stathisp Μάρτιος 28, 2017 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2017 χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία θα αναφέρω πως έχω ακούσει κάποιους να καθαρίζουνε τους λεκέδες από ύφασμα καρεκλας με καθαριστικό afro που είναι για το εσωτερικό κράνους μοτοσικλέτας. ΠΡΟΣΟΧΗ δεν περνώ ευθύνη για τυχόν φθορά υφάσματος μιας και δεν το έχω δοκιμάσει απλά το γράφω για οποιον θέλει να το ψάξει περισσότερο. αυτό είναι ένα από τα πολλά που κυκλοφορούνε το βάζω για παράδειγμα.ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΝΟΥΣ MOTOREX 200ML το κατάστημα δεν το γνωρίζω τυχαία το βρήκα στο google 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 28, 2017 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2017 Ακομη και να κανεις λαθος φιλε μου ειναι χρησιμη η πληροφορια και η αρχη για να το ψαξουμε παραπανω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάρτιος 28, 2017 Author #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2017 https://www.you.gr/frontida-ygeia/syntirisi-aftokinitou/katharismos-peripoiisi/kath-pol-chr-armorall-carpet-seat-500ml Εγώ έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές στα καθίσματα του αυτοκίνητου το παραπάνω χωρίς κανένα πρόβλημα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάρτιος 28, 2017 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2017 Αφρο για κρανος εχω χρησιμοποιησει οyκ ολiγες φορες στα καθισματα του αυτοκινητου.Προσωπικα το ειδα οτι καθαριζε ποιο καλα απο αλλα υποτιθεμενα certified για καθαρισμο αυτοκινητων. Αναλογιστειτε το εξης Τα κρανη εχουν πολυ ποιο ευαισθητο υφασμα απο τα καθισματα των αυτοκινητων.Βρωμιζουν πολυ ποιο γρηγορα και γλειωδες απο τα αυτοκινητα.Τριβονται πολυ περισσοτερο απο των αυτοκινητων και τελος τα υλικα για καθαρισμο κρανων ειναι πολυ ποιο φιλικα για το σωμα/δερμα μας απο τα αλλα καθαριστικα. Και μυριζουν και πολυ ποιο ωραια . Τελος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 28, 2017 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2017 Είσαστε αρχηγοί Μαζί με τον Μαρκο λοιπον, θα παρουμε και την άφρω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Απρίλιος 19, 2017 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 (edited) σήμερα πέρασα από το ikea να δω την markus την είχα δει και παλιότερα αλλα δεν είχα δώσει πολύ σημασία γιατί είχα πάει για άλλες αγορές... Στο κατάστημα στον κηφισό η υφασμάτινη γκρι της προσφοράς ikea family έχει τελειώσει και είχε μονο την δερμάτινη, είχα δερμάτινη για πάνω από 10 χρονια όμως και ίδρωνα του θανατά το καλοκαίρι και με πετσέτα δεν με βόλευε έκανα τσουλήθρα Τελικά πήρα την υφασμάτινη σκούρο γκρι που δεν είναι στη προσφορα πριν ένα χρόνο έφτιαξα σε ταπετσέρη την παλιά που ήταν original δέρμα με ύφασμα την έχω 11-12 χρονια και το δέρμα στο κάθισμα είχε αρχίσει να ανοίγει + ότι είχε καθίσει το αφρολέξ κατά την άποψη μου το δέρμα είναι καλυτερο από το ύφασμα στο μάτι και δείχνει ποιο ποιοτική αλλα στη χρήση το ύφασμα είναι πολύ καλύτερο Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 19, 2017 από Deus 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Απρίλιος 19, 2017 #47 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Στον κηφισο εχει για να την δοκιμασω ετσι; Θα παω συντομα να την δω και εγω, ισως την τσιμπησω αν μου κανει! Μεγιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deus Απρίλιος 19, 2017 #48 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 tnx! ναι έχει 3 για δοκιμη η μια σε ένα γραφείο 2 εκεί που τις έχει όλες και μια μπεζ πάνω στο ράφι αν θυμάμαι σωστά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos444 Απρίλιος 19, 2017 #49 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2017 Και εγώ την ίδια έλαβα ως δώρο τα Χριστούγεννα αλλά δεν είναι ιδιαίτερα άνετη. Έχει ωραίο design (στο ίδιο χρώμα την έχω και εγώ), αλλά μετά από πολλές ώρες πιάνεσαι, και να φανταστείς τώρα ξεκίνησα να κάθομαι στο γραφείο. Ίσως να κοιτούσα για την κατά 50€ακριβότερη δεν θυμάμαι μοντέλο αν έπαιρνα κάνα καρέκλα από τα ΙΚΕΑ.Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Απρίλιος 25, 2017 #50 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2017 Markus και ξερο ψωμι ,την εχω πατήσει άσχημα απο αλλες ,και ειδικά απο homemarkt εις διπλούν (απλα ειχα πάρει δυο διαφορετικές ταυτόχρονα ,δεν ειμαι μαζωχας)Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Μάϊος 1, 2017 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2017 Έχουν εμφανιστεί και σε εσάς αυτές οι ζαρες;στην δικιά μου είναι σαν το λογότυπο του WitcherΣτάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάϊος 1, 2017 #52 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2017 πριν 30 λεπτά, το μέλος Andrewk έγραψε: σαν το λογότυπο του Witcher Και δε χαιρεσαι; Περα απο την πλακα, την δοκιμασα και μου αρεσε αρκετα (κανα 15λεπτο εκατσα ομως δε μπορω να ειμαι σιγουρος για το αν θα με βολευει μακροπροθεσμα). Θα την αποκτησω λογικα μεσα στο καλοκαιρι καποια στιγμη, προς το παρον ειναι δυσκολο! Αυτες πως τις απεκτησες δηλαδη; Πως καθεσαι; Αν καθεσαι φυσιολογικα, δεν βλεπω το πως ακριβως μπορει να εγιναν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 1, 2017 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2017 Nα και η δικια μου.Δωρο του προισταμενου οταν εφυγα απο ΙΚΕΑ. Δεν θυμαμαι ποσα χρονια την εχω.Με εβγαλε 2 φορες προβλημα με την ανακληση της πλατης (να το προσεχετε οι κατοχοι γιατι ολοι οι συνδεσμοι-μοχλοι ειναι πλαστικοι)το οποιο επισκευασα απλα οπωτε θυμαμαι ξεκλειδωνει και φευγει η πλατη τερμα. Απο αλλη συντηρηση δεν την εχω κανει τιποτα τα δερματα της, το νταλαβερι για την μεση εχει κοπει η μια ακρη και θελει ελεγχο τα μπρατσα της αν διαστηματα γιατι καθομαι ατσουμπαλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάϊος 2, 2017 #54 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2017 Εγω την εχω κανα δυο χρόνια ειναι σαν καινούργια ,η απο πάνω ειναι σαν να περασε απο το Βιετνάμ την ωρα του βομβαρδισμού Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromeross Ιούλιος 11, 2018 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2018 τώρα το καλοκαίρι κανένα tip για την δερμάτινη ? ΔΕΝ την παλεύω !!! + στο κεφάλι αγοράσατε έχτρα κάποιο μαξιλαράκι ? δεν με βολεύει να ειναι πολυ πίσω για να ακουμπάω.. ή μονο εγω το αντιμετωπίζω λογο κακής στάσης σώματος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιούλιος 11, 2018 #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2018 πριν 24 λεπτά, το μέλος tromeross έγραψε: τώρα το καλοκαίρι κανένα tip για την δερμάτινη ? ΔΕΝ την παλεύω !!! + στο κεφάλι αγοράσατε έχτρα κάποιο μαξιλαράκι ? δεν με βολεύει να ειναι πολυ πίσω για να ακουμπάω.. ή μονο εγω το αντιμετωπίζω λογο κακής στάσης σώματος ? Στην πλάτη περασμένο μπλουζάκι και κάτω πετσέτα διπλή δεμένη με κορδόνι πίσω 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούλιος 12, 2018 Author #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2018 Στο ΙΚΕΑ κηφισού, 2 τεμάχια μπεζ και 4 τεμάχια γκρι στα 125 ευρώ. Επίσης 1 τελευταία Volmar στα 125 ευρώ. Για αγορές Τρίτη και Πέμπτη υπάρχει κωδικός Cosmote Deals for you με -10% ενώ για αγορές Τετάρτη δίδεται επιστροφή 10% για επόμενη αγορά (δεν ισχύει την ίδια μέρα) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 12, 2018 #58 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2018 Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά σε σχέση με το site τους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούλιος 12, 2018 Author #59 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2018 Έτσι κάνουν στις εκπτώσεις. Κάποιοι κωδικοί σε κάποια καταστήματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιούλιος 12, 2018 #60 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2018 πριν 12 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε: Έτσι κάνουν στις εκπτώσεις. Κάποιοι κωδικοί σε κάποια καταστήματα... Αχα. Μάλλον θα την χτυπήσω και εγώ κάποια στιγμή, πόσο μάλλον αν την βρω σε καμιά ανάλογη προσφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts