Jump to content

Παρα πολλες ασταθειες , τι συμβαινει?

xylokastro

Recommended Posts

με την κατασκευη του pc της υπογραφης , εχω ενα σωρο προβληματα...δηλαδη , restarts , δεν μπαινει στα xp (πρεπει πρωτα να μπω σε safe mode και μετα να μπω κανονικα) , κρεμασματα εφαρμογων και το dvd-r αναγνωριζεται σαν μοναδα cd μεσα απο τα windows(απο το bios αναγνωριζεται κανονικα)τι συμβαινει?εχω κανει 4 φορες φορματ αλλα τπτ!!!!plz τα φωτα σας γιατι θα το σπασω το ρημαδι

:devil: :devil: :dots: :dots: :dots: :dots:

σε ποια τεστ σου βγαζει λαθη;

αν ειναι στα πρωτα (1-2), δωσε ταση στο επεξεργαστη

αν ειναι στα τελευταια (7-8), ειδικα το 8, μνημες, και μαλιστα μαλλον δε φτιανουν.

ρυθμισεις; τασεις;

Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 13:42]

σε ποια τεστ σου βγαζει λαθη;

αν ειναι στα πρωτα (1-2), δωσε ταση στο επεξεργαστη

αν ειναι στα τελευταια (7-8), ειδικα το 8, μνημες, και μαλιστα μαλλον δε φτιανουν.

ρυθμισεις; τασεις;

Και το 5

σε ποια τεστ βγαζει λαθη; μην τρεχεις μονο το 5.

επειδη μου ετυχε κι εμενα με UTT, κρατησε τα ολα default (timmings, multi, Κλπ), και δωσε λιγο παραπανω ρευμα στις μνημες. αν βγαζουν προβλημα στο 8, μονο απο την ταση, δωσε τις πισω.

Αρχική απάντηση από .38-.45 [28-03-2005 15:18]

σε ποια τεστ βγαζει λαθη; μην τρεχεις μονο το 5.

επειδη μου ετυχε κι εμενα με UTT, κρατησε τα ολα default (timmings, multi, Κλπ), και δωσε λιγο παραπανω ρευμα στις μνημες. αν βγαζουν προβλημα στο 8, μονο απο την ταση, δωσε τις πισω.

RMA χωρίς συζήτηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι καλή η μνήμη. Ανεβάζοντας τάση υπάρχει κίνδυνος να μην τις δεχτούν πίσω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.