ahahouha Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2005 αποφασισαμε με μερικους αλλους να κανουμε ενα μικρο φορουμ (για μας)αλλα αντιμετωπιζω μερικα προβληματα με την εγκατασταση τουΚατεβασα το phpbb και το quick and easy ftp server βαζω τα αρχεια (με copy-paste) απο το PC μου αλλα οταν παταω στο install μου βγαζει μια σελιδα με ακαταλαβιστικα πραγματα μπορει να μου πει καποιος με λεπτομεριες τι πρεπει να κανω thnx in advanceP.S. Μην μου πειτε για τα flash βοηθηματα στην σελιδα της phpbb γιατι εκεινα με μπερδευαν ακομη περισσοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 θα πρέπει να έχεις πρόσβαση στο πάνελ του σέρβερ που έχεις τη φιλοξενία για να δημιουργήσεις την mysql βάση που απαιτείται για το στήσιμο του phpbb. κατά τη διάρκεια μετά του ινσταλ δίνεις το όνομα της βάσης κλπ... επίσης αν θυμάμαι καλά πρέπει μέσα από το φτπ να ορίσεις τα attributes μερικών αρχείων ώστε να έχουν τα κατάλληλα δικαιώματα να προχωρήσει η εγκατάσταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 27, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Ο server υποστηρίζει php? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahahouha Μάρτιος 27, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 lol τωρα τι να σου πω, σε αυτα ειμαι NOOB (με κεφαλαια) για server θα εχω το Pc μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 27, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 το έχεις ήδη στήσει σα σέρβερ??? αν όχι τότε μην περιμένεις να δουλέψει η εγκατάσταση του phpbb...edit: επειδή υποψιάζομαι πως δεν είναι στημένο, να σε προλάβω, θα χρειαστείς αυτό: http://www.devside.net/επίσης έχεις φαντάζομαι adsl? αν δεν έχεις στατική ip (αλλά ακόμα και να έχεις θα βόλευε) θα χρειαστείς ένα account εδώ www.no-ip.comαπό εκεί και πέρα θα χρειαστεί και λίγο διάβασμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahahouha Μάρτιος 27, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 ok ευχαριστω για τις απαντησειες σας :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.