνιδια αν θες να παιζεις ειναι πιο δυσκολα μετα λογω αναλυσης αλλα και αν ειναι και wide...μερικα παιχνιδια συμπεριφερονται περιεργα εκει οπως το far cry πχ που χανεις ενα ποσοστο απο το πανω και λιγο απο το κατω του παιχνιδιου αλλα δε μπορω να στο εξηγησω καλα αν δε δεις φωτο δε θα καταλαβεις.Α και αν εχεις προβλημα χωρου δυσκολευεσαι με την wide,οπως εγω ας πουμε που δε χωραει στο γραφειακι μου.

Συμφωνώ σε αυτά που λες. Κυρίως για την ισχύ της κάρτας γραφικών. Πάντως επειδή δεν παίζω συχνά παιχνίδια (και ειδικά fps) δε με πολυαπασχολεί η απόδοση μιας εικοσάρας εκεί. Για ταινίες που καίγομαι είναι κορυφή μια wide οθονίτσα! Κοίτα να δεις που το σκέφτομαι... A ρε Πριονέτο...

Αν καιγεσαι για ταινιες τοτε πρεπει να το ξανασκεφτεις γιατι η 20'' wide ειναι μια παρα πολυ καλη λυση...Αλλα απο την αλλη ρε φιλε,οθονη για υπολογιστη θα παρουμε οχι home theater...αν ηταν ετσι τοτε να επαιρνες μια wide επιπεδη tv,υπαρχουν προσφορες σε αυτες τελευταια.Γιατι να παρεις μια οθονη υπολογιστη μονο για ταινιες?Μια πιο all-around λυση δε θα ταν καλυτερη?Σε μπερδεψα :p

Ε εντάξει κι εσύ το πήρες τοις μετρητοίς το καίγομαι. Δε βλέπω και κάθε μέρα άλλα θέλω μια οθόνη που να είναι αρκετά ικανοποιητική στις ταινίες γιατί βλέπω συχνά. Εννοείται ότι δε σκέφτομαι την 20άρα. Πλάκα έκανα. Εξάλλου δεν έχω 1000 ευρώ. Τώρα αυτή η Dell που είπε ο Πριονέτο, καλή είναι αλλά είχα διαβάσει παλιότερα ότι παρουσίαζε προβλήματα. Δεν ξέρω αν αξίζει. Και δε μπορώ να τη βρώ και κάπου να τη δω. Αυτά. Πάμε λοιπόν για κάτω από 20άρα, εκτός αν βρεθεί φθηνή και καλή 20άρα wide. Αυτάααααα. Είπαμε είμαι απαιτητικός...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.