Passenger57 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26, 2017 Καλημέρα. Έχω ένα υποδίκτυο με 4 υπολογιστές και σε αυτό το lan δεν έχω δώσει πρόσβαση ιντερνετ. Θέλω όμως να δώσω μία video ροη( ένα stream). Σε αυτό το lan συνδέεται ένα pc που έχει dsl ( με δευτερη κάρτα) . Πως μπορώ να δωσω στο " μονωμένο" από το ιντερνετ lan μέσα από το pc μου που συνδέεται στο ιντερνετ ενα stream ( για παράδειγμα μια διεύθυνση από youtube ή ένα λινκ μεταδοσης προγράμματος από ραδιοφωνικό σταθμο;) Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 28, 2017 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2017 Σήκωσε έναν proxy στο pc που έχει internet και επίτρεψε μόνο στο pc που θέλεις να έχει πρόσβαση στη διεύθυνση που θέλεις να ανοίγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Φεβρουάριος 28, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2017 how i do this? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 28, 2017 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2017 Δοκίμασε κάτι σαν αυτό. http://www.wingate.com/products/wingate/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Μάρτιος 1, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2017 ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Μάρτιος 3, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2017 Να ζητήσω μια διευκρίνηση.... στους υπολογιστές που θέλω να έχω περιορισμένη πρόσβαση πρέπει να βάλω εφαρμογή τύπου client? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάρτιος 7, 2017 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2017 Όχι, όλοι οι browsers έχουν ρύθμιση για proxy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts