apostatis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2017 γεια σας εχω το home cinema lg LH-T751TB και στον υπολογιστη μου εχω μητρικη την asus p5k και καρτα ηχου την creative sound blaster x-fi xtreme gamer μπορω να συνδεσω κατευθειαν τα ηχεια στον υπολογιστη χωρις την χρηση του dvd- ενισχυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 18, 2017 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 Όχι επειδή αφενώς τα ηχεία του LG δεν διαθέτουν τους ακροδέκτες για να συνδεθούν στην SB, αφετέρου χρειάζονται ρεύμα (ενίσχυση) για να παίξουν σωστά κατι που δεν μπορεί να δώσει η κάρτα ήχου. Συνδέεις την έξοδο ήχουν από την SB στην είσοδο ήχου του ενισχυτή σου και ακόμα καλύτερα αν υπάρχει ομοαξονική ή οπτική έξοδο/είσοδο στην κάρτα και τον ενισχυτή για να εκμεταλευτείς πολυκάναλο σήμα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Φεβρουάριος 21, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2017 ευχαριστω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts