serpico75 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2017 Κάποιος πρέπει να χρησιμοποιεί το wi-fi μου. Και θέλω να τον μπλοκάρω. Αλλά πρέπει να είναι καλός γνώστης!! Το wi-fi λαμπάκι στο router μου αναβοσβήνει συνέχεια σαν τρελό (όχι από εμένα - δεν είμαι συνδεδεμένος ασύρματα).Άλλαξα το password και πάλι τα ίδια.router επανεκκίνηση:το ίδια.Μπήκα στο router, και πήγα να δω τις διευθύνσεις αυτών που είναι συνδεδεμένοι, για να κάνω block από κει, βλέποντας τη MAC διεύθνσή του.Αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον όσον αφορά σε μένα, είναι σωστή η λίστα. Έχει μόνο δύο διευθύνσεις. pc και κινητού που έχω συνδεθεί.Δεν έχει κάποια τρίτη διεύθυνση για να τον βρω.Με util στο κινητό μου, που δείχνει ποιοί είναι συνδεδεμένοι στο wi-fi δίκτυο, και πάλι εκεί δείχνει μόνο το pc μου και το κινητό.Το λαμπάκι όμως αναβοσβήνει συνέχεια. Σαν κάποιος να το χρησιμοποιεί.Και, όντως, το χρησιμοποιεί. Διότι πηγαίνω στο σημείο του router που δείχνει bytes send/received, και εκεί τα νούμερα ανεβαίνουν συνεχώς.Τί γίνεται; Είναι αρκετά καλός γνώστης αυτός που με χρησιμοποιεί; Πώς μπορώ να τον βρώ και να τον σταματήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Φεβρουάριος 28, 2017 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2017 Το κινητό σου εφόσον είναι συνδεμένο ασύρματα είναι λογικό να δημιουργεί κίνηση. Από εκεί και πέρα κάνε τις παρακάτω αλλαγές, 1) αλλαγή του SSID 2) αλλαγή στο password 3) βεβαιώσου ότι στο password χρησιμοποιείς WPA2-AES. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 28, 2017 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2017 Κλείσε το wifi στο κινητό σου πρώτα καθώς και όποια άλλη συσκευή μπορεί να έχεις στο σπίτι εκτός από τον Η/Υ, π.χ. NAS, SmartTV κλπ και μετά έλεγξε το. Το ποιό πιθανό είναι το κινητό σου να φταίει. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Μάρτιος 1, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2017 Αυτό που σκέφτηκα ήταν να απενεργοποιήσω το My Wifi. Μετά την απενεργοποίησή του, το λαμπάκι σταμάτησε να αναβοσβήνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Μάρτιος 1, 2017 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2017 Δηλαδή ,η υπηρεσία που μοιράζεσαι το wifi σου ,με ολο τον κόσμο ,σου έκανε χρήση του wifi ?Ασταδιαλα πια 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 1, 2017 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2017 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 1, 2017 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2017 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Μάρτιος 1, 2017 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάρτιος 1, 2017 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2017 Τι άλλο θα ακούσουμε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 2, 2017 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2017 Νομιζω ωρα να κλειδωθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts