ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2017 Έχω μερικά βιβλιοδετημένα μπλοκ σημειώσεων από το πανεπιστήμιο και θέλω να τα μετατρέψω σε ψηφιακή μορφή, ώστε να μη χρειαστεί να έχω τις σημειώσεις μαζί μου σε έντυπη μορφή όταν πάω στο εξωτερικό. Μπορώ να πάω σε ένα φωτοτυπείο και να μου κάνουν τη δουλειά; Γίνεται; Απευθύνθηκα σε γνωστό μου να το κάνει με το μηχάνημα που έχουν στη δουλειά του, αλλά μέχρι 10 σελίδες το μέγιστο γίνεται και βγαίνουν πολύ μεγάλα τα αρχεία, άσε που δεν έχει υποδοχή USB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 17, 2017 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2017 Χρειάζεσαι απλά ένα σκάνερ με τροφοδότη, άρχισε να ρωτάς γνωστούς και φίλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Φεβρουάριος 17, 2017 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2017 ναι, μεγάλα φωτοτυπάδικα (κοντά σε πανεπιστήμιο συνήθως), το κάνουν κι αυτό. Αθήνα θα μπορούσα να σου προτείνω 2-3 σε κέντρο και Ζωγράφου, αλλά Ξεσαλονίκη δεν ξέρω, ήταν πολύ σύντομο το πέρασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Φεβρουάριος 18, 2017 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 Θεσσαλονίκη στην Καμάρα - Μελενίκου έχει αρκετά φωτοτυπάδικα που μπορεί να στο κάνουν. Απλά ρώτα τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Φεβρουάριος 22, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2017 Κι εγώ για Μελενίκου σκέφτηκα. Από εκεί είναι και οι σημειώσεις. Κακώς δεν το σκέφτηκα τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts