Jump to content

Grand theft auto v ΒΟΗΘΕΙΑ

giorgosmc

Recommended Posts

Χρειαζομε τη βοηθεια σας, εχω το gta v αγορασμενο σε xbox one και το pc, εχω δυο λογαριασμους στο social club, εναν για την εκδοση του pc και αλλον εναν για την εκδοση του xbox, προσφατα εφαγα μονιμο ban στην εκδοση του pc και αντιστοιχα στο social club που ειχα συνδεδεμενο το account για την εκδοση του pc, και η ερωτηση μου τωρα ειναι, μπορω να παιξω στον υπολογιστη την εκδοση του xbox one? Δοκιμασα να κανω log in στο game που εχω στο pc με το username kai password της εκδοσης του xbox one και μου πεταξε ενα μηνημα να πληκτρολογησω το rockstar activation code, ομως εγω δεν εχω κανενα τετοιο κωδικο για την εκδοση του xbox one, εχω φαει μερες και νυχτες να το ψαχνω και δεν βγαζω ακρη, δηλαδη αν αυριο μεθαυριο μου χαλασει το xbox θα ειναι αδυνατον να παιξω με την εκδοση του one στο pc?  Μπορω να απευθυνθω στη rockstar γι αυτο?

Παρακατω παραθετω το screenshot που μου πεταξε.

Παρακαλω πολυ ας με βοηθησει καποιος που γνωριζει.

ααα.png

Έγινε επεξεργασία από giorgosmc

Για να παίξεις στο pc  θα πρέπει να είναι συμβατό με την "πρόγραμμα" που έχει η MS(xbox play anywhere κάπως έτσι το έχουν πει) που τσιμπάς 1 κόπια  παίζεις και στο pc/xbox αλλιώς δεν νομίζω να γίνετε διαφορετικά.

Καλύτερα να απευθυνθείς στην rockstar(εξυπηρέτηση πελατών) μέσω mail...απάντανε μέσα σε 2-3 μέρες.

• Like 1

Μπορεις να μεταφερεις λογαριασμο απο ps3/4 xbox360/one σε PC γινεται ομως μια φορα και μονο.

Για να γινει αυτο πρεπει να περιμενεις ποτε η Rockstar θα ξαναδωσει αυτην την ευκαιρια διοτι πριν

απο καμια 20ρια μερες εληξε η προσφορα αυτη.