giorgosmc Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2017 (edited) Μερικες φορες, σπανια σχετικα σε καποια σημεια και τυχαια εντελως εχω τραγικα artifacts στο gta v online, θεμα του game ή η καρτα γραφικων μου ειναι στα τελευταια της? :/ Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 4, 2017 από giorgosmc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Μάρτιος 4, 2017 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2017 Αν σου κάνει παρόμοια και σε άλλα παιχνίδια είναι η κάρτα αλλιώς το πιθανότερο να υπάρχει θέμα με το παιχνίδι ή τους drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmc Μάρτιος 5, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2017 Όχι δε μου το έχει κάνει σε άλλα τουλάχιστον αυτή τη περίοδο μόνο στο gta, επίσης και ένα άλλο πάλι στο gta και αραιά και πού εκεί που παίζω τα fpa πέφτουν για λίγα δευτερόλεπτα στα 10 και το παιχνίδι σέρνετε και μετά ξαναεπανερχοντε στα νορμαλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 5, 2017 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2017 Καλησπερα!!!τρεξρ κανα 3dmark να δεις αν σου βγαζει η οχι ...αν βγαζει ελπιζω να ειναι στην εγγυηση η καρτα :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmc Μάρτιος 8, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2017 Ευχαριστω, θα το δοκιμασω, ουτος η αλλος ομως παω για 1080 ti, ειναι η τελευταια φορα που αγοραζω προιον της amd για παρα πολους λογους η amd με εχασε απο πελατη οριστικα, παντως τα συγκεκριμενα artifacts δε τα εχω σε αλλο παιχνιδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάρτιος 8, 2017 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2017 πριν 10 λεπτά, το μέλος giorgosmc έγραψε: Ευχαριστω, θα το δοκιμασω, ουτος η αλλος ομως παω για 1080 ti, ειναι η τελευταια φορα που αγοραζω προιον της amd για παρα πολους λογους η amd με εχασε απο πελατη οριστικα, παντως τα συγκεκριμενα artifacts δε τα εχω σε αλλο παιχνιδι δες άν έχεις πρόβλημα και στο 3dmark...και αν εισαι εντός εγγυησης την πάς και σου κάνουν αντικατάσταση ή πιστωτικό.. και πουλάς ή χρησιμοποιείς το πιστωτικό σου για την Ti σου τρέξε ένα 3dmark 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts