Jump to content

AMD ZEN thread

jesus

Recommended Posts

Τον αναφέρω @Trexx επειδή τον έχω τον 920 και που και που βγάζω καλύτερα αποτελέσματα σε benchmarks με games από ότι οι noobades στο guru3d που έχουν το cpu του Panou, 5χχχ κάτι έχουν δεν θυμάμαι τώρα!  

Έγινε επεξεργασία από ARMAGEDDON

πριν 8 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Τον αναφέρω @Trexx επειδή τον έχω τον 920 και που και που βγάζω καλύτερα αποτελέσματα σε benchmarks με games από ότι οι noobades στο guru3d που έχουν το cpu του Panou, 5χχχ κάτι έχουν δεν θυμάμαι τώρα!  

Oύτε από 2500Κ δεν βγάζεις καλύτερο αποτελέσματα clock to clock σε κανένα σενάριο. Πόσο μάλλον από του Πάνου.

• Like 2

2 minutes ago, PanosXidis said:

όσο για τα Bench που έλεγες Trexx ας βάλω ένα στα 4.7 με 1.240v τον 5960χ,και ενα με 1800Χ στα φουλ του με Vcore στο θεό 

Screenshot_1.png

image_id_1804761.png

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ... το έχεις μεγαλύτερο από τον άλλον. Μόνο μην το πάρει πρέφα η κοπέλα του και τον παρατήσει για σένα.

....το σκορ, έτσι?......

• Like 5

Φιλτατε @yanni αλλη μια ειρωνια,καλα μονο με ειρωνείες απαντάτε? απάντα στα ισα ναι την εχω μεγαλυτερη αδερφε,και θα συνεχισω να την εχω οποτε βγει νεο extreme chipset απο Intel

απορώ φιλε @yanni πως σε βαλαν new poster ετσι πως απαντάς.

Έγινε επεξεργασία από PanosXidis
  • Like 1

πριν 3 λεπτά, το μέλος yanni έγραψε:

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ... το έχεις μεγαλύτερο από τον άλλον. Μόνο μην το πάρει πρέφα η κοπέλα του και τον παρατήσει για σένα.

....το σκορ, έτσι?......

Δίκιο έχεις. Άλλος έχει μεγαλύτερο το σκορ, άλλος περισσότερους τους πυρήνες και πάει λέγοντας. Ίδια λογική είναι πάντως.

11 minutes ago, Trexx said:

Oύτε από 2500Κ δεν βγάζεις καλύτερο αποτελέσματα clock to clock σε κανένα σενάριο. Πόσο μάλλον από του Πάνου.

έλα πες ένα game να το έχω και πάμε να την μετρήσουμε με το Guru3D

γράψε τουλάχιστον 3 Games που να έχουν benchmarks που να έχουν Fury X και τον ποιο τούμπανο CPU

Μόλις τώρα, το μέλος PanosXidis έγραψε:

συγκρίνεις τον 920 {που τον είχα επανω στην gygabyte x58a-oc 4.4Ghz}με τον 2500κ?παντου βγαινει ΠΑΝΤΟΥ ο 2500κ σε τι θες?Gaming?IPC?overclock?τι? αν ειναι δυνατον

Όχι. Εγώ σύγκρινα τον 920 με τον 2500Κ για να το συμμαζέψω κάπως (αν και δε συμαζεύεται). Ο αρμαγεδων σύγκρινε τον 920 με τον δικό σου... Τεσπα, είμαστε εντελώς οφ τοπικ. Ανοίξτε ένα τρολοθέμα i7 5960x vs i7 920 να τα γράψουμε εκεί αν είναι.

• Like 2

4 minutes ago, PanosXidis said:

συγκρίνεις τον 920 {που τον είχα επανω στην gygabyte x58a-oc 4.4Ghz}με τον 2500κ?παντου βγαινει ΠΑΝΤΟΥ ο 2500κ σε τι θες?Gaming?IPC?overclock?τι? αν ειναι δυνατον

εγώ συγκρίνω το cpu που έχει ο guru3d και όχι με τον 2500 τι δεν καταλαβαίνετε ωρέ (απλά είπα ότι έχει κάτι σαν του πάνου (5xxx) ) δεν θυμάμαι τώρα!

8 minutes ago, PanosXidis said:

Φιλτατε @yanni αλλη μια ειρωνια,καλα μονο με ειρωνείες απαντάτε? απάντα στα ισα ναι την εχω μεγαλυτερη αδερφε,και θα συνεχισω να την εχω οποτε βγει νεο extreme chipset απο Intel

απορώ φιλε @yanni πως σε βαλαν new poster ετσι πως απαντάς.

Φίλτατε είπα "το" όχι "την". Που πάει το μυαλό σου; Από εκεί και πέρα όταν διαβάζω ότι το 90% καίγεται για το overclocking, εντάξει, και εγώ απορώ για το αν μας δουλεύεις.

6 minutes ago, Trexx said:

Δίκιο έχεις. Άλλος έχει μεγαλύτερο το σκορ, άλλος περισσότερους τους πυρήνες και πάει λέγοντας. Ίδια λογική είναι πάντως.

Το θέμα είναι να κάνει ο καθένας την δουλειά του.

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 2

πριν 3 λεπτά, το μέλος Trexx έγραψε:

Όχι. Εγώ σύγκρινα τον 920 με τον 2500Κ για να το συμμαζέψω κάπως (αν και δε συμαζεύεται). Ο αρμαγεδων σύγκρινε τον 920 με τον δικό σου... Τεσπα, είμαστε εντελώς οφ τοπικ. Ανοίξτε ένα τρολοθέμα i7 5960x vs i7 920 να τα γράψουμε εκεί αν είναι.

καλα πλακα κανεις?ο 920 πολυ γρηγοροτερος απο τον 5960χ αμα ανοιξεις μια εικονα στον 920 ποιο γρηγορα στα XP:unsure:

πριν 1 λεπτό, το μέλος yanni έγραψε:

Φίλτατε είπα "το" όχι "την". Που πάει το μυαλό σου; Από εκεί και πέρα όταν διαβάζω ότι το 90% καίγεται για το overclocking, εντάξει, και εγώ απορώ για το αν μας δουλεύεις.

Εγώ μαζί σου είμαι. Ανέκαθεν. Αλλά όταν συζητάγαμε i5 3470 vs FX 8320 (που κακώς το συζητάγαμε κιόλας, αλλά τεσπα), όλοι για το overclocking κοπτόσασταν... Το πρόβλημα είναι τα δύο μέτρα και δύο σταθμά.

• Like 2

Just now, Trexx said:

Εγώ μαζί σου είμαι. Ανέκαθεν. Αλλά όταν συζητάγαμε i5 3470 vs FX 8320 (που κακώς το συζητάγαμε κιόλας, αλλά τεσπα), όλοι για το overclocking κοπτόσασταν... Το πρόβλημα είναι τα δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Γιατί λες κοπτόσασταν; Εμένα γιατί με βάζεις μέσα;

Μόλις τώρα, το μέλος yanni έγραψε:

Γιατί λες κοπτόσασταν; Εμένα γιατί με βάζεις μέσα;

Γιατί νομίζω ότι εγώ και συ είχαμε κάνει από 100 ποστ ο καθένας σε κείνο το θέμα με αυτό κυρίως το επίδικο. Αν δεν θυμάμαι καλά, γράψε λάθος. Και πάλι όμως δεν ήταν αυτό το point μου. To point μου ήταν ότι σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα, υπάρχει έτοιμη και μία δικαιολογία. Δεν αναφέρομαι σε σένα φυσικά.

• Like 1

άντε πάλι χαλασμένο τηλέφωνο παίζουμε τώρα ?  @Trexx @PanosXidis

επειδή μου τα κάνατε τσουρέκια πάμε

φρέσκο και καλά 1080ti που την συγκρίνουν ! εμάς εμένα με ενδιαφέρει τι γράφει η Fury X

http://www.guru3d.com/articles_pages/geforce_gtx_1080_ti_review,13.html

58d0437a21c2d_guru3d.thumb.png.c810c89ac406e20e4e7ddac8ff8358e0.png

εδώ σε εμένα τι λέει : με τα ίδια settings (stock fury x)

17439650_1853145594711202_2067013733_n.j

να πάνε να κόψουν τα κεφάλια τους οι παλιο noobades !

edit

@PanosXidis δυσφημούνε τον επεξεργαστή σου να κάνεις μήνυση

i7-5960X Extreme Edition setup on the X99 chipset platform άκου εκεί να τον περνάω με τον 920 ... 

να πάνε να ξεθάψουν την Fury X και να ξανακάνουν όλα τα Benchmarks όλα τα !@$!@$!@# εκεί στο guru3d

• Like 1

Just now, Trexx said:

Γιατί νομίζω ότι εγώ και συ είχαμε κάνει από 100 ποστ ο καθένας σε κείνο το θέμα με αυτό κυρίως το επίδικο. Αν δεν θυμάμαι καλά, γράψε λάθος. Και πάλι όμως δεν ήταν αυτό το point μου. To point μου ήταν ότι σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα, υπάρχει έτοιμη και μία δικαιολογία. Δεν αναφέρομαι σε σένα φυσικά.

Αν είχαμε κάνει από 100 posts ο καθένας, σίγουρα θα μπορείς να τα βρεις. Αλλά όπως έχω ξανά γράψει, πήγα και αγόρασα Thuban μετά τα πρώτα benchmarks του 8150, οπότε μάλλον δεν ήμουνα εγώ.

Αλλά, από εκεί και πέρα οι μπουλντόζες είχαν το πλεονέκτημα του ξεκλείδωτου multi, οπότε έχει βάση αυτό το επιχείρημα. Αλλά ποτέ δεν ήμουν φαν των FX. 8 threads ακούγονται ωραία, 4.5GHz επίσης, αλλά εγώ αυτό που επιθυμούσα να δω ήταν ένας 32nm οκταπύρηνος Thuban, με όποιες βελτιώσεις θα μπορούσε να του κάνει η AMD και να τον έλεγε Phenom III. πιο ανταγωνιστική θα ήταν.

Τώρα όσον αφορά τους Ryzen, ειδικότερα τους 7, μιλάμε για 16 πυρήνες με πολύ καλό IPC. Με εξαίρεση τα games, όπου υπάρχει υστέρηση, το overclocking είναι δευτερεύον όταν έχεις τέτοια ισχύ στα χέρια σου.

Δεν είναι δύο μέτρα δύο σταθμά, απλά διαφορετικές περιπτώσεις.

10 minutes ago, PanosXidis said:

φίλε @yanni να σε κανω μια ερωτηση περι hardware?

Ελεύθερα.

• Like 3

@ARMAGEDDON Άσε το Guru και συνέχισε να κάνεις μετρήσεις ο ίδιος! Το τι μαγείρεμα πέφτει δεξιά & αριστερά δεν περιγράφεται, και συμβαίνει σε αρκετά benchosites! Απο κεί και έπειτα κοίταξε να αλλάξεις τον 920 και γενικά την πλατφόρμα που είσαι αυτήν την στιγμή διότι τα μπουκάλια που τρώει η FuryX πάνε σύννεφο (και μην μου πείς όχι) ;) και άσε τα πόστ του τύπου "Εμ τι να κάνουμε που η intel από το 2010 και μετά πουλάει τον 920 όλο και πιο βελτιωμένο και δεν κάνει κάτι άλλο! Ας βγάλει κάτι άλλο εκτός από ντοπαρισμένους 920 και εκεί θα δεις πόσα bugs θα βγουν στην επιφάνεια!"

Επίσης να πώ σε ορισμένα AMD fan boys οτι ο ryzen αυτήν την στιγμή που μιλάμε ΔΕΝ "αποπνέει" σταθερότητα και αξιοπιστία στα μάτια σοβαρών ανθρώπων που η δουλειά τους είναι να συστήνουν/προτείνουν και να στήνουν μηχανάκια! Τώρα εάν αγοράσετε κάποιοι απο δω μέσα (χλωμό το βλέπω), ryzen ή έστω δοκιμάσετε απο κάποιον φίλο ή γνωστό, τότε θα καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ! Καλά για OC κτλ. @PanosXidis δεν κάνω καμία άλλη κουβέντα για να μην φανώ κακός. Πάντως ο φίλος σου με τον 1800Χ θα πρέπει να ανέβασε πίεση 40.. όπως και πολλοί γνωστοί reviewers στο youtube που κάθε άλλο ΔΕΝ έκρυψαν το πονοκεφάλιασμα που έφαγαν μόνο και μόνο για να κάνουν stable το ryzen σύστημά τους.

Έγινε επεξεργασία από Dj_ALeX
  • Like 1

Επειδή με έδωσες την ελευθερία να σε ρωτήσω φιλε @yanni.Απορώ που τα ξέρεις όλα αυτά περί Hardware κάρτα γραφικων-cpu κλπ.Το μονο που κάνεις ειναι να απαντάς ειρωνικά,εσενα δεν θα σε αρεζε ομως? που στα δίχνει ενας ανθρωπος  που τα εχει είδη δοκιμάσει, η τα εχει τεστάρει, σε πεταω σκορς τα οποία ο ιδιος μπροστά ημουν, και ο ιδιος θα συνεχισω να πεταω οτι μπορω απο σκορς.Εσυ χωρίς να σε προκαλέσω, εχεις δοκιμάσει τιποτα απο αυτα και βγάζεις γλωσσά?εστω να τα δοκιμάσεις,με λίγα λόγια για ΕΜΕΝΑ δεν εχεις άποψη,για τίποτα περί hardware συγνώμη αλλα ειναι η αληθεια.Το μονο που κάνεις είναι να απαντάς ειρωνικά σε κάθε bench ότι δεν σε συμφέρει,αυτο σε καθιστά υπο μυαλό καθηστέρισης.

Μία ώρα πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

άντε πάλι χαλασμένο τηλέφωνο παίζουμε τώρα ?  @Trexx @PanosXidis

επειδή μου τα κάνατε τσουρέκια πάμε

φρέσκο και καλά 1080ti που την συγκρίνουν ! εμάς εμένα με ενδιαφέρει τι γράφει η Fury X

GeForce GTX 1080 Ti Review - DX12: Rise Of The Tomb Raider (2016)

58d0437a21c2d_guru3d.thumb.png.c810c89ac406e20e4e7ddac8ff8358e0.png

εδώ σε εμένα τι λέει : με τα ίδια settings (stock fury x)

17439650_1853145594711202_2067013733_n.j

να πάνε να κόψουν τα κεφάλια τους οι παλιο noobades !

edit

@PanosXidis δυσφημούνε τον επεξεργαστή σου να κάνεις μήνυση

i7-5960X Extreme Edition setup on the X99 chipset platform άκου εκεί να τον περνάω με τον 920 ... 

να πάνε να ξεθάψουν την Fury X και να ξανακάνουν όλα τα Benchmarks όλα τα !@$!@$!@# εκεί στο guru3d

με δυσφημειτε  τον cpu Μου?οχι ρε φιλε ενα 5% υπερ τον amd το κανουν αυτο,και αυτοι που δεν εχουν ιδεα για τιποτα

Έγινε επεξεργασία από PanosXidis