Jump to content

Recommended Posts

Αγαπαω :D

Τετοια κατασκευη δε περιμενα να δω οφειλω να ομολογήσω. Αξιος!!!!!

Αγαπαω κ κογιοτ :hehe:

• Like 2
(edited)

Θα με κραξετε αλλα δεν έκανα like στο post tou Panava γιατι απο οτι καταλαβαίνω ειναι επαγγελματίας στο χώρο και το skill level του ειναι πανω απο των υπολοίπων παιδιών!

Ωραια η βαση για την τιβι! μπραβο!

Έγινε επεξεργασία από SirDiman

@SirDiman Επειδη τυγχάνει και τον ξέρω προσωπικά είναι ερασιτέχνης ο άνθρωπος και απλά μιας και βγήκε στην σύνταξη έχει χρόνο πλέον και ασχολείται με πράγματ αστο σπίτι του :)

καμία σχέση με το επάγγελμα.

• Like 4
(edited)
πριν 50 λεπτά, το μέλος SirDiman έγραψε:

Θα με κραξετε αλλα δεν έκανα like στο post tou Panava γιατι απο οτι καταλαβαίνω ειναι επαγγελματίας στο χώρο και το skill level του ειναι πανω απο των υπολοίπων παιδιών!

Ωραια η βαση για την τιβι! μπραβο!

Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε μου...όπως το λέει η Αγάπη. Απλά κάνω το κέφι μου.

Αν ήμουν επαγγελματίας δεν θα έκανα πόστ σε ένα διαγωνισμό για DIYers, θα ήταν πολύ απρεπές.

Έγινε επεξεργασία από panava
  • Like 3
πριν 2 λεπτά, το μέλος karmen1983 έγραψε:

Ρε σεις επτα likes o @Lakisss χωρις να φτιαξει κατι :hehe: φαντασου τι εχει να γινει μετα :hehe:

Κατεβαίνει με γκολ από τα αποδυτήρια...:hehe:

• Like 3
9 minutes ago, panava said:

Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε μου...όπως το λέει η Αγάπη. Απλά κάνω το κέφι μου.

Αν ήμουν επαγγελματίας δεν θα έκανα πόστ σε ένα διαγωνισμό για DIYers, θα ήταν πολύ απρεπές.

Συγνωμη!  παρασηρθηκα λιγο και απο το " the woodworker "!

μπραβο παντως!

• Like 2

24/03/2017 23:59 λήγει ο διαγωνισμός και είναι η ημερομηνία μέχρι την οποία μπορείτε να λάβετε συμμετοχή.

Επειδή όμως κάποια παιδιά θα ποστάρουν προς το τέλος του διαγωνισμού, για να είναι δίκαιο και να προλάβει ο κόσμος να ψηφίσει, τα likes θα πάρουν παράταση μέχρι 31/03/2017 23:59

• Like 5