Jump to content

AMD ZEN thread

jesus

Recommended Posts

Μόλις τώρα, το μέλος yanni έγραψε:

Ε και να τον κοντράρει; Θα αρχίσουμε να μιλάμε για >4.5 και αν τον ξανά κοντράρει, υπάρχουν και τα 5.0GHz.

To θεμα είναι ότι στα 4.5 πάνε όλοι με αερόψυκτρα των 30 ευρώ βεβαια. Κατά τα άλλα πιστεύω ότι στοκ με στοκ θα παίζει στα ίδια και θα χάνει όταν ανεβαίνουν οι συχνότητες. Λίγες μέρες μείναν ακομη, κοντός ψαλμός λοιπόν.

πριν 4 λεπτά, το μέλος Trexx έγραψε:

Γενικά μιλώντας, δεν νομίζω ο 1400 να μπορέσει να κοντράρει i7 ivy στα >4.3

Συμφωνώ. Αλλά ο 1400 έρχεται να κοντραριστεί με τον 7350K ή τον 7400 γιατί τον συγκρίνεις με κάτι άσχετο; Όποιος έχει i7 Ivy Bridge δεν θα αναβαθμίσει εκτός αν θέλει 8 πυρήνες (και θα πάει σε Ryzen) ή θέλει 20% παραπάνω IPC+clock και θα παέι σε 7700Κ.

Όποιος θέλει την future proof και απόλυτη CPU ας περιμένει 1 χρόνο να πάρει τον 6C/12T Coffelake με κανά πεντακοσάρικο.

• Like 1

Μόλις τώρα, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

Συμφωνώ. Αλλά ο 1400 έρχεται να κοντραριστεί με τον 7350K ή τον 7400 γιατί τον συγκρίνεις με κάτι άσχετο;

Δεν είναι και τόσο άσχετο. Είναι τόσο σχετικό όσο η μαρκετινίστικη σύγκριση του 1800Χ με τον 6900Κ. Ίδια cores ίδια threads. Στα σοβαρά τώρα, πάντα θα γίνεται σύγκριση με τα υπάρχοντα cpu ακριβώς γιατί πολλοί σκέφτονται αναβάθμιση, δε χτίζουν όλοι από το 0.

πριν 3 λεπτά, το μέλος dfk_7677 έγραψε:

@Trexx

Αυτός που διαθέτει χρήματα μόνο για να αγοράσει CPU (έναν i7 3770), θα πάρει CPU, δε θα φτιάξει νέο σύστημα... Επιμένω πως η αναφορά σου στον i7 Ivy Bridge, δεν έχει περιεχόμενο.

Ναι, παίζουμε με τις λέξεις. Αν αξίζει λόγω της έλευσης των ryzen η αλλαγή πλατφόρμας η ακριβής διατύπωση. Για μένα υπό προύποθέσεις αξίζει για τον 1700 π.χ. Μένει να δούμε και με τους άλλους, αυτό λέω.

Έγινε επεξεργασία από Trexx
  • Like 1

Πάντως να κάνω ένα σχόλιο για τον 4650. Όταν είχαν σκάσει οι Kaby Lake, έλεγα ότι το μόνο πραγματικά καλό νέο με την σειρά Kaby Lake, ήταν οι νέοι Pentium. Όταν είχα γράψει και σχετικό θέμα,

Οι Pentium της σειράς Kaby Lake θα διαθέτουν και HyperThreading - Articles - TheLab.gr

περίμενα από κάτω μια ντουζίνα σχόλια για το πως η Intel άρπαξε την low end αγορά από τα χέρια της AMD με μια και μόνη κίνηση. Για το πως ο νέος 4560 είναι ότι πιο VFM έχει κυκλοφορήσει στην low end αγορά εδώ και χρόνια. Για το πως ακόμα και οι AMDάδες θα προτείνουν χαμηλού κόστους συστήματα με αυτόν.

Τίποτα. ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ> ΤΙ - ΠΟ - ΤΑ.

Έπρεπε να βγουν οι Ryzen και να είναι και σούπερ ανταγωνιστικοί, ώστε να αρχίσω να διαβάζω για τον 4560.

• Like 6

Just now, PanosXidis said:

διαβάζω αυτά που γράφεται και η απάντηση μου είναι πονοκέφαλος από ασχετοσύνες ,σας παρακαλώ.

Γιατί δεν μας δίνεις τα φώτα σου; Ποιος σε εμποδίζει;

• Like 1

2 minutes ago, PanosXidis said:

Το να απαντάω το θεωρώ πολύτιμος χρόνος,και θα πρέπει να ειμαι 24ωρες εδώ μεσα,και δεν πληρώνομαι όποτε γιατί να γεμίζω το κεφάλι του αλλουνού?    

Αφού σού είναι τόσο δύσκολο να συνεισφέρεις τότε γιατί σχολιάζεις; Μόνο για να προκαλέσεις; Πού νομίζεις ότι θα οδηγήσει αυτό;

Βασικά εάν ήμουν εσύ θα ήμουν πιο προσεκτικός στις εκφράσεις μου. Ακούω ήδη την καμπάνα να χτυπά...

Έγινε επεξεργασία από cna

Just now, PanosXidis said:

δεν προκαλώ καθόλου cna

Καλά, ναι, το να λες ότι οι περισσότεροι εδώ πέρα είναι άσχετοι δεν είναι προκλητικό. Καθόλου. Μάλιστα είναι τόσο ήπιο που μέχρι και ο αστροτέτοιος συγκινήθηκε...

• Like 4