Jump to content



Grand Theft Auto: San Andreas


ZeN75

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sotiris

από καντήλια άλλο τίποτα. έχω κολλήσει στον og loc, δε μπορώ να σκοτώσω τον καραγκιόζη στη μηχανή.

βρες στο σταθμο το 'γιλεκο' για εξτρα προστασια , ακολουθησετον χαλαρα μεχρι τελους (οπου σε παρασυρει ετσι κι αλλιως ) αραξε λιγο πιο πριν ,και καθαρισε τους ολους απο σχετικη αποσταση

-στην αρχη ετρεχα σαν τρελος μεχρι που επεφτα πανω τους -με καθαριζαν και τελος

2ο) > στην αποστολη του big smoke με τους μεξικανους οπου παλι καταδιωκεις καποιον το μονο που θελεις ειναι να παρεις αμεσως ενα αυτοκινητο και να τρεξεις στο σημειο οπου τον περιμενουν οι δικοι του με αυτοκινητο (δεν σε χτυπανε ,περιμενουν σαν ηλιθιοι) -τους πλακωνεις στις κουτουλιες! και μολις φανει κι αυτος τον περνας κι αυτον δυο ''χερια'' με τ αυτοκινητο και τελος.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 390
  • Created
  • Last Reply

Εγω το πηρα σημερα το παιχνιδακι(Thanks SLN+theHitma@n) και εχω ενα κυριως προβλημα,οπως παιζω,και ειμαι στην αρχη ακομα,ξαφνικα μου κανει restart ολο το συστημα:eek: .Προβλημα με θερμοκρασιες δεν νομιζω να εχω γιατι δεν νομιζω να κουραζει περισσοτερο το san andreas cpu και vga απο το farcry απο το toast και απο το 3dmark...Βοηθηστε ρε παιδια γιατι το περιμενα τοσο καιρο και τωρα δεν μπορω να το παιξω :cry: :cry: :cry:

Link to comment
Share on other sites

Είμαι εκεί που κάνεις μαθήματα advanced driving whatever και είμαι έτοιμος να σπάσω κάτι. Είμαι σίγουρος οι developers δεν έχουν ιδέα πως βγαίνουν οι αποστολές, απλά υλοποιούν ό,τι πιο μλκια έχουν στον εγκέφαλο και μετά κάθονται πίσω αναπαυτικά και γελούν με τα κορόιδα που σπάνε τα πληκτρολόγια. Το κλείνω το ρημάδι, παω gym.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά, τι πρέπει να κάνω για να μην μου πρίζουν τα @@ με το your hood is under attack? έχω βαρεθεί να τρέχω... Δεν προλαβαίνω να κάνω και καμμιά αποστολή και το γκομενακι θα με χωρίσει σε λιγο. :p

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Βασιλης

re...οταν ειμαι on foot...μπορω να κανω το mouse να λειτουργει κανονικα και οχι αντιστροφα?

Πάνε μια βόλτα από τα options, controls, mouse Και θα βρείς αυτό που θέλεις...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.