hayabusa Μάρτιος 8, 2017 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2017 Σούπερ η καρεκλίτσα. Έτυχε να περνάω σήμερα από το ΙΚΕΑ Κηφισού και την πήρα μαζί με ορισμένα ακόμη πράγματα. Πολύ καλή τιμή και πράγματι ισχύει και η επιστροφή 10% για επόμενη αγορά. Thanks @GriGaS ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Μάρτιος 8, 2017 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος acct έγραψε: Είδα την προσφορά από την πρώτη στιγμή, αλλά την καρέκλα την έχω δοκιμάσει και την έχω απορρίψει πριν βγει σε έκπτωση. Δεν αμφιβάλλω για την αντοχή της στον χρόνο, άλλωστε έχει εξαιρετική εγγύηση. Το θέμα είναι ότι προσωπικά δε με βολεύει καθόλου. Τα προβλήματά της: α. Η υποστήριξη στη μέση είναι ανεπαρκής. Συνήθως κάθομαι ακουμπώντας εντελώς πίσω στην καρέκλα μου και θέλω να αισθάνομαι ελαφριά πίεση οσφυϊκά. Με αυτήν δεν αισθάνομαι τίποτα. Όταν κουραστώ, γλυστρώ πιο μπροστά και ακουμπώ μόνο τους ώμους για λίγη ώρα. Στην Markus, αυτή η στάση υποχρεώνει τον αυχένα σε μεγάλη κάμψη και με κουράζει αμέσως. β. Το σταθερό προσκέφαλο με υποχρεώνει να σκύβω ελαφρά συνέχεια. Αν και δεν την δοκίμασα για πάνω από 10', ξέροντας τον αυχένα μου, δε θα ήθελα να κάθομαι πολλές ώρες σ' αυτήν την καρέκλα. Η τιμή είναι καλή, αλλά προτείνω όποιος έχει κοντά μια έκθεση IKEA να την δοκιμάσει πριν αποφασίσει αν του ταιριάζει. Και εγώ είχα παρόμοιο πρόβλημα αλλά πήρα ένα τέτοιο και λύθηκε.Τώρα η στήριξη της μέσης,της πλάτης του αυχένα και του κεφαλιού είναι τέλειες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromeross Μάρτιος 13, 2017 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2017 Δεν ξέρω ποια να προτιμήσω !! δέρμα ή ύφασμα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 14, 2017 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2017 Σήμερα παραλαμβάνω. Εγώ πήρα ύφασμα. Μία άλλη που είχα πάρει από ικεα δέρμα μετά από 3-4 χρόνια άρχισε να μαδάει. Ας δοκιμάσω και το δέρμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάρτιος 14, 2017 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2017 Τα συνθετικά δέρματα είναι ακατάλληλα για τους καλοκαιρινούς μήνες (ειδικά εάν θα κάθεστε με σορτσάκια/βερμούδες) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 14, 2017 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2017 Βάζεις μια πετσέτα για να καλύψεις το δέρμα και τελειώσε. Το ύφασμα όμως πως το καθαρίζεις από τον ιδρώτα κλπ? Εγώ για αυτό το λόγο προτίμησα δέρμα. Γιατί η υφασμάτινη δεν καθαρίζεται εύκολα. Θέλει καθαριστικό και αρκετό ήλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromeross Μάρτιος 15, 2017 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2017 παιδιά καποιος που έχει ύφασμα ? με τον ιδρώτα και το καθάρισμα τι γίνετε ? @AlexanderK @kavadias Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 15, 2017 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2017 Χθες παρέλαβα.... Εντυπώσεις παραπάνω από θετικές... Τώρα για αν θα λερωθεί η όχι δεν μπορώ να σου πωSent from my MI 5s using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάρτιος 15, 2017 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2017 Την έχω από το 2008. 9 χρόνια μετά το δέρμα έχει φθαρθεί αρκετά και ο κώλος έχει κάτσει. Νομίζω τα έβγαλε τα λεφτά της 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromeross Μάρτιος 15, 2017 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2017 @icy20 @black66.gr δεν μπορούσα να βάλω και άλλα άτομα στο περασμένο μήνυμα ελπίζω να δουν το post ! σκεφτομαι σήμερα ή αύριο να πάω την πάρω! το θεμα ειναι οταν πήγα πριν 1 week ! πραγματικά δεν μπορούσα να επιλέξω στο τι είναι καλύτερο! + ιδρώνω εύκολα! αρα αν πάρω δέρμα είναι must πετσέτα το καλοκαίρι! το ύφασμα θα κρατά μυρωδιά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 15, 2017 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2017 (edited) Κοιτα εμενα μεχρι τωρα δεν εχει προλαβει να δει ζεστες καθως την πηρα σεπτεμβρη νομιζω. Το καλοκαιρι με πετσετιτσα στο δερμα θα ειμαι κομπλε νομιζω. Δεν πηρα υφασμα γιατι φοβηθηκα τα σημαδια. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 15, 2017 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spil Μάρτιος 15, 2017 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2017 Γεια σας και από εμένα χθες παρέλαβα μια γκρι και εγώ, δεν λέω όλα καλά και πάρα πολύ άνετη αλλά ότι σκυλοβρωμάει του θανατά να λέγεται, ίσως αναδύεται μυρωδιά από το ύφασμα, είμαι και εγώ λίγο παράξενος με τις έντονες οσμές.. Τέλος πάντων όλα καλά πολύ καλή καρεκλίτσα ειδικά με την προσφορά των ικέα.. Στις οδηγίες γράφει για το ύφασμα καθάρισμα με βρεγμένο πανί και ήπιο καθαριστικό τοπικά αλλά για τους λεκέδες γενικά.. τώρα για τον ιδρώτα δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 15, 2017 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2017 σου μυρίζει σαν ψαρίλα και σένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spil Μάρτιος 15, 2017 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2017 Ναι ρε φίλε, κάτι μεταξύ ψαρίλας και σαπίλας! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάρτιος 15, 2017 Author #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2017 Βγάλτε την αύριο στο μπαλκόνι εάν έχει ήλιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tromeross Μάρτιος 17, 2017 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2017 Αν και ηταν δύσκολη απόφαση, δεν ξερω αν θα μετανιώσω! Πήρα δέρμα ευχαριστώ όλους για την βοήθεια 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Μάρτιος 17, 2017 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2017 (edited) On 3/15/2017 at 4:15 PM, DJD said: Την έχω από το 2008. 9 χρόνια μετά το δέρμα έχει φθαρθεί αρκετά και ο κώλος έχει κάτσει. Νομίζω τα έβγαλε τα λεφτά της Ακριβώς το ίδιο. Την αγόρασα κατά τύχη για φοιτητικό δωμάτιο το '08, έβγαλε 6-7 χρονάκια χωρίς να πει κιχ με ανάκλιση 24/7...Τώρα έχει κάτσει ο κώλος και έχει φθαρεί, αλλά ακόμα δίνει πόνο. Btw 100kg/1.88m και κάθομαι σαν μόγγολος στην καρέκλα...σκυλί μαύρο... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 17, 2017 από Kosmos Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 27, 2017 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2017 (edited) Φανταζει ιδανικη και για εμενα αυτη η καρεκλα, αρκει να κατσω και να με βολεψει! Αν η προσφορα ισχυει μεχρι τελη απριλιου, θα παω σε ΙΚΕΑ στην αθηνα, θα τη δοκιμασω, και θα την αγορασω εφοσον ειναι καλη! Αυτη που εχω τωρα ειναι καποια απο ΙΚΕΑ παλι, μια που εκανε 80€ πριν 7 χρονια. Τα εβγαλε τα λεφτα της, αλλα ειναι χαλια πλεον, και εχει χαλασει η ανακλιση (απορω πως γινεται αυτο το πραγμα , αφου δεν τη δουλευα πολυ σε ανακλιση) Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 27, 2017 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Μάρτιος 28, 2017 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2017 Τσίμπησα και εγώ την δερμάτινη..Η αλήθεια είναι ότι υδρωνεις πολύ εύκολα,οπότε δεν ξέρω τι θα παιχτεί το καλοκαίρι..Μέχρι στιγμής όλα καλά,πολύ άνετη και στιβαρή!Στάλθηκε από το SM-G920F μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 28, 2017 #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2017 Δερματινη ειναι και η τωρινη μου (ψευτοδερματινη τελος παντων) , και εχει ξεφτισει απο πολυ νωρις. Εβαζα σεντονι τοσο καιρο για να καθισω. Ψηνω την υφασματινη πολυ!! Ειμαι 1.70 και 77 κιλα (γιουβαρλακι δηλαδη ) , νομιζω οτι δε θα εχει προβλημα με εμενα η καρεκλα Αρκει να μην εχω ουτε εγω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts