velipsi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 28, 2017 Θα ήθελα μέσα από το θέμα αυτό να ενημερώσω ότι με την αγορά του msi M/B Z270 Gaming M7 δίνεται σαν εφαρμογή μαζί με τον Driver της Ethernet και το παραπάνω προγραμματάκι , το οποίο μάλλον δημιουργεί προβλήματα ...κολλούσαν οι Mozila και Chrome και γενικά έριχνε το δίκτυο σε επίπεδο windows . Όταν το αφαίρεσα και έβαλα μόνο τους οδηγούς της Ethernet ( Killer 2500) διορθώθηκαν τα προβλήματα Αν κάποιος άλλος φίλος γνωρίζει κάτι επ΄ αυτού χρήσιμο είναι να γίνει συζήτηση μέσα από αυτό το θέμα Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Φεβρουάριος 28, 2017 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2017 Eγω δεν ειχα κανενα θεμα με το Killer Control Center στην Μ5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Φεβρουάριος 28, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος wesker έγραψε: Eγω δεν ειχα κανενα θεμα με το Killer Control Center στην Μ5. Μπορείς να τσεκάρεις ποια έκδοση είχες ή έχεις τώρα ? Μιλάς για Z270 ή για Z170 m5 και ποιον Kller τον 2400 ή 2500 Μήπως έχω πρόβλημα με την έκδοση των win 10 είναι τα pro ελληνικά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Φεβρουάριος 28, 2017 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος velipsi έγραψε: Μπορείς να τσεκάρεις ποια έκδοση είχες ή έχεις τώρα ? Μιλάς για Z270 ή για Z170 m5 και ποιον Kller τον 2400 ή 2500 Μήπως έχω πρόβλημα με την έκδοση των win 10 είναι τα pro ελληνικά ? Εχω την εκδοση 1,1,65,1138 με τον Killer 2400. Σε Z170, δεν ξερω αν παιζει ρολο. Παντως ουτε στην εκδοση της Ζ270 εχω ακουσει παρομοια θεματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Φεβρουάριος 28, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος wesker έγραψε: Εχω την εκδοση 1,1,65,1138 με τον Killer 2400. Σε Z170, δεν ξερω αν παιζει ρολο. Παντως ουτε στην εκδοση της Ζ270 εχω ακουσει παρομοια θεματα. Για δες εδώ ----->>> και διάβασε και τα σχόλια !!! Η αλήθεια είναι ότι μιλάμε για killer 2500 ,πάντως εγώ από τοτε που τον έβγαλα δεν έχω τα θέματα που περιγράφω ποιο πάνω ...εσένα σε βολεύει σε κάτι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Φεβρουάριος 28, 2017 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2017 Ναι το ειδα ολο. Δεν ξερω, σε φιλο με Ζ270 και σε εμενα δεν εχουμε καποιο θεμα η κολλημα. Τωρα δεν το εχω χρησιμοποιησει καπου, δεν ξερω αν κανει και δουλεια βασικά γιατι παρομοια rules για QOS τα εχω στο Drytek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Φεβρουάριος 28, 2017 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2017 πριν 12 λεπτά, το μέλος wesker έγραψε: Ναι το ειδα ολο. Δεν ξερω, σε φιλο με Ζ270 και σε εμενα δεν εχουμε καποιο θεμα η κολλημα. Τωρα δεν το εχω χρησιμοποιησει καπου, δεν ξερω αν κανει και δουλεια βασικά γιατι παρομοια rules για QOS τα εχω στο Drytek. Πάντως όπως είδες αναφέρονται αρκετά προβλήματα ...δεν αποκλείεται να παίζουν ρόλο και κάποιο άλλοι παράγοντες πχ ποιες εκδόσεις χρησιμοποιούνται ή ακόμα και το ρουτερ ... ο φίλος έχει Z270 σε τι msi m5 ή m7 ή κάποια άλλη μητρική και τσέκαρε αν είναι και killer 2500 εσύ πχ έχεις την 2400 ...όλα αυτα ίσως παίζουν το ρόλο τους και κάτι offtopic επειδή ήμουν asus (asakias) η msi καλή ? πρώτη φορά τη δουλεύω ... Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Φεβρουάριος 28, 2017 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2017 πριν 15 λεπτά, το μέλος velipsi έγραψε: Πάντως όπως είδες αναφέρονται αρκετά προβλήματα ...δεν αποκλείεται να παίζουν ρόλο και κάποιο άλλοι παράγοντες πχ ποιες εκδόσεις χρησιμοποιούνται ή ακόμα και το ρουτερ ... ο φίλος έχει Z270 σε τι msi m5 ή m7 ή κάποια άλλη μητρική και τσέκαρε αν είναι και killer 2500 εσύ πχ έχεις την 2400 ...όλα αυτα ίσως παίζουν το ρόλο τους και κάτι offtopic επειδή ήμουν asus (asakias) η msi καλή ? πρώτη φορά τη δουλεύω ... Ευχαριστώ Tην Μ5 εχει η οποια απο οτι ειδε ειναι Ε2500. Η εκδοη που εχει ειναι η 1.0.864. Εγω ειχα την Maximus της Asus και μετα την αναβαθμιση πήγα σε MSI. Προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενος, και απο το Support τους και απο την υποστηριξη στα προιοντα τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Φεβρουάριος 28, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος wesker έγραψε: Tην Μ5 εχει η οποια απο οτι ειδε ειναι Ε2500. Η εκδοη που εχει ειναι η 1.0.864. Εγω ειχα την Maximus της Asus και μετα την αναβαθμιση πήγα σε MSI. Προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενος, και απο το Support τους και απο την υποστηριξη στα προιοντα τους. Σωστά η έκδοση είναι η ίδια για την 5 και την 7 σε msi Z270 .... 1.0.864 και driver Ethernet 9 0 0 42 Τι να πω τα παράξενα της τεχνολογίας ... Πάντως αν παίζει καμία ιδέα για το περίεργο του θέματος ας την ρίξει κάποιος !!! πριν 2 λεπτά, το μέλος wesker έγραψε: Tην Μ5 εχει η οποια απο οτι ειδε ειναι Ε2500. Η εκδοη που εχει ειναι η 1.0.864. Εγω ειχα την Maximus της Asus και μετα την αναβαθμιση πήγα σε MSI. Προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενος, και απο το Support τους και απο την υποστηριξη στα προιοντα τους. Σωστά η έκδοση είναι η ίδια για την 5 και την 7 σε msi Z270 .... 1.0.864 και driver Ethernet 9 0 0 42 Τι να πω τα παράξενα της τεχνολογίας ... Πάντως αν παίζει καμία ιδέα για το περίεργο του θέματος ας την ρίξει κάποιος !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts