xaris2335 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω dvd writer 1) Ποιες μάρκες είναι καλές; 2) Σκέφτομαι να πάρω το pioneer είναι συμβατό με πολλά δισκάκια; Επειδή έχω κάποια δισκάκια που δεν μπορεί να τα διαβάσει αυτό που έχω ήδη, αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι να είναι συμβατό με δισκάκια και να αντέχει στο χρόνο. Εσείς τι μου προτείνετε; Δίνω max μέχρι 30 ευρώ. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2017 από xaris2335 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris2335 Μάρτιος 3, 2017 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2017 Και φυσικά θα ήθελα να είναι απο το e-shop και να είναι συμβατό με την μητρική μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris2335 Μάρτιος 4, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2017 Δεν ξέρει κανείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάρτιος 4, 2017 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2017 Είναι τόσο ώριμη και στάσιμη τεχνολογία που απορώ γιατί πονοκεφαλιάζεις. Όλα του 15άρικου - 20άρικου είναι άριστα, και των Toshiba - Samsung, και της LG, και τα LiteOn - Philips, και τα Asus... Και δεν τίθεται κανένα πρόβλημα ασυμβατότητας, τουλάχιστον με το ICH9R. Πάρε όποιο είναι άμεσα διαθέσιμο, έως 20€ και είσαι εντάξει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Μάρτιος 4, 2017 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2017 Ακριβώς όπως τα λέει ο Oric. Όλα πλέον είναι καλά και ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris2335 Μάρτιος 5, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2017 Ναι ρε παιδιά αν είναι έτσι τότε γιατί υπάρχουν αρνητικά σχόλια στο e-shop Να πω πως αν είναι να πάρω θα πάρω λόγω του γεγονός ότι αυτό που έχω δεν μου διαβάζει κάποια dvd που είχα αγοράσει. Αν είναι να πάρω κάτι και να μην μου το διαβάζει και αυτό τότε έχω πετάξει 30 ευρώ. Και δεν τα βρίσκει εύκολα κάποιος 30 ευρώ την σημερινή ημέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 5, 2017 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2017 (edited) πριν 4 ώρες, το μέλος xaris2335 έγραψε: Ναι ρε παιδιά αν είναι έτσι τότε γιατί υπάρχουν αρνητικά σχόλια στο e-shop Να πω πως αν είναι να πάρω θα πάρω λόγω του γεγονός ότι αυτό που έχω δεν μου διαβάζει κάποια dvd που είχα αγοράσει. Αν είναι να πάρω κάτι και να μην μου το διαβάζει και αυτό τότε έχω πετάξει 30 ευρώ. Και δεν τα βρίσκει εύκολα κάποιος 30 ευρώ την σημερινή ημέρα Δεν ειναι δυνατον να σου πει καποιος οτι θα διαβαζει το Χ,Ψ DVD του κιλου που αγορασες (ολοι αγορασαμε κατα καιρους). Ακομη και ορισμενα που ειναι απο αλλες πηγες (πχ περιοδικα ή video club), μπορει να ειναι παλια και χρησιμοποιημενα πολυ. Οποιοδηποτε φρεσκο αντιγραφικο , μπορει να εχει προβλημα με πολυ παλια DVD, μπορει και οχι. Ολα τα DVD-R ειναι το ιδιο πραγμα λιγο-πολυ. Ειδικα αυτα ~20€. Oσο για τα σχολια στο e-shop...Ασχολιαστο.. Σχολιαζει η σαρα και η μαρα εκει... Ειδικα αυτο που θελουν και αθορυβα τα DVD-R του 20ρικου , με ξεπερναει. Υπαρχουν και λιγο πιο ησυχα κοντα στο 30ρι. Το δικο μου το εχω στο συρταρι παντως, για καθε ενδεχομενο. Ενα LG του 2009 ειναι, δουλευε μεχρι περσι κανονικοτατα. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2017 από tommybertsen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 5, 2017 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2017 Dvd rom ,οταν αγόραζα ,οταν ήμουν νέος,έπαιρνα οτι να'ναι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 5, 2017 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2017 Και εγω. Εχει οτι να'ναι καλα, και οτι να'ναι πιο...οτι να'ναι Σπανια αντιμετωπιζα θεματα αναγνωσης. Εχω κατι αρχαια γραμμενα DVD , που το dvd-r στο 2ο πισι τα βλεπει κανονικα ακομη και σημερα (μιλαμε για 15ετιας DVD!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Μάρτιος 5, 2017 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος xaris2335 έγραψε: Ναι ρε παιδιά αν είναι έτσι τότε γιατί υπάρχουν αρνητικά σχόλια στο e-shop Γιατί το Internet έχει ωριμάσει τόσο που δίνει βήμα να μιλήσουν ακόμη και οι αγράμματοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 5, 2017 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2017 Αμα τα δισκακια ειναι σαπια , δεν θα σε σωσει ενα καλο DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris2335 Μάρτιος 6, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2017 (edited) On 5/3/2017 at 6:02 PM, Oric said: Γιατί το Internet έχει ωριμάσει τόσο που δίνει βήμα να μιλήσουν ακόμη και οι αγράμματοι. Επίσης δίνει βήμα και σε αυτούς που δεν έχουν παιδεία γιατί μόρφωση έχουν πολλοί, παιδεία όμως λίγοι. Ειδικά στην Ελλάδα. Δεν σε πρόσβαλα δεν σε μείωσα εκτός και αν έχεις προσωπικά μαζί μου On 5/3/2017 at 7:04 PM, kpetros said: Αμα τα δισκακια ειναι σαπια , δεν θα σε σωσει ενα καλο DVD Στο θέμα μας τώρα κριτικές αρνητικές υπάρχουν πολλές για τα lg, το θέμα είναι ότι δεν μου διαβάζει το dvd writer δισκάκια γνωστά όπως TDK και Verbatim. On 5/3/2017 at 4:46 PM, das said: Dvd rom ,οταν αγόραζα ,οταν ήμουν νέος,έπαιρνα οτι να'ναι Εγώ έπαιρνα plextor τα οποία διάβαζαν και κατουρημένο cd, δυστυχώς όμως δεν κυκλοφορούν DVD Writer στην Ελλάδα Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 6, 2017 από xaris2335 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 6, 2017 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2017 (edited) Verbatim δισκετες θυμαμαι Δε θυμαμαι να εβγαζε ποτέ ποιοτικα DVD. Taiyo yuden, τα καλυτερα. Και JVC. Παρολα αυτα , μπορει να υπαρχει καποια ασυμβατοτητα με ορισμενα, προσπερασες αυτο που λεμε οτι κανεις δε μπορει να ξερει αν θα τα διαβαζει το νεο σου DVD Recorder Ειχα παρει ενα IDE DVD Recorder , BTC μαρκας, με Card Reader, 95€ το 2005. Ακομη δουλευει το αθεοφοβο Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 6, 2017 από tommybertsen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris2335 Μάρτιος 7, 2017 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2017 Δεν προσπέρασα τίποτα όλα τα διάβασα για τα taiyo yuden το ήξερα και εγώ ότι υποστηρίζονται απο πολλά dvd recorders για τα jvc δεν το ήξερα ότι είναι καλά και αυτά. Εντάξει θα δω τι θα κάνω σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 7, 2017 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2017 Νομιζω πλεον ειναι μια μαρκα , not sure! (taiyo & JVC )! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris2335 Μάρτιος 7, 2017 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2017 (edited) παλιά έβγαζε taiyo yuden το e-shop μετά σταμάτησε και τώρα ξανα βγάζει μόνο cd απο δισκάκια ποια είναι πιο καλά εκτός απο τα jvc. CMC, CREATION, DIVERSE, IMATION, INTENSO, JVCx ,LG, MAXELL, MEDIARANGE, SONY, TAIYO YUDEN, TDK, TRAXDATA, VERBATIM, XLAYER Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 7, 2017 από xaris2335 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 7, 2017 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2017 στο σκρουτζ αν δεις εχει taiyo yuden , κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 7, 2017 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2017 On 6/3/2017 at 8:43 ΜΜ, το μέλος tommybertsen έγραψε: Verbatim δισκετες θυμαμαι Δε θυμαμαι να εβγαζε ποτέ ποιοτικα DVD. Τετοια ψηνω εδω και χρονια (+R) μετα τα ΤΥ, στο Πολυ λιγοτερα σε ποσοτητα βεβαια απο τοτε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts