Kyaner Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2005 Tην προηγουμενη εβδομαδα αγορασε ο κολιτος μου το Plextor 716A που δινει το μαγαζι με δωρο 50 DVD-R.Το εβαλε επανω στο συστημα του και στη πρωτη εγγραφη αρχισε να κολαει το main buffer στο 50% και της συσκευης να ανεβο κατεβενει ποιο γρηγορα και απο γιογιο.Μετα απο 10 αποτυχημενες εγγραφες και αφου δοκιμασε τα παντα νομιζωντας οτι κατι δε παει καλα με το συστημα του, εφερε ενα δισκακι σε εμενα να το δοκιμασω και ειχα το ιδιο ακριβως αποτελεσμα με το LG μου, τα δισκακια ειναι ΜΑΠΑ, δεν γραφωντε ουτε καν σε 4χ και απο οτι φενετε η Disc Impex προσπαθει να τα ξεφορτοθει μεσο της συγκεκριμενης προσφορας.Δεν προσπαθω να δυσφημισω το μαγαζι, απλα ειπα να το γραψω για να μη τη πατησει και αλλος και νομιζει πως φταει το drive η το συστημα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 28, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 ποιά είναι αυτά τα δισκάκια? δώσε και το id τους, γιατί μπορεί πολλοί να τααγοράσουν κιόλας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάρτιος 28, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 θα το κοιταξω σημερα το απογευματακι και θα επανελθω Δημητριος Aν βεβεα δεν τα εχει παει πισω ο κολιτος να τους τα βαλει πισω κολιτα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skelos1416003162 Μάρτιος 28, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Τα dvd ηταν στην συσκευασια η χυμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάρτιος 28, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Hταν σε κωλονακι σφραγιμσενο, spindel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάρτιος 29, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Λοιπον τα δισκακια συμφωνα με το Nero Infor tool ειναι τα DVD-R8xTYG02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 29, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Κοίτα, δε νομίζω να βάζανε και τα καλύτερα δισκάκια στην προσφορά... Και για να μου λες και οτι ήταν σε πύργο και 50 μάλιστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 29, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Kyaner Λοιπον τα δισκακια συμφωνα με το Nero Infor tool ειναι τα DVD-R8xTYG02 tayio είναι. σε τι ταχύτητα τα γράφεις?το pc πως πάει? μήπως θέλει defrag? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάρτιος 29, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Δε περιμενα να ηταν καλα δισκακια, περιμενα ομως να γραφοντε......Καλητερα να μη τα βαζανε στη προσφορα παρα να δινουνε σαβουρα στο κοσμο για να τα ξεφορτοθουνε κοροιδευοντας τους πελατες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάρτιος 29, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris tayio είναι. σε τι ταχύτητα τα γράφεις?το pc πως πάει? μήπως θέλει defrag? Τα δοκιμασαμε σε 3 τελειος διαφορετικα συστηματα σε 2.4χ - 4χ - 8χ ταχυτητες, 2 με Plextor 716A και το δικο μου με LG 4120B και στα 3 εκανε ακριβως το ιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Μάρτιος 29, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 21:04] tayio είναι. σε τι ταχύτητα τα γράφεις?το pc πως πάει? μήπως θέλει defrag? Όχι απαραίτητα.Γράφουν Made in Japan;Το serial ξεκινά από GG ή TG; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάρτιος 29, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Tο δισκακι επανω γραφει GG000095 oσο για το Made in αυτο δε το ξερω, ηταν απλα τυλιγμενα μεσα σε ενα πλαστικο spindel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Μάρτιος 29, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Tα αυθεντικά ΤΥ 8x έχουν κωδικό GG000095. ’ρα λογικά είναι original.Μήπως γράφει και κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 29, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Έχω πάρει ΤΥ +R 4x στο παρελθόν από impex που δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Ήταν κανονικά ΤΥ, άλλωστε η impex δεν έχει λόγο να φέρνει μαιμούδες. Απλά έκατσε κακή φουρνιά, όπως και τώρα μάλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάρτιος 29, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Tι να σας πω ρε παιδια, αν ειναι κανενας γειτονας εδω κοντα Νεα Σμυρνη ας βρεθουμε να του δοσω για δοκιμη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάρτιος 29, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Αρχική απάντηση από chroma Έχω πάρει ΤΥ +R 4x στο παρελθόν από impex που δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Ήταν κανονικά ΤΥ, άλλωστε η impex δεν έχει λόγο να φέρνει μαιμούδες. Απλά έκατσε κακή φουρνιά, όπως και τώρα μάλλον. To πιθανοτερο απο ολα πιστευω, παρολα αυτα δε δικαιολογει να τα σπροχνουν ετσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Μάρτιος 29, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Τουλάχιστον ήταν δώρο, εγώ τα είχα πληρώσει κανονικότατα. Κάποια γράφονταν κανονικά, κάποια μέτρια και άλλα απλά καιγόνταν. Εκείνη η 50δα ήταν εφιαλτική, έπρεπε να τα τσεκάρω ένα προς ένα. Όταν έκανα παράπονα δεν έδειξαν ενδιαφέρον δυστυχώς, οπότε δε ξέρω κατά πόσο θα βγάλει άκρη ο φίλος σου μια που αυτά ήταν και "δώρο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyaner Μάρτιος 29, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 Απο οτι μου ειπε δε θα ασχολιθει καν, οποτε μαλλον θα τα φανε τα σκουπιδια.Παντως απο το ολο σκηνικο, εμαθα και κατι σημερα, οτι παιζουν και μαπα φουρνιες σε δισκακια, πραγμα που αγνοουσα ως τωρα....Απο cdr εχω γραψει πολλα κιλα (κυριολεκτικα) χωρις τετοια προβληματα και απο τοτε που πηρα και το dvdrw εχω γραψει γυρω στα 150 mam και Samsung Pleomax, με αυτα δεν ειχα προβλημα, αν εξαιρεσουμε το οτι δε με αφηνει το Νero να γραψω πανω απο 4χ :/ αλλα εχω αρχισει και ψεινομαι για firmware upgrade μιας και ειμαι ακομα με το εργοστασιακο Α100 και εχουν φτασει σε version A115...θα διξει η νεκροψια αυριο λοιπον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 29, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2005 ησουν οντως μαλλον τυχερος που ηταν δωρο και δεν τα πληρωσες κανονικα...αλλα ρε Kyaner,καλα ολα αυτα ....βαλε ομως αυτο το ρημαδι το -ε- στην απατεωνια.....και τις παρενθεσεις στο "πιθανη?''......να τον διαβαζουν τον τιτλο κι οι επομενοι και να καταλαβαινουν τι παιζει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 30, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2005 Αρχική απάντηση από Battosai Όχι απαραίτητα. Γράφουν Made in Japan; Το serial ξεκινά από GG ή TG; έλα ρε θεωρία συνομωσίας παιδιά, -R δεν πολυγράφω, αλλά ξέρω ότι δε γράφονται σε 2.4x -R ή +R είναι τα δισκάκια τελικά? προσωπικά μόνο + γράφω, οπότε για - δεν έχω ιδέα τι παίζει από ποιότητες και τα λοιπά. παίζει να έχεις πέσει όντως σε κακή παρτίδα, συμβαίνει παντού, δεν είναι απατεωνιά αυτό, είναι τύχη. firmware αλλάζεις, γιατί αλλάζει κατά πολύ τα χαρακτηριστικά του drive. ειδικά σε plextor, οι πρώτες 1-2 εκδόσεις είναι σαν να έχεις beta recorder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.