velipsi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2017 Παίδες καλησπέρα έχω το παραπάνω πρόβλημα με μερικά παιχνίδια από store πχ το microsoft solitare ανοίγει για μια στιγμή το παράθυρο και μετά κλείνει ...στις αναφορές δε βγάζει σφάλμα φόρτωσης άλλα πάλι παιχνίδια ή εφαρμογές παίζουν μια χαρά Γνωρίζει κάποιος κάτι Μιλάμε για 10ρια Pro γνήσια βέβαια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Φεβρουάριος 26, 2017 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2017 πριν 4 ώρες, το μέλος velipsi έγραψε: Παίδες καλησπέρα έχω το παραπάνω πρόβλημα με μερικά παιχνίδια από store πχ το microsoft solitare ανοίγει για μια στιγμή το παράθυρο και μετά κλείνει ...στις αναφορές δε βγάζει σφάλμα φόρτωσης άλλα πάλι παιχνίδια ή εφαρμογές παίζουν μια χαρά Γνωρίζει κάποιος κάτι Μιλάμε για 10ρια Pro γνήσια βέβαια !!! Τώρα είδα ότι μερικά γράφουν για έκδοση Χ86 ... άρα δεν τρέχουν σε win10 64bita ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάρτιος 1, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2017 On 26/2/2017 at 3:56 ΜΜ, το μέλος velipsi έγραψε: Παίδες καλησπέρα έχω το παραπάνω πρόβλημα με μερικά παιχνίδια από store πχ το microsoft solitare ανοίγει για μια στιγμή το παράθυρο και μετά κλείνει ...στις αναφορές δε βγάζει σφάλμα φόρτωσης άλλα πάλι παιχνίδια ή εφαρμογές παίζουν μια χαρά Γνωρίζει κάποιος κάτι Μιλάμε για 10ρια Pro γνήσια βέβαια !!! Τώρα είδα ότι μερικά γράφουν για έκδοση Χ86 ... άρα δεν τρέχουν σε win10 64bita ? Καμία ιδέα ??? On 26/2/2017 at 3:56 ΜΜ, το μέλος velipsi έγραψε: Παίδες καλησπέρα έχω το παραπάνω πρόβλημα με μερικά παιχνίδια από store πχ το microsoft solitare ανοίγει για μια στιγμή το παράθυρο και μετά κλείνει ...στις αναφορές δε βγάζει σφάλμα φόρτωσης άλλα πάλι παιχνίδια ή εφαρμογές παίζουν μια χαρά Γνωρίζει κάποιος κάτι Μιλάμε για 10ρια Pro γνήσια βέβαια !!! Τώρα είδα ότι μερικά γράφουν για έκδοση Χ86 ... άρα δεν τρέχουν σε win10 64bita ? Καμία ιδέα ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts