Lylankor Φεβρουάριος 17, 2017 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2017 Στο spa είναι εύκολα τα πράγματα, αν μπείς πιο γρήγορα θα αγκαλιάσεις τον τοίχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 17, 2017 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2017 Το λεω για να ξερω αν θα κατεβασω το app που ελεγαν τα παιδια η αν τελικα το αφησαμε οπως ειναι. P.S Παιζει να λειπω λογο διημερου event στο χιονοδρομικο καλαβρυτων! Sorry ομαδα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lylankor Φεβρουάριος 17, 2017 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2017 Το app που έλεγαν από ότι κατάλαβα είναι απλά σαν warning για τη ταχύτητα σου, νομίζω αν βρείς που είναι η γραμμή και απλά κοιτάξεις να είσαι 80 και κάτω δε θέλεις τπτ παραπάνω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 18, 2017 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 Να δω , ποιος έχει κάνει το homework του... Ποιός ξέρει πότε ανάβουν τα λευκά leds μέσα στο κόκπιτ της 919? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 18, 2017 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 7 hours ago, liakjim said: Να δω , ποιος έχει κάνει το homework του... Ποιός ξέρει πότε ανάβουν τα λευκά leds μέσα στο κόκπιτ της 919? Multiple choice: 1. Όταν σπάμε το φράγμα του ήχου? (Mach1) 2. Όταν πιάνουμε warp speed 5 και μπορούμε να πάμε back to the future? 3. Όταν μας κάνει σήμα ο μπροστινός οδηγός της Cayman GT4 να προσπεράσουμε? 4. Ποια άσπρα leds? 5. Τίποτα από τα παραπάνω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 18, 2017 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 4. Μπροστά δεξιά5. WrongΟ επόμενος. Υ.Γ. Με 100 γύρους, 1 δευτ πίσω, μια αιωνιότητα για το 919.Με άλλους 100, λογικά θα το πάω στα 0.9...Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Φεβρουάριος 18, 2017 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 (edited) Το βραδυ αποκαλυπτεται....ειναι διαστημοπλοιο....!!!!!! Αρα το κουμπακι πρεπει να ειναι....εξαφανιστε τους γηινους??? ...κριμα,το ΑC δεν μπορει βραδυ.... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 18, 2017 από Dimitris Pappas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 18, 2017 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 23 minutes ago, liakjim said: 4. Μπροστά δεξιά 5. Wrong Ο επόμενος. Υ.Γ. Με 100 γύρους, 1 δευτ πίσω, μια αιωνιότητα για το 919. Με άλλους 100, λογικά θα το πάω στα 0.9... Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μήπως με το new ΠΑΤΣ είναι πιο αργό το αυτοκίνητο? Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 18, 2017 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 Μπα, εδώ υπεισέρχεται ο ρόλος της αμπαλιας.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 18, 2017 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 (edited) Λοιπόν αυτά τα leds λέω . πριν 24 λεπτά, το μέλος Stelios F. έγραψε: Μήπως με το new ΠΑΤΣ είναι πιο αργό το αυτοκίνητο? Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Το αμάξι είναι το ίδιο γρήγορο. Απλά πρέπει να πετύχεις τα πάντα τέλεια. Ένα απειροελάχιστο λαθάκι και έχασες 3 δεκ για την πλάκα. Ωχ 173 γύρους total???? Θα σπάσω τα ρεκορ του @Dimitris Pappas στο rf2.... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 18, 2017 από liakjim 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 18, 2017 Author #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 Πραγματικά πιστεύεις πως δεν τα έχω δει ακόμη? (τα led) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Φεβρουάριος 18, 2017 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 (edited) 26 minutes ago, liakjim said: Λοιπόν αυτά τα leds λέω . Το αμάξι είναι το ίδιο γρήγορο. Απλά πρέπει να πετύχεις τα πάντα τέλεια. Ένα απειροελάχιστο λαθάκι και έχασες 3 δεκ για την πλάκα. Ωχ 173 γύρους total???? Θα σπάσω τα ρεκορ του @Dimitris Pappas στο rf2.... Αν γουσταρεις κατι,ναι και πολυ!Το εφαρμοζω χωρις τυψεις στηνζωη μου!!! Ξερεις ομως πως μετραει το ρουφου,οποτε οι 170 στο AC μαλλον ειναι καπου 250 στο rf,καλα πας!!!! Να δεις τωρα με το JT5 Shiro τι θα γραψω!!!!! Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 18, 2017 από Dimitris Pappas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wargasm Φεβρουάριος 18, 2017 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 νεος mad dog μας βρηκε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Φεβρουάριος 18, 2017 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 24 minutes ago, wargasm said: νεος mad dog μας βρηκε... Tι θες να πεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Φεβρουάριος 18, 2017 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 @mad_dog,τι θελει να πει ο φιλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 18, 2017 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 Λοιπον κατα 90% θα ειμαι παρων αυριο οποτε δεν θα κρεμασω την ομαδα... πολυ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosna Φεβρουάριος 18, 2017 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 15 hours ago, liakjim said: Να δω , ποιος έχει κάνει το homework του... Ποιός ξέρει πότε ανάβουν τα λευκά leds μέσα στο κόκπιτ της 919? Εγώ πάντως δεν είχα χρόνο πέραν των γύρων που έκανα τη Δευτέρα οπότε αν θες λες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 18, 2017 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 πριν 41 λεπτά, το μέλος sosna έγραψε: Εγώ πάντως δεν είχα χρόνο πέραν των γύρων που έκανα τη Δευτέρα οπότε αν θες λες. Αναβοσβήνει όταν τα πίσω ελαστικά τείνουν να έχουν slip. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios F. Φεβρουάριος 18, 2017 Author #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 (edited) 2 minutes ago, liakjim said: Αναβοσβήνει όταν τα πίσω ελαστικά τείνουν να έχουν slip. Εμένα ανάβουν όταν πρέπει να κάνω shift. Είσαι σίγουρος πως εσύ τα πρόσεξες τα led? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 18, 2017 από Stelios F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Φεβρουάριος 18, 2017 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2017 Εμένα ανάβουν όταν πρέπει να κάνω shift. Είσαι σίγουρος πως εσύ τα πρόσεξες τα led?Λειτουργούν όπως το λινκ που παρέθεσα.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts