BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2005 ειπα να δω τι δισκακια πηραμε το σαββατοκατω απο αισχρες συνθηκες εγινε η δοκιμητο καλο pc νεκρο , αναγκαστικα σε P3 1300 με 1 Giga ram , το drive ουτε καν βιδωμενο στο bay ,τροφοδοτικο πληρες απο φορτιοταινια 3,5 γιγα σε image απο σκληρο της κακιας ωραςδοκιμη χωρις Plextools , χωρις powerec ,χωρις aytostrategyχρησιμοποιηιηκε το neroελεγχος με το plextools μετα την εγγραφη και των 2 δισκωνοι εικονες ειναι φουλ συμπιεσμενες Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 27, 2005 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 ξεκιναμε με το απλο δισκακι ματ TY 8χ σε ταχυτητα 16χ κανενα προβλημα εγγραφης απο το drive TA inner Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 TA middle Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 28, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 PIE POF το drive υποκλινεται στο δισκακι υποψιν ολα τα level ειναι στο μικροτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 28, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 ΒΕΤΑ και JITTER το beta ειναι απο τα καλιτερα που εχω δει το jitter ναι μεν κατω του 50% αλλα εχω δει και καλιτερο υποψιν το drive ειναι στον αερα χρονος εγγραφης αν θυμαμαι καλα ηταν 5 λεπτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 28, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 CDDVDinfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 28, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 :clap:Μπράβο, πολύ καλά δισκάκια! Αναρωτιέμαι γιατί δεν συμμετείχα κι εγώ στην ομαδική αγορά... (μήπως επειδή δεν έχω DVD-Recorder; :whistling ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 28, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Παρεπιπτόντως, έχει βγει καινούρια έκδοση PlexTools Professional. Μπορείς να κατεβάσεις την έκδοση 2.21 από http://www.plextools.com/download/download.asp (αν βέβαια ενδιαφέρεσαι και έχεις καμιά ISDN ή DSL, γιατί 9.3 MB είναι πολλά για 56k! ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Μάρτιος 28, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 απαντησες μονος σου το σκεφτομουν με pstn , ισως το βραδακι το κατεβασω , παντα κοιταω τα updates στην plextor.. :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.