backgman Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2005 Καλησπέρα, έναν φίλος έχει το συγκεκριμένο laptop και θέλει να βάλει το DVDRW της NEC. Έχει κανείς ιδέα αν μπαίνει, γιατι έψαξα στο site της NEC και δε βρήκα compatibility list ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Το είχα ψάξει πολύ γιατί ήθελα και γω το 6500 για το Amilo μου και κατόπιν εξονυχιστικής έρευνας, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι υπάρχει μόνο ένας τύπος οπτικών συσκευών για φορητούς και ότι το μόνο που διαφέρει είναι κάποια λαμάκια/πλαστικά customιές του κάθε κατασκευαστή, τα οποία τα βγάζεις από το παλιό και τα βάζεις στο καινούριο. Προχώρα άφοβα, αλλά να είσαι έτοιμος για πιθανές πατέντες για την πρόσοψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Μάρτιος 28, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 chos εσενα το αμιλο σου 6500 δεν εχει ουτως η αλλως? εμενα το 6500 εχει ...εγω θελω να ξεφορτωθω το QSI του TurboX .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάρτιος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από abarth [Σήμερα, στις 18:32] chos εσενα το αμιλο σου 6500 δεν εχει ουτως η αλλως? εμενα το 6500 εχει ...εγω θελω να ξεφορτωθω το QSI του TurboX .... Όχι το ρημάδι. Έχω αυτό με τον 3400+ που ερχότανε με ένα πενιχρό Ricoh +4x (μόνο +), το οποίο φυσικά πήρε την άγουσα (πωλήθηκε για να βγάλει τα έξοδα του 6500) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.