velipsi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2017 (edited) Παίδες καλησπέρα ήθελα μια βοήθεια όταν πάω origin και πάιζω πχ Battlefield 1 , όταν τελειώνω το παιχνίδι μου και βγαίνω στο περιβάλλον της origin Home μου κολάει στη διαδικασία του Cloud Storage Sync και μάλιστα με πετά offline .. δεν έχω δε καθόλου πρόσβαση ακόμα και σε σελίδες με mozila ...πρέπει να κλέισω το origin και μετά από λίγο έρχεται και το on line Καμια βοήθεια !!! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 17, 2017 από tragikos βελτίωση τίτλου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Φεβρουάριος 17, 2017 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2017 Βλέπω ότι υπάρχουν και άλλοι που έχουν τόσο παράξενο πρόβλημα. Το τελευταίο μήνυμα εδώ ίσως σου δώσει από κάπου να ξεκινήσεις. Καλό είναι ωστόσο αν θες περισσότερο κόσμο να διαβάζει το post σου να είσαι πιο περιγραφικός στους τίτλους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Φεβρουάριος 18, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 Καμια βοήθεια ...Κανένας δεν πάιζει Battlefield1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Φεβρουάριος 18, 2017 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 (edited) Πολλοι παιζουμε, λιγοι γραφουμε Προσωπικα δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα. Το μονο που εχω αλλαξει αν θυμαμαι καλα ειναι να απενεργοποιησω το "Show Origin after gameplay" Ανοιξε ticket στο support site και εξηγησε τους το προβλημα(αν δεν το εχεις κανει μεχρι τωρα) Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 18, 2017 από Lazy Dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 19, 2017 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2017 Speedtouch modem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Φεβρουάριος 19, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2017 πριν 10 ώρες, το μέλος billpeppas έγραψε: Speedtouch modem ? Όχι το TP-LINK σε ADSL με ταχύτητα 8 mbps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts