Jump to content

Grand Theft Auto: San Andreas

ZeN75

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από aristos87

Καπτεν χουκ της γειτονιάς δεν υπάρχει!? :confused:

Σιγα. Εδω οι Καπταιν Χουκς της Λαμιας παιρνουν τον υπνο του δικαιου. Μπορει να μην το φερουν και καθολου!! Για τοσο βοδια μιλαμε.

• Replies 390
  • Created
  • Last Reply

ο φουστης στο μπιλιαρδο μου'χει φαει ολα τα λεφτα ! !

πηρε δυο πιστολιες στη μαπα και ησυχασα........................

Αρίστο όσο χρησιμποιείς κάτι τόσο ανεβαίνει το skill πχ. το ποδήλατο το τερμάτισα γρήγορα γιατί παντού σχεδόν με ποδήλατο παω (δίνει και stamina).

Το ρημάδι το σπρέυ αμα τελειώσει ή το χάσεις που βρίσκεις άλλο;

Ηρθε και εδω ....:D

Το παιχνιδακι ειναι τελιο...αλλα με βλεπω να ψαχνω για καρτα γραφικων.....:confused:

Οποιος το θελει .......πμ :flower:

Ρε σεις, σαν πολυ αργα δεν ανεβαiνει το σκιλ σε driving, bike κλπ???

Οπου παω παιρνω αμαξι και δεν εχω ανεβει ρουπι... Bike ανεβηκα μια μπαρα μετα απο τον καραγκιοζη στην OG LOC πιστα.... Μαλλον δεν εχω καει τοσο οσο εσεις??

Η φαση με τις ληστειες πως παει? Εχει ψωμι??? θελω να μπω σε κανα σπιτι να το "σηκωσω" αλλα γυρναω κανα 5λεπτο μεχρι να βρω φορτηγο... Μετα μπαινω σε οποιο σπιτι γουσταρω?? πρεπει να εχει καποιο διακριτικο??

Αρχική απάντηση από chroma [Σήμερα, στις 04:59]

Το ρημάδι το σπρέυ αμα τελειώσει ή το χάσεις που βρίσκεις άλλο;

Στο σπίτι της μάνας του (το safehouse) , μέσα στην κρεβατοκάμαρα , υπάρχει πάντα ένα spray.

Αρχική απάντηση από SLN

....Η φαση με τις ληστειες πως παει? Εχει ψωμι??? θελω να μπω σε κανα σπιτι να το "σηκωσω" αλλα γυρναω κανα 5λεπτο μεχρι να βρω φορτηγο... Μετα μπαινω σε οποιο σπιτι γουσταρω?? πρεπει να εχει καποιο διακριτικο??

Το ευκολο χρημα ειναι στην πυροσβεστικη

Το εχω βγάλει στο PS 2 αλλά λέω να το ξαναρχίσω γαι την φαση (ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ).

Highlight να ταξιδεύεις στα χωρια με μηχανή και να ακούς country μουσική. Yπέρτατη φάση.

Τα ραπ κομμάτια είναι καλα (τελείως classics) αλλά λίγα , θα επρεπε να μπουν καμια 10ρια παραπάνω λόγω του υφους του παιχνιδιού.

Αρχική απάντηση από SLN

Ρε σεις, σαν πολυ αργα δεν ανεβαiνει το σκιλ σε driving, bike κλπ???

Οπου παω παιρνω αμαξι και δεν εχω ανεβει ρουπι... Bike ανεβηκα μια μπαρα μετα απο τον καραγκιοζη στην OG LOC πιστα.... Μαλλον δεν εχω καει τοσο οσο εσεις??

Η φαση με τις ληστειες πως παει? Εχει ψωμι??? θελω να μπω σε κανα σπιτι να το "σηκωσω" αλλα γυρναω κανα 5λεπτο μεχρι να βρω φορτηγο... Μετα μπαινω σε οποιο σπιτι γουσταρω?? πρεπει να εχει καποιο διακριτικο??

φορτηγο υπαρχει σε κατι σπιτια πισω απο το γυμναστηριο(εχει κατι...μπουγαδες απλωμενες!για να καταλαβεις) ενω στα σπιτια απ οτι καταλαβα πρεπει ν μην εχει φως στα παραθυρα(ξυπνιοι) και σε μερικα που μπηκα ηταν μπατιρηδες (βιντεο και τιβι - τριχες δλδ)

στο μπιλιαρδο τελικα αφου εφαγα game-μερονυχτα ,τους πηρα τα σωβρακα.....1000+1000+...

σε καποιο σημειο ειναι ενα 'στουντιο΄...αν το ψαξετε λιγο εχει κοντοκαννη και ΑΚ-47...

το ψαχνω ακομα.....που ν ανοιξουν και οι αλλες περιοχες.....

Βρηκα body armour...

Βεβαια θα το εχετε βρει πιο πριν αλλα το γραφω και μετα θα ζητησω "συγνωμη".

Αν ακουλουθησετε τις γραμμες τρενου (δεν ξερω πως αλλιως να σας προσανατολισω), μεχρι να καταληξετε σε "αποθηκες" αμαξοστοιχιων που ειναι μεσα παρκαρισμενες. Ειναι μια που εχει μια "ραμπα" στην πορτα της. Μεσα εχει το armour καθε φορα.... οποτε το χρειαστειτε ;)

ωραιος SLN !!

αληθεια η stamina πως ανεβαινει? τον εχω ψοφησει στα κατοσταρια αλλα δεν βλεπω προκοπη...

Πανε καθε μέρα σε ενα γυμναστηριο στη γωνία πάνω απο το σπίτι και κάνε διαδρομο. Θα το κανεις καμια 10ρα φορές και θα είναι τέρμα.

Α... εναλλακτικά ποδήλατο.

Μιλαμε τον εχω κανει τουμπανο,tatoo,haircut,ρουχα κυριλε και stamina,muscle τερμα!

Μπιφτεκιασε ο τυπος!!

" Μιλαμε τον εχω κανει τουμπανο,tatoo,haircut,ρουχα κυριλε και stamina,muscle τερμα! "

ουτε sims να ητανε :laughing: :laughing: χλαχλαχλαχλαχ

εγω στο 50% του d/l ειμαι, πρεπει να κανω και pause το torrent οποτε ειναι να δω τπτ στον web, ΜΑΜΩ ΤΗΝ ALCATEL ! btw τι λετε γι armor ρε σεις ? κανα μαγαζι στο στυλ του ammu-nation δεν υπαρχει ? οι μπατσοι ακομα θυματα ειναι ? παλι θα γεμισουν τα γκαραζ με τα tanks τους ? :p αχρηστο ειχε κατανστησει to cheat για το τανκ, sniper rifle powah! παιχτε GTA2 στην 3η πολη να δειτε τι πα να πει στρατος :-)

παντως φαινεται να οτι εχεις ακομα πολλα πραγματα να κανεις αφου τελειωσουν οι 50 αποστολες, vigilante medic και πυροσβεστης μπορεις να γινεις ? ποσο βαρυ ειναι σε συγκριση με το vice city ? τι λεγατε πριν για settings ? στο 3 και στο VC τα οριζε μονο του υποτιθεται οταν εκανες το πρωτο load, επισης υπηρχε το frame limiter για να μην πηγαινουν τα fps πανω απο 30, εδω τι παιζει ?

κορυφαίο παιχνιδάκι:T:

μου αρέσει που συμβαίνουν πραγματικά γεγονότα στους δρόμους, μιλάνε οι χαρακτήρες κλπ

Λοιπόν, είναι ελάχιστα βαρύτερο.....στο δικό μου σύστημα τρέχει με μεγάλη άνεση στα

1024x768 με 1xAA και τα visual effects στο full. (υπολογίζω 40-60 fps)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.