l3ft3ris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Καλησπέρα! Με πήραν σήμερα για προσφορά από Wind και σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση. Παλιότερα δεν άκουγα και τα καλύτερα λόγια. Έχει κανείς εμπειρία, ταχύτητες ίντερνετ, βλάβες και εξυπηρέτηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Φεβρουάριος 18, 2017 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 Γνώμη μου μακρυά. Μακράν το χειρότερο after-sales support και ειδικά αν χρειαστεί να έρθει τεχνικός στον χώρο σου για άρση βλάβης, σε χρεώνει εύκολα αν η βλάβη δεν είναι στο δίκτυο της αλλά φταις εσύ. Καλύτερα HOL/Vodafone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 18, 2017 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 και εγω προτινω hol-vodafone, εχει ο φιλος wind vdsl και υποψιαζομαστε πως κανουν traffic shapping σε ωρες αιχμης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr_hunter Φεβρουάριος 18, 2017 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 Wind 3 χρόνια τώρα.. 2 φορές μου προέκυψε βλάβη και υπήρχε άμεση εξυπηρέτηση όλες τις φορές και με παρουσία τεχνικού. Υπ'οψιν ότι δεν μένω σε κάποιο κέντρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Φεβρουάριος 18, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 Ευχαριστώ. Βρίσκομαι επαρχία και αυτήν την στιγμή είμαι στην forthnet. Θέλω να δω αν μπορώ να κρατήσω το Nova μόνο που έχω πακέτο με την forthnet να δω αν με συμφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Φεβρουάριος 22, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2017 Ξεκίνησα την διαδικασία για μεταφορά στην Wind αλλά μου έκανε καλύτερη προσφορά η forthnet στην οποία έχω και nova μαζί οπότε παρέμεινα. Αν θέλετε διαγράψτε το θέμα. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 25, 2017 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2017 On 2/22/2017 at 4:39 ΜΜ, το μέλος l3ft3ris έγραψε: Ξεκίνησα την διαδικασία για μεταφορά στην Wind αλλά μου έκανε καλύτερη προσφορά η forthnet στην οποία έχω και nova μαζί οπότε παρέμεινα. Αν θέλετε διαγράψτε το θέμα. Ευχαριστώ! Το θεμα ειναι διδακτικο , γιατι να διαγραφει ή να κλειδωθει; Διδασκει οτι , οσες προσφορες και να παρεις, παντα θα υπαρχουν καλυτερες (ΑΝ θελει ο εκαστοτε παροχος) Επισης διδασκει οτι βλεπουν οποτε τους συμφερει οταν πας να κανεις μια μεταφορά σε αλλη εταιρεια, και "διορθωνουν" τα κακως κειμενα Οχι οτι δε τα ξεραμε τα παραπανω, αλλα οτι γραφει , δε ξεγραφει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Φεβρουάριος 26, 2017 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2017 Έχω ανεβάσει πίεση!!! Μόλις με χρέωσαν 44 ευρώ για ''χρεώσεις λόγο μετατροπής υπηρεσίας''. Τι είναι πάλι αυτό; Την τρίτη θα πάω από το κατάστημα γιατί έχω σπαστεί κάθε φορά να με χρεώνουν στα τηλεφωνήματα τους για εξυπηρέτηση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 26, 2017 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2017 πριν 43 λεπτά, το μέλος l3ft3ris έγραψε: Έχω ανεβάσει πίεση!!! Μόλις με χρέωσαν 44 ευρώ για ''χρεώσεις λόγο μετατροπής υπηρεσίας''. Τι είναι πάλι αυτό; Την τρίτη θα πάω από το κατάστημα γιατί έχω σπαστεί κάθε φορά να με χρεώνουν στα τηλεφωνήματα τους για εξυπηρέτηση!! Και εγω εκανα μετατροπη το Νοεμβριο, απο ADSL σε VDSL , μου το ειχαν πει για την χρεωση ομως λογω μετατροπης (αστειο να σε χρεωνουν, αλλα το καταπια). Το θεμα ειναι οτι μπορει να στο ειπαν και να μη το καταλαβες; Γιατι αν δε στο ειπαν , ειναι ...μη πω τι ειναι . Εμενα η χρεωση ηταν 40.13 ακριβως (βλεπω το ιστορικο λογαριασμων στο novamyaccount). Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Φεβρουάριος 26, 2017 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2017 43.77 ήταν η χρέωση, τους πήρα τηλέφωνο, ( με δική μου χρέωση πάλι ) και μου είπαν ότι έκαναν λάθος και θα τα αφαιρέσουν. Είναι τραγικό να μας κάνουν ότι θέλουν, δηλαδή αν δεν τους έπαιρνα τηλέφωνο θα τα πλήρωνα. Θα προσπαθήσω την τρίτη να πάω από το κατάστημα να γράψω ένα χαρτί παραπόνων, άσχετα ότι δεν τους καίει, έτσι για να τους τα χώσω λίγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 26, 2017 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2017 Μόλις τώρα, το μέλος l3ft3ris έγραψε: 43.77 ήταν η χρέωση, τους πήρα τηλέφωνο, ( με δική μου χρέωση πάλι ) και μου είπαν ότι έκαναν λάθος και θα τα αφαιρέσουν. Είναι τραγικό να μας κάνουν ότι θέλουν, δηλαδή αν δεν τους έπαιρνα τηλέφωνο θα τα πλήρωνα. Θα προσπαθήσω την τρίτη να πάω από το κατάστημα να γράψω ένα χαρτί παραπόνων, άσχετα ότι δεν τους καίει, έτσι για να τους τα χώσω λίγο! Εμενα ηταν διαφορετικη περιπτωση και μου την εξηγησε. Για σενα ειναι αλλιως, και καλα εκανες και πηρες τηλεφωνο (εννοειται οτι δε θα το καταπινες ετσι). Με εμενα επαιζε κατι σχετικο με το "νοικι" που πρεπει να κανουνε στον ΟΤΕ , γι'αυτο πληρωσα για μετατροπη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts