kolobaki Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27, 2005 Γεια χαρα.Ενας φιλος μου μου εδωσε ενα toshibadvd.(Δεν θυμαμαι ακριβως μοντελο)Μολις το συνδεσω στο pc,και ξεκινησω τα windows αργουν να φορτωσουν.Το προβλημα ομως δεν ειναι μονο αυτο.Οταν μπω μεσα και ανοιξω τον ''Υπολογιστη μου'' εκτος οτι δεν μου το αναγνωριζει ,το συστημα κολαει εντελως.Και οταν βγαζω το cd-rw και εχω μονο το dvd παλι τιποτα.Τα jumperakia απο πισω τα χω ρυθμισει ωστε να ειναι το ενα master και το αλλο slave.Καθε βοηθεια δεκτη.Ευχαριστω.Περισσοτερες πληροφοριες για τον υπολογιστη:AMD Athlon XP-A, 2066 MHz (5.75 x 359) 2800+Mobo Asus A7N8X-XKingston K 256mbενα τροφοδοτικο 350w Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Μάρτιος 27, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Η γλώσσα η οποία χρησιμοποιείται στο TheLab.gr είναι τα ελληνικά και όχι οι greeklish χαρακτήρες Διορθωσε την καταχωρηση σου σε παρακαλω. καλως ηρθες στο φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolobaki Μάρτιος 27, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 den exw elliniko leitourgiko Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 27, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από kolobaki den exw elliniko leitourgiko ούτε εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolobaki Μάρτιος 27, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 kai pos ginnetai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 27, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Λοιπόν δεν ξέρω για το πρόβλημα με το DVD αλλά για να βάλεις ελληνικά: 1. Control Panel 2. Regional settings 3. Languages 4. Details 5. Installed services-->Add Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolobaki Μάρτιος 27, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Ευχαριστω Makis Hourdakis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 27, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 γαμώτο, και νόμιζα ότι είχε amigaOS... κι αυτός winblows...μήπως έχει πρόβλημα με το ide? το bios το αναγνωρίζει? άλλαξε καλώδιο και έλεγξε μήπως έχεις στραβώσει τα pin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolobaki Μάρτιος 27, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Το καλωδιο δουλευει,και το bios το αναγνωριζει.Πισω απο dvd αλλα και το cd-rw εχει 3 βισματα για να βαλεις τον βραχυκυκλωτηπου ονομαζονται 1master 2 slave 3csel.Στο dvd τον εχω βαλει ως master kai sto cd-rw to χω ως slave.Το χω σωστο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 27, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 λογικά σωστά τα χεις. από dma πως πάμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolobaki Μάρτιος 27, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 ΟΟΟυυυυυυυπππςςς!!!!!!!!!!!!!Τι ειναι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 27, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 λογικά πρέπει να γίνονται όλα αυτόματα. αν όχι, στο bios πρέπει και τα 2 να είναι είτε UDMA33 ή 66. αν είναι 66 θες 80άρι καλώδιο. Επίσης πρέπει από το λειτουργικό να έχεις ενεργοποιημένο το dma. δεξί κλικ στο cd rom, properties και κάπου εκεί βρίσκεται από κει και πέρα δε νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω, αυτά μου ρχονται μέχρι στιγμής Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Μάρτιος 27, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Σε Win XP: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 27, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 α, μια καλή καγκουριά που δουλεύει σε λειτουργικά επιπέδου xp, είναι να κάνεις uninstall τους ide controllers και να αφήσεις να τους ξαναβρεί το λειτουργικό. είναι τρομερή πατέντα, μπορεί να δουλέψει στην περίπτωσή σου! εκεί στο device manager που σου πόσταρε ο yaputzis γίνεται (δεξί κλικ όπου λέει ide controller + uninstall) Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάρτιος 27, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris α, μια καλή καγκουριά που δουλεύει σε λειτουργικά επιπέδου xp, είναι να κάνεις uninstall τους ide controllers και να αφήσεις να τους ξαναβρεί το λειτουργικό. είναι τρομερή πατέντα, μπορεί να δουλέψει στην περίπτωσή σου! εκεί στο device manager που σου πόσταρε ο yaputzis γίνεται (δεξί κλικ όπου λέει ide controller + uninstall) Καλα τα λεει ο linuxas. Εχει πιασει και στο Asus μου. Το οποίο άλλοτε υπηρχε και αλλοτε οχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolobaki Μάρτιος 28, 2005 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 sotiris εισαι πολυ μαγκας.Ευχαριστω και ολους τους υπολοιπους που με βοηθησαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάρτιος 28, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2005 Αρχική απάντηση από kolobaki sotiris εισαι πολυ μαγκας.Ευχαριστω και ολους τους υπολοιπους που με βοηθησαν. u welcome :flower:τελικά το τελευταίο με τους controllers έκανες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.