Δημοφιλής Δημοσίευση karmen1983 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24, 2017 Καλησπέρα σας! Πριν λίγο επέστρεψα από το κατάστημα του κυρίου Παυλάτου και μου έδωσε δύο πραγματάκια να τα μοιράσω σε εσάς Το ένα είναι ένας γωνιακός τροχός της AEG 125mm με αριθμό μοντέλου WS 8-125S και ισχύος 800W https://www.pavlatos-tools.gr/index.php?route=product/product&product_id=7636 Και το άλλο ένα δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας B&D 18V με αριθμό μοντέλου BDCDD186 https://www.pavlatos-tools.gr/ergaleia-mpatarias/drapanokatsabida-325/drapanokatsabida-mpatarias/Drapanokatsabido-Black-Decker-18V-2-taxytiton-BDCDD186?sort=p.price&order=ASC Τώρα για να τα κερδίσετε τι πρέπει να κάνετε; 1. Να πάτε στην ιστοσελίδα του καταστήματος και να αφήσετε ένα link στο ποστ που θα κάνετε εδώ, από το εργαλείο που θέλετε ή έχετε σκοπό να αγοράσετε. 2. Να βγάλετε μία φωτογραφία από μία κατασκευή σας, είτε μικρή είτε μεγάλη που κάνατε εξολοκλήρου μόνοι σας και να την ανεβάσετε στο post σας εδώ. Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή και να μην ψάχνουμε αν όντως είναι δική σας ή όχι, μέσα στη φώτο θα φαίνεται σε μία κόλλα Α4 που θα εκτυπώσετε το logo του TheLab.gr που μπορείτε να το βρείτε παρακάτω. Κάτω από το logo θα φαίνεται και το nickname σας στο forum, μαζί με την ημερομηνία. 3. Τα δύο Posts που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes θα κερδίσουν και τα δύο δώρα Μην είστε τσιγκούνηδες και δεν βάζετε like σε συμφορουμίτη αν σας αρέσει η κατασκευή ε; Έγκυρες θα θεωρούνται οι συμμετοχές μέχρι Παρασκευή 24/03/2017 23:59 και τα δώρα θα τα παραλάβετε από εμένα. Το μόνο άτομο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο giveaway, είναι η κακούργα η @karmen1983 Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον τύπο της κατασκευής. Μπορεί να είναι από ξύλο, αλουμίνιο, χρυσάφι, διαμάντια ή ρουμπίνια ή από καλαμάκια Και κάπου εδώ να ευχαριστήσουμε θερμά το κατάστημα για την προσφορά στα μέλη μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! UPDATE 01/04/2017 : Οι συμμετοχές και οι νικητές του διαγωνισμού 24 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 24, 2017 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2017 Παράταση μέχρι Παρασκευή 10/03/2017 μιας και όσοι έχετε σκοπό να ετοιμάσετε κάτι, δεν ειναι αρκετό το αρχικό διάστημα που δόθηκε 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 24, 2017 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2017 (edited) 4 minutes ago, karmen1983 said: Παράταση μέχρι Παρασκευή 10/03/2017 μιας και όσοι έχετε σκοπό να ετοιμάσετε κάτι, δεν ειναι αρκετό το αρχικό διάστημα που δόθηκε εχω φτιάξει μια ξύλινη αυλόπορτα στο χωρίο αλλα δεν γίνεται να παω εκεί για το verification , εχω 2-3 φωτος ομως απο φασεις της κατασκευης...δεν μπορώ να πάρω μέρος ? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 24, 2017 από SirDiman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 24, 2017 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος SirDiman έγραψε: εχω 2-3 φωτος ομως απο φασεις της κατασκευης...δεν μπορώ να πάρω μέρος ? Βάλε τις φώτο και αν έχεις κάποιον στο χωριο να σου βγάλει μία φώτο θα ειναι και έγκυρη Το καταλαβαίνω ότι είναι κρίμα, αλλά και οι κανόνες είναι κανόνες και έχουν μπει για χάρη διαφάνειας. Δε το λέω για εσένα φυσικά, που λίγο πολύ είσαι παλιό μέλος και ξέρουμε τι παίζει, αλλά μετά δε θα μπορεί να ελεγχθεί το όλο θέμα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 24, 2017 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2017 (edited) 4 minutes ago, karmen1983 said: Ελπίζω να καταλαβαίνεις Εννοειτε ΦΙΛΕ! Αν προλάβω μέχρι τη διορία που έχω στο προγραμα να κατέβω αλλιώς, Next time!! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 24, 2017 από SirDiman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asxetius Φεβρουάριος 24, 2017 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2017 Respect. Ωραία κίνηση ο Παυλάτος Θα ήθελα να πάρω μέρος μόνο και μόνο για να δω πόσα like θα μάζευε κάποια κατασκευή μου. Τέτοια εργαλεία έχω και με το παραπάνω.... οπότε τι να τα κάνω? Ωραία κίνηση που δεν συμμετέχει η Karmen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas1965 Φεβρουάριος 24, 2017 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2017 Μπράβο στην Αγάπη κ στον κ. Παυλάτο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Φεβρουάριος 24, 2017 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2017 Και η κίνηση ωραία και οι προϋποθέσεις ωραιότερες! Έλα να βλέπω μολύβια και χαρτιά, να πέσουν τα σχέδια ! ! ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 24, 2017 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2017 Μετα από Mini σύσκεψη, η διορία θα πάει στον έναν μήνα από σήμερα, δηλαδή Παρασκευή 24/03/2017. Θα ενημερώσω το πρώτο ποστ για να μην έχουμε παρατράγουδα 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panava Φεβρουάριος 24, 2017 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2017 Πολύ καλή χειρονομία του Κου Παυλάτου. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση diosak Φεβρουάριος 26, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2017 Εργαλοιοθήκη από κόντρα πλακέ, κομμένη με σέγα στις γωνίες και λειασμένη με έκκεντρο τριβείο. Η λαβή είναι από καβίλια, ενώ έχουν μπει και εξωτερικά κάθετα στοπ από λεπτότερη καβίλια. Εσωτερικά έχουν τοποθετηθεί αφρώδη μονωτικά πάνελ για προστασία του ξύλου από το πέταμα των εργαλείων. Στο κάτω μέρος υπάρχουν ελαστικά ποδαράκια στις 4 γωνίες. Το εργαλείο που θα ήθελα είναι το εξής πακέτο της Dewalt: Μπουλονόκλειδο Μπαταρίας Dewalt 18V 5.0Ah Brushless XR DCF899P2 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 26, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2017 @diosak ωραίο!! Aν θέλετε και εσυ και οι υπόλοιποι μπορείτε να ανεβάζετε και άλλες φωτογραφίες από άλλες οπτικές γωνίες. Απλά μία από αυτές πρέπει να έχει το logo το nick και την ημερομηνία όπως ακριβώς έκανες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση kourbeti Μάρτιος 6, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2017 Τι γίνεται; Γιατί τόση ησυχία; Για πάμε... Ξυλοπόδαρα! Μιάς και τελείωσαν τα μελάνια, τα παιδιά ανέλαβαν και την χειροποίητη υλοποίηση του logo! Μόνο τα velcro αγόρασα 5€, τα υπόλοιπα από ρεταλια και πεταμένα έπιπλα... Δεν θα έλεγα όχι σε κάτι τέτοιο: Δισκοπρίονο πάγκου Einhell 1200W RT-TS 1221 4340741 26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 6, 2017 Author #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2017 Τρομερός και από ότι έδειξε το test drive αντέχουν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamaotao Μάρτιος 8, 2017 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2017 Φίλε @diosak μήπως πουλάς κιόλας τέτοιες? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheLab Μάρτιος 9, 2017 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2017 Επειδή βλέπουμε νέους λογαριασμούς που μόλις κάνουν εγγραφή κάνουν like και εξαφανίζονται, θα αλλάξει ένας όρος στον διαγωνισμό. Δεν θα μετρηθούν Likes από λογαριασμούς που έχουν δημιουργηθεί μετά την ημερομηνία ανάρτησης του διαγωνισμού (24/02/2017), για να είμαστε όλοι σωστοί. Με εκτίμηση Η ΔΟ του TheLab.gr 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris Teidis Μάρτιος 9, 2017 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2017 Super! μόλις το ανακάλυψα - θα επανέλθω σύντομα! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση panava Μάρτιος 14, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2017 Μια τρελή επιθυμία είναι αυτό το όμορφο 18βολτο σετάκι της Ryobi που αποτελείται από ένα κρουστικό και ένα παλμικό κατσαβίδι με βαλίτσα και 100 εξαρτήματα. https://www.pavlatos-tools.gr/Set-kroustiko-LLCDI1802-Palmiko-RID1801M-Drapano-Ryobi-18V-me-ergaleiothhkh-kai-100-eksarthmata-RID18CDI-010814?search=ryobi Να δηλώσω και εγώ την συμμετοχή μου στο [Giveaway]Παυλάτος Tools με μια κατασκευή μου. Αποτελείται από δύο κομοδίνα και ένα κεφαλάρι κρεβατοκάμαρας. Η όλη κατασκευή είναι φτιαγμένη από ξύλα παλέτας εκτός από την πρόσοψη των κομοδίνων που είναι αγοραστή ξυλεία. και δύο φωτογραφίες πριν βαφτούν και μπούνε στη θέση τους. 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 14, 2017 Author #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2017 Εγώ έμεινα στο τηλέφωνο πάντως Τρομερό Παναγιώτη το σετάκι μου άρεσε πάρα πολύ όταν το είχα δει πρώτη φορά Αντε να βλέπω συμμετοχές δέκα μέρες μείνανε ακόμα κύριοι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση Qparadox Μάρτιος 14, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2017 Αφού την πήραμε την τελεόραση για τα Χριστούγεννα, ας την κρεμάσουμε στον τοίχον.... Αλλά, μιας και μπορούμε, ΓΙΑΤΙ να την αγοράσωμεν την βάση και ούχι να την κατασκευάσωμεν;;;;;;; Το ζήτημα ήταν να ΜΗΝ αγοραστούν υλικά, αλλά να κατασκευαστεί με ό,τι σίδερα υπήρχαν στην Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών (.........έτσι έχω ονομάσει το εργαστήριο μου.......... και ΝΑΙ, ό,τι και να πείτε ΛΙΓΟΟΟΟ ΕΙΝΑΙΙΙΙ!!!! αλλά δεν έχει και σημασσίιιιααα!!!! ) Το αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτο..... δουλειά περίπου 1 ημέρας (χωρίς το βάψιμο).... η βάση απέχει αρκετά από το τέλειο (πχ. υπάρχουν στρεβλώσεις, δυσκολία στροφής στον 1ο "μεντεσέ, λόγω ανοχών) μιας και τα σίδερα-σωλήνες που είχα δεν ήταν στις ακριβείς διαμέτρους που έπρεπε...αλλά την δουλειά της την κάνει και ΚΥΡΙΩΣ, ΔΕΝ έχει πέσει η τελεόραση (ακόμα τουλάχιστο!!!) https://www.pavlatos-tools.gr/ergaleia-ilektrika/Frezodrapana-Pagkoy/Frezodrapano-pagkoy-Bulle-ZAY-7045-FG-45mm-400V-42848 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts