sotiris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27, 2017 Μόλις προσπάθησα αποτυχημένα να δω έναν Patriot Hellfire M.2 240GB NVMe 1.2 από μία MSI Z170-a M3 και δεν τα κατάφερα. Έστειλα e-mail στην Patriot, δεν βρήκα e-mail της MSI να τους στείλω, τι παίζει με τα M2? Είναι το πρώτο που βάζω και δεν το έχω ψάξει καθόλου, ψάχνοντας είδα ότι δεν υπάρχει στην compatibility list της μητρικής, υπάρχει περίπτωση να μην παίξει και να πρέπιε να το αλλάξω ή έχω κάνει κάτι λάθος? Σημειωτέον έχω αφαιρέσει τα SATA τα οποία απενεργοποιούνται όταν βάλεις Μ2 ως PCIe και πάλι τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Φεβρουάριος 27, 2017 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2017 Έχω την εντύπωση οτι χρειάζεται driver κατά την εγκατάσταση για να τον δει στα πρότυπα των παλιών windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 27, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2017 Ναι αλλά δεν θα έπρεπε να τον αναγνωρίζει κάπως το Bios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Φεβρουάριος 27, 2017 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2017 Τον έχω εγώ σε μια m7 msi με z270 όμως και τον βλέπει μια χαρά για δες για bios update !!! Τα λέμε πάλι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Φεβρουάριος 28, 2017 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2017 πριν 23 ώρες, το μέλος velipsi έγραψε: Τον έχω εγώ σε μια m7 msi με z270 όμως και τον βλέπει μια χαρά για δες για bios update !!! Τα λέμε πάλι !!! Ξέχασα να πω το ΒΙΟΣ τον βλέπει ως SATA δίσκο ...κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 1, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2017 (edited) Μου απάντησε και η Patriot που τους έστειλα ότι θα πρέπει να τον βλέπει: Quote Dear Sotiris, To clarify, the motherboard is not detecting our drive at all? Or are you having trouble installing an OS to the drive? If it’s the latter, please download the following link: https://s3.amazonaws.com/patriotmemory/wp-content/uploads/20161031104814/Patriot-M.2-Drivers.zip This motherboard should be able to run our drives. Try reseating the drive. Victor VargasTechnical SupportPatriot Memory Άρα ή το drive είναι βλαμμένο (έπεσα στην περίπτωση) ή η μητρική. Θα δοκιμάσω και σπρέυ επαφών και εάν δεν παίξει θα τον επιστρέψω, είναι ακόμη στις 7 μέρες του DOA (μέχρι αύριο). Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 1, 2017 από sotiris Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάρτιος 1, 2017 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2017 Νομίζω , δέν είναι θέμα επαφών. Το πιθανότερο είναι θέμα bios της μητρικής ή κάποιου setting που πιθανόν θέλει αλλαγή. Βάλε το τελευταίο bios που υπάρχει για τη μητρική σου και ξαναδοκίμασε. Επίσης ρίξε μιά ματιά σε αυτό το thread , μήπως είναι παρόμοιο το πρόβλημα http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-3026681/nvme-ssd-fully-detected-bios-msi-z170a-sli-samsung-950-pro.html 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Απρίλιος 4, 2017 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2017 Κάνε ένα reset το bios. Εμένα με αυτό δούλεψε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts