Jump to content



Grand Theft Auto: San Andreas


ZeN75

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [15-06-2005 14:49]

Εγω το πηρα σημερα το παιχνιδακι(Thanks SLN+theHitma@n) και εχω ενα κυριως προβλημα,οπως παιζω,και ειμαι στην αρχη ακομα,ξαφνικα μου κανει restart ολο το συστημα:eek: .Προβλημα με θερμοκρασιες δεν νομιζω να εχω γιατι δεν νομιζω να κουραζει περισσοτερο το san andreas cpu και vga απο το farcry απο το toast και απο το 3dmark...Βοηθηστε ρε παιδια γιατι το περιμενα τοσο καιρο και τωρα δεν μπορω να το παιξω :cry: :cry: :cry:

Μου το εκανε και εμενα αυτο στην αρχη, συγκεκριμενα ενω μου εδινε οδηγιες για τη ... χρηση ποδηλατου. Αν σου κολλαει σε αυτο το σημειο αρκει να το παρακαμψεις παιρνοντας ενα αυτοκινητο αντι για το ποδηλατο και θα εισαι οκ.

Ρε παιδια σε αυτη την αποστολη με το αυτοκινητο που...χορευει (cesar vial κατι) πως ακριβως το ελεγχεις ωστε να ακολουθει το ρυθμο?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 390
  • Created
  • Last Reply

τελικα ουτε με τo direct sound accel στο off γινεται δουλεια, διαβασα οτι στην creative ειναι μ@λ@κες και καποια updates δεν τα γραφει στην support page τους, ειπα να κανω αυτοupdate και οντως μου ελειπε ενα αρχει(δ)ακι λογικα θα συνελθει το μαμιμενο τωρα, gta χωρις σωστο ηχο ειναι σαν χαμπουργκερ με μεταλαγμενο μπιφτεκι, εχω χωσει και cafrilion - αμα εχεις παλαμαρι κι ενα σωρο αλλα μεσα, :banging: :banging: San fierro ειμαι απτο πρωι τωρα αμα φτιαξει ο ηχος θα το κανω παγωτο !

Link to comment
Share on other sites

λοιπον ...... σημερα ητανε φοβερη μερα, αντε να εκλεισα συνολικα 2 ωρες san andreas , γιατι πολυ απλα αφου εκανα 3 φορες reinstall τους drivers της audigy, 1 φορα δοκιμη το sound chip της mobo και καπου 15 reboots συνολικα, βγηκε το συμπερασμα οτι τα ακουστικα ΨΟΦΗΣΑΝ ενω επαιζα san andreas, ουτε στο desktop ακουγεται κανονικα ηχος ουτε πουθενα, ειχα κατι σπασμενα στην ακρη που λειτουργει μονο το 1 ηχειο, τα συνδεσα και ειναι ολα μια χαρα

θα παω αυριο multirama να τα επιστρεψω να παρω τα 50 euro πισω, extreme precision gayming ακουστικα και μλκιες, εχασα το απογευμα μου ενω μπορουσα καλλιστα να παω για δουλεια στου πατερα μου

δεν μπορεσα να χαρω τα mp3s μου στο san andreas και ολη την ημερα ειχα νευρα, μεσα στην τελευταια βδομαδα εχουνε βγαλει κοκκινα σημαδια τα αυτια μου χαρη στο " open air design for intense online battles " μηπως πρεπει να κανω μηνυση στην logi για ψυχικη οδυνη ? :p

Link to comment
Share on other sites

Ετσι πληροφοριακα για πολυ ευκολο χρημα γραψτε AIWPRTON το οποιο θα βγαλει ενα τανκς.Καντε αποστολες τις αστυνομιας με το τανκς.Γυρω στο 20 level θα εχετε παρει γυρω στα 200.000$:D

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 00:07]

50% και the life is going on....:D

λαθος smilie Πανο....

εγω οσο πλησιαζω προς την ολοκληρωση του παιχνιδιου τοσο χαλιεμαι....

:(

ειναι απιστευτα καλο για να τελειωσει....

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Κοπρίτης

εγω οσο πλησιαζω προς την ολοκληρωση του παιχνιδιου τοσο χαλιεμαι....

:(

ειναι απιστευτα καλο για να τελειωσει....

Μα το παιχνίδι ξεκινάει όταν τερματίσεις τις αποστολές, έχεις τόσα μέρη να γυρίσεις , να βρεις τα unique jumps, τα snapshots , τα horseshoes , και όταν αρχισεις να κουράζεσαι βαζεις ενα mega mod pack , αλλάζεις όλα τα αυτοκίνητα και απλά συνεχίζεις το ψάξιμο.

Link to comment
Share on other sites

Στο vice city , , απο όταν τερμάτισα το game το μόνο που έκανα ήτανε βόλτες όλη μέρα :p Καλό και αύτο [πολύ καλό ] δεν λέω ,

απλά την αίσθηση που έχουν οι αποστολές , είναι κάπως άλλο πράγμα.

Link to comment
Share on other sites

Το τερμάτισα προχτές.

Για την ώρα δεν βλέπω τίποτα το ιδιαίτερα πρωτότυπο που να μπορώ να κάνω.

Κυρίως το έχω τρελλάνει στις πτήσεις (με το harrier φυσικά) και έχω σκοτώσει 2 φορές τον πλυθησμό της ελλάδας με όποιον τρόπο μπορούσα να σκεφτώ.

Αλλά αυτά τα έχω ξανακάνει σε προηγούμενα GTA.

Το να αρχίσω να ψάχνω κάθε τρύπα και χαραμάδα για τα horseshoes - oysters και τα σχετικά , μου μοιάζει περισσότερο αγγαρεία.

Ερώτηση : έχει βρει κανείς view distance mod που να δουλεύει σωστά;

Δοκίμασα ένα που έδινε 10x view distance , αλλά έβλεπα και πράγματα που δεν θα έπρεπε να βλέπω (κενές/μη σχεδιασμένες περιοχές).

Link to comment
Share on other sites

εγώ πάλι μόλις πήγα στα badlands. οι αποστάσεις έξω από την πόλη είναι τεράστιες και δεν είχα μαζέψει λεφτά για σπίτια στα χωριά. έχασα και τις πράσινες περιοχές, και τις χιλιάδες σφαίρες και όπλα που είχα μαζέψει, πολύ σπάσιμο. κανένα κόλπο για χοντρά λεφτά για ένα σπιτάκι έστω και cheat?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Dorian

εγώ πάλι μόλις πήγα στα badlands. οι αποστάσεις έξω από την πόλη είναι τεράστιες και δεν είχα μαζέψει λεφτά για σπίτια στα χωρια. έχασα και τις πράσινες περιοχές, και τις χιλιάδες σφαίρες και όπλα που είχα μαζέψει, πολύ σπάσιμο. κανένα κόλπο για χοντρά λεφτά έστω και cheat?

Μια σελιδα πισω εχω ποσταρει τους κωδικους.HESOYAM για 250.000$:D

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά λίγη βοήθεια... Έχω δοκιμάσει να εγκαταστήσω δύο φορές το παιχνίδι από διαφορετικά isos κάθε φορά και μου βγάζει crc error στο installation! Συγκεκριμένα μέσα στον κατάλογο audio/streams το αρχείο CO το οποίο έχει μέγεθος 72.004.665 bytes σε μένα. Σε εσάς υπάρχει διαφορά;

Link to comment
Share on other sites

Αλλο ενα προβλημα εδω.Σημερα εβαλα μια tft οθονη παω να ανοιξω το παιχνιδι και ουτε που ανοιγει.Τιποτα ενω παλια με τη crt οκ τωρα τιποτα.Εχετε ιδεα τι φταει?Η οθονη ειναι η acer al 1715:).Τα αρχεια του παχνιδιου ειναι οκ καθως και η οθονη γιατι αλλα παιχνιδια παιζουν οκ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.