deninho Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Έχω αυτά τα δύο μόντεμ. Αμφότερα θα χρησιμοποιηθούν ως μόντεμ, μιας και το routing και το dial γίνεται από ένα μικροτικ. Με το TD5130 έχω αυτά τα στατιστικά: ενώ με το ZTE έχω αυτά: Πρώτα απ'όλα, wtf, το ZTE έχει χαμηλότερο attenuation, αλλά συγχρονίζει χαμηλότερα; ποτς γένεν αβντό; Δεύτερον, κάποιο από τα δύο υποστηρίζεται από dmtools ή κάτι αντίστοιχο; Τρίτον, έχετε καμία ιδέα ποιο από τα δύο είναι πιο σταθερό/αξιόπιστο; (aka, ποιο από τα δύο να κρατήσω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 21, 2017 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2017 Αν είναι και τα δύο δικά σου κράτα το ΖΤΕ που συγχρονίζει ψηλότερα. Για το dmtools δε γνωρίζω. Για την αξιοπιστία, είναι αρκετά "χαζός" ο ρόλος τους ως bridge, άρα δε νομίζω να έχεις πρόβλημα όποιο κι αν επιλέξεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 23, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2017 Το ΖΤΕ κράτησα (συγχρονίζει πιο ψηλά και σταθερά το ul, και πιο χαμηλά το dl), γιατί μου φαίνεται πιο σταθερό από το Technicolor. Αν και μάλλον θα πάω σε vdsl, γιατί τα 5mbit είναι τραγικά λίγα. Αυτή τη στιγμή έχω κάνει hotspot το κινητό μου, μέσα στο σπίτι, για να έχω αξιοπρεπή ταχύτητα (20/2 έναντι 5/1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spinalgr1990 Απρίλιος 30, 2023 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2023 Technicolor TD5136v2 Unlock Technicolor TD5136v2 Unlock.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts