Stelios F. Μάρτιος 19, 2017 #221 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2017 1 minute ago, Anthemius said: Εγώ πίνω 2 panadol extra για να μην πιαστεί ο αυχένας μου (true story :-( ). Κάνει να το συνδυάσω με μπύρα; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Επιβάλεται μη σου πω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Μάρτιος 19, 2017 #222 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2017 Τι λεει;; ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Μάρτιος 19, 2017 #223 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2017 1 minute ago, PolomanGR said: Τι λεει;; ; Δεν βλέπω καλά αλλά μάλλον Ούζο 7-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Μάρτιος 19, 2017 #224 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2017 (edited) πριν 3 ώρες, το μέλος Anthemius έγραψε: Εγώ πίνω 2 panadol extra για να μην πιαστεί ο αυχένας μου (true story :-( ). Κάνει να το συνδυάσω με μπύρα; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Και εγω εχω θέμα με τον αυχένα(πάντα όμως). Καλά σήμερα έπαιζα και με θλάση στην γάμπα. Οχι ότι επηρέαζε απλά δεν μπορούσα να περπατήσω καλά. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 19, 2017 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Μάρτιος 19, 2017 #225 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος uhu έγραψε: Και εγω εχω θέμα με τον αυχένα(πάντα όμως). Καλά σήμερα έπαιζα και με θλάση στην γάμπα. Οχι ότι επηρέαζε απλά δεν μπορούσα να περπατήσω καλά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Μάρτιος 19, 2017 Author #226 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2017 Τώρα εξηγείται γιατί κοιτάτε μόνο ευθεία εσείς οι 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Μάρτιος 19, 2017 #227 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2017 (edited) πριν 22 λεπτά, το μέλος akis_z80 έγραψε: Τώρα εξηγείται γιατί κοιτάτε μόνο ευθεία εσείς οι 2 Δε φτάνει που εχουμε γεμίσει μαντσούνια την οθόνη και ψάχνουμε πίσω απο τα μπανεράκια apps να δούμε και λίγο άσφαλτο. Παίζεις και με τον πόνο μας. Ελπίζω να πετύχαμε την είσοδο στα πίτ παρόλα αυτά. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 19, 2017 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts