vasilisspyder Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19, 2017 Καλησπέρα θέλω να κάνω hardtubing υδροψυξη και θα ήθελα τα φώτα σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 19, 2017 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2017 Σε τι πράγμα θες τα φωτα μας ; Τι δεν έχεις καταλάβει, τι θες να κάνεις κλπ για να βοηθήσουμε. Καλώς μας ήρθες κιολας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilisspyder Φεβρουάριος 19, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2017 Θέλω να κάνω hard tube με ψυκτρα με 3 ανεμιστήρες στο ψυγείο και εχω τον i7 5820k αλλά θέλω να δω πόσο θα μου βγει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Φεβρουάριος 24, 2017 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2017 παίρνω και εγώ σειρά μαζί με το vasillsspyder για τα φώτα σας μιας και δεν το κατέχω με το ακρυλικό ( ούτε αισθάνομαι και γενναίος για να το τολμήσω βέβαια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Φεβρουάριος 24, 2017 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2017 Βρε πάρτε σειρά όλοι αλλά το πόσο θα σας βγει δε βγαίνει έτσι απλά. Ποιο είναι το κουτί; Ποιες οι διαδρομές; ποια τα ψυγεία που θέλετε; Θέλετε CPU η και GPU. Θέλετε προς το παρόν μόνο CPU αλλά στο μέλλον να μπορεί να πάει και σε μία ή δύο κάρτες; Γενικά δώστε τροφή για να γίνει κουβέντα. Δεν έχω ασχοληθεί με ακρυλικά αλλά ένα απλό σχέδιο του τι θέλετε θα βοηθήσει κάποιον που ξέρει να σας δώσει ένα κοστολόγιο πάνω κάτω. Γιατί πάντα μα πάντα στην πράξη πολλά αλλάζουν. Μπορεί πχ να κάνετε μία λάθος κοπή και να χρειαστεί να αγοράσετε επιπλέον σωλήνα κλπ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilisspyder Μάρτιος 16, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2017 για νερο για το loop απο που να παρω και τι? Θα ηθελα ενα χρωμα σαν και αυτο https://www.youtube.com/watch?v=pz8dOSnD5zo Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 17, 2017 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2017 Μπορείς να παραγγείλεις είτε από eshop είτε από eworld είτε από εξω. Εχω καιρό να ασχοληθώ με τα υγρά οπότε καλύτερα να σε κατευθύνει κάποιος άλλος. Αυτό εδώ το είχα πάνω από 2 χρόνια στο loop Μου πάντως χωρίς κάποιο πρόβλημα http://www.aquatuning.de/wasserkuehlung/wasserzusaetze/fertiggemisch/9213/aquacomputer-double-protect-ultra-blau-1000ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilisspyder Μάρτιος 17, 2017 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2017 αν πάρω πχ κάποιο που να είναι χρωματιστό μπορώ να το ανακατέψω με οποιοδήποτε άλλο για να αλλάξω χρώμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 17, 2017 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2017 θες να βγάλεις κάποιο χρώμα που δεν υπάρχει στο εμπόριο κια το σκέφτεσαι έτσι; Διαφορετικών εταιριών και σειρών υγρά εγώ δε θα ανακάτευα και δ ε θα σε συμβούλευα και να το τολμήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilisspyder Μάρτιος 17, 2017 Author #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2017 βασικά θέλω το χρώμα όπως στο παραπάνω βίντεο αν γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Μάρτιος 17, 2017 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2017 Στην περιγραφή του βίντεο έχει αφήσει ένα ένα τα υλικά που χρησιμοποιησε και το υγρό Οπότε πάτα το λινκ https://www.amazon.com/gp/product/B012LO4VF2/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&psc=1&linkCode=sl1&tag=instafuze-20&linkId=6e117ff6c0cd09acd80e7f1fa88ebe80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilisspyder Μάρτιος 17, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2017 http://www.eworld.com.gr/products/details/2732/TFC-Feser-F1-Pure-Blue-Cooling-Fluid Λέω να βάλω αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts