jordanis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1, 2017 καλησπέρα στην κοινότητα. θα ήθελα να ρωτήσω που θα μπορούσα να κόψω pvc και τσόχα μάλλινη υψηλής πυκνότητας (πάχος τσόχας από 4 - 8 m/m).συγκεκριμένα θέλω να κόβω τα παραπάνω υλικά σε διάφορα σχέδια για δημιουργία λογότυπων και περαιτέρω για διακοσμητικούς σκοπούς.και σε τι μορφή αρχείου θα πρέπει να το πηγαίνω στην κοπή? ή απλά του λέω τι θέλω και το κόβει?στο διαδίκτυο βρίσκω αρκετούς αλλά θα ήθελα να μου προτείνει λόγω εμπειρίας, κάποιος που ασχολείται με το την κοπή cnc.βρίσκομαι στην Αθήνα και συγκεκριμένα Μοσχάτο.ευχαριστώ για τον χρόνο σας .συγνώμη που έβαλα το ποστ σε αυτή την ενότητα , παρακαλώ τον διαχειριστή να μετακινήσει το θέμα στην σωστή ενότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 2, 2017 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2017 Για το PVC είναι σχετικά απλό για την τσόχα θέλει ειδικό μαχαίρι αν δεν κανω λάθος. Το αρχείο θα πρέπει να το στείλεις σε corel λογικά για να γίνει η κοπή αφού πρώτα μιλήσεις με το κατάστημα για την έκδοση που χρησιμοποιεί για να κάνεις το απαραίτητο save as. Περισσότερα βέβαια μπορεί να σου πει ο @Asxetius 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Μάρτιος 2, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2017 16 minutes ago, karmen1983 said: Για το PVC είναι σχετικά απλό για την τσόχα θέλει ειδικό μαχαίρι αν δεν κανω λάθος. Το αρχείο θα πρέπει να το στείλεις σε corel λογικά για να γίνει η κοπή αφού πρώτα μιλήσεις με το κατάστημα για την έκδοση που χρησιμοποιεί για να κάνεις το απαραίτητο save as. Περισσότερα βέβαια μπορεί να σου πει ο @Asxetius ευχαριστώ κάρμεν, μήπως ξέρεις και κάποιο σχετικό μαγαζί που να αναλαμβάνει τέτοιες μικροδουλειές χωρίς γκρίνιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 2, 2017 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2017 Δεν έχω να σου προτείνω κάτι καθώς κοπές σε CNC έχω κάνει μόνο σε CNC φίλου και στον Μπάμπη (asxetius) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts