giorgos2187 Μάρτιος 10, 2017 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2017 Μαλιστα... Περιεργο μου φαινεται παντως.. Θα το ψαξω λιγο περισσοτερο μηπως βρω καμια ακρη. Εγω για να σου δωσω να καταλαβεις αφου δοκιμασα ολα τα modes ισα ισα για να τα δω, τον εβαλα σε auto surround και τον αφησα εκει. Μονο lfe στο sub και cross στα 80Hz. Ετσι παιζζει μονο τα καναλια που "χρειαζεται" το εκαστοτε αρχειο αλλα δουλευει το crossover οπως το εχεις ρυθμισει. Σε pure direct νομιζω πως ο ενιαχυτης δεν κανει καμια επεξεργασια αλλα παιζει μονο οτι ακριβως του δινεις χρησιμοποιωντας μονο τα τελικα σταδια ενισχυσης. Μεσα απο την εφαρμογη μπορεις να βλεπεις και σε real time ποια ηχεια-καναλια χρησιμοποιουνται αναλογα με το αρχειο που αναπαραγει το μηχανακι. Κατι αλλο που μου ηρθε τωρα. Τα μπροστα ειναι δηλωμενα small η large? Και σε τι cross τα εχει βαλει; Μπας και τα εχει ως large και κομμενα στα 40Hz οποτε εχει κοψει σχεδον τα παντα απο το sub παρολο που εσυ το εβαλες στα 100Hz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 10, 2017 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2017 Large μου τα εχει. Τα αλλα θα τα δω το βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Μάρτιος 10, 2017 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2017 Ωραια για κανε και αυτη τη δοκιμη λοιπον οταν μπορεσεις. Πρωτα πρωτα βαζεις auto surround. Ειναι σημαντικο! Μετα βαζεις τα μπροστινα small και τα κοβεις με το crossover στα 80 Hz. Βαλε μονο lfe στο sub και βαλτου το lpf (low pass filter) επισης στους 80 κυκλους. Και ελεγξε λιγο και τα ποτενσιομετρα πισω απο το sub ετσι για τη σιγουρια. Η ενταση σχεδον στη μεση αλλα και το cross να ειναι εκει γυρω στα 80-100 hz Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 11, 2017 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 13 hours ago, giorgos2187 said: Ωραια για κανε και αυτη τη δοκιμη λοιπον οταν μπορεσεις. Πρωτα πρωτα βαζεις auto surround. Ειναι σημαντικο! Μετα βαζεις τα μπροστινα small και τα κοβεις με το crossover στα 80 Hz. Βαλε μονο lfe στο sub και βαλτου το lpf (low pass filter) επισης στους 80 κυκλους. Και ελεγξε λιγο και τα ποτενσιομετρα πισω απο το sub ετσι για τη σιγουρια. Η ενταση σχεδον στη μεση αλλα και το cross να ειναι εκει γυρω στα 80-100 hz Αν βαλω τα μπροστινα ως small τοτε αυτοματως πανε και τα πισω. Και σε σενα ετσι ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Μάρτιος 11, 2017 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 Ναι ακριβως! Μην σε απασχολει ομως, δεν υπαρχει καμια εμφανης διαφορα αναμεσα σε small και large. Εγω τουλαχιστον δεν την καταλαβαινω. Το σημαντικοτερο ειναι να παιξει το sub! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geob Μάρτιος 11, 2017 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 Αν και μπαίνω σφήνα στο θέμα, εγώ έχω το Denon AVR X2200W είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Όλα αυτά που αναφέρατε για τις ρυθμίσεις είναι πολύ χρήσιμα. Προς το παρών τα έχω με ηχεία Magnat Monitor Supreme 1002 (5.1) με sub Magnat Supreme 302A. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η διαμόρφωση του χώρου για την σωστή ρύθμιση... την οποία την έχω αφήσει ΄λίγο πίσω (πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθώ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 11, 2017 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 Κορυφαιος και ο 2200. Δεν νομιζω οτι του λειπει κατι σε σχεση με τον 2300. Ειχε παρει και εκεινος 5 αστερια σε διαφορα reviews. Σημερα επαιξα λιγο με το spotify. Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν ειναι ξεχωριστη εφαρμογη που να μπορεις να ξεκινησεις απο τον ενισχυτη αλλα πρεπει να το κασταρεις απο κινητο/υπολογιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geob Μάρτιος 11, 2017 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 Αν ήταν και η εφαρμογή πάνω στον ενισχυτή θα ήταν τέλειο. Εγώ προς το παρών παίζω πάρα πολύ με ipad (συνδέω bluetooth). Έχει πάρα πολύ καλό streaming και δεν κολλάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 11, 2017 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 Α εσυ κανεις cast μουσικη απο το ipad στον ενισχυτη. Μπα εφοσον εχω το spotify μου ειναι λιγο αχρηστο αυτο. Θα το δοκιμασω καποια στιγμη και το bluetooth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geob Μάρτιος 11, 2017 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 Ναι έτσι παίζω, με βολεύει αυτό προς το παρών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Μάρτιος 11, 2017 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 Καλυτερα streaming αρχειων μεσω wifi νομιζω.. Μου φανηκε πιο αμεσο ενω η χρηση του bluetooth μου εδωσε την εντυπωση οτι λαγκαρει. Επισης μεσω bluetooth αν το αρχειο που παιζεις δεν εχει καλη ποιοτητα τοτε ο ηχος που παιρνεις ειναι πολυ πολυ μετριος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geob Μάρτιος 11, 2017 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 4 minutes ago, giorgos2187 said: Καλυτερα streaming αρχειων μεσω wifi νομιζω.. Μου φανηκε πιο αμεσο ενω η χρηση του bluetooth μου εδωσε την εντυπωση οτι λαγκαρει. Επισης μεσω bluetooth αν το αρχειο που παιζεις δεν εχει καλη ποιοτητα τοτε ο ηχος που παιρνεις ειναι πολυ πολυ μετριος... Ναι ως προς το wifi είναι ακόμα καλύτερο. Βοηθάνε πολύ και οι δύο κεραίες που έχει. Ναι την ποιότητα των τραγουδιών εννοείτε ότι την καταλαβαίνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 11, 2017 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2017 (edited) Εγω με το 1000αρι lan που ειμαι δεν καταλαβαινει απο ποιοτητες. Ολα τα παιζει οπως πρεπει. Εβαλα και στο spotify το high qual streaming και παιζει τουμπανο. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 11, 2017 από icy20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts