planetman Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2005 Γεια σας παίδες. Έχω έναν scanner HP 3500c. Σήμερα σκάναρα καμμιά 20αριά σελίδες και μια στιγμή, εκεί που γύριζε πίσω η κεφαλή, σταματάει σχεδόν στη μέση της διαδρομής και κοκαλώνει. Από εκεί και πέρα δεν τον βλέπει τον scanner τα Windows. Κάνω restart, βγάζω βάζω την τροφοδοσία του, το USB αλλά τίποτα. Ή ο σαρωτής έπαθε κάτι ή δεν δίνει ρεύμα η τροφοδοσία του. Εντωμεταξύ, δεν βρίσκω την απόδειξη αγοράς και δεν θυμάμαι πότε τον αγόρασα. Ξέρετε πόση εγγύηση έχουν αυτοί; Τί λέτε να έγινε;
sotiris Μάρτιος 28, 2005 #2 Μάρτιος 28, 2005 1 χρόνο. μπορεί να αποχαιρέτησε τα εγκόσμια, είχε τύχει και στον δικό μου.
schumifer Μάρτιος 28, 2005 #3 Μάρτιος 28, 2005 Φιλική συμβουλή .Εφόσον δεν έχεις εγγύηση πρώτα σκάλισέ τον λίγο και μετά πέτα τον. Ο δικός μου 5ετίας 3300C έχει φάει και τούμπες και είχε και προβλήματα με τις επαφές της usb και λίγη ώρα με τα εργαλειάκια και όλα φτιάχτηκαν. Δε λέω ότι άμα φταίει το τροφοδοτικό μπορείς να κάνεις κάτι ,αλλά απλά μπορεί να είναι κάτι τυχαίο και να ξεμπλοκάρει .ΒασικόΦως υπάρχει?
Chosen Μάρτιος 28, 2005 #4 Μάρτιος 28, 2005 Εξίσου βασικό: όταν τον βάζεις στην πρίζα, ακούγονται ήχοι δραστηριότητας από τους μηχανισμούς μέσα του;
planetman Μάρτιος 29, 2005 Author #5 Μάρτιος 29, 2005 Παιδιά, τελικά κάηκε ο μετασχηματιστής του. Πήρα έναν καινούριο με σχετικά ίδια χαρακτηριστικά, ίδια τάση (12V) αλλά 1000mA αντί 1250mA που ήταν ο πρωτότυπος και δουλεύει μια χαρά πάλι. Λέτε να την ακούσει με αυτόν τον μετασχηματιστή; ΥΓ: Τελικά τον έχω 2 χρόνια και 2 μήνες.
sotiris Μάρτιος 29, 2005 #6 Μάρτιος 29, 2005 πρόβλημα αν έχεις θα χεις με το μετασχηματιστή (αυτόν θα κάψεις).οπότε μην αγχώνεσαι, μια χαρά είσαι!η εγγύηση στους hp είναι για 1 χρόνο, εκτός αν έχεις αγοράσει επέκταση εγγύησης όπου είναι για 3. Την επέκταση μπορείς να την αγοράσεις νομίζω μέσα στο πρώτο τρίμηνο από την ημερομηνία αγοράς του μηχανήματός σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.